Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > FIESTA > Χαρακτηριστικά > Άνεση και ευκολία

Σας ξεκουράζει και σας αναζωογονεί. Ανεκτίμητο και έξυπνο.

 

Όταν τα έξυπνα τεχνολογικά συστήματα λειτουργούν άνετα στο σπίτι σας, θα πρέπει να λειτουργούν το ίδιο άνετα και στο αυτοκίνητό σας. Γι' αυτόν το λόγο το Fiesta είναι εξοπλισμένο με SYNC 3 ώστε να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη, με το ηχοσύστημα B&O για να κάνει τις μετακινήσεις σας πιο διασκεδαστικές και με ανοιγόμενη πανοραμική οροφή ώστε κάθε διαδρομή να είναι πολύ πιο απολαυστική. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε όλα αυτά και πολλά περισσότερα σε έναν χώρο που σας προσφέρει όλη την ευκολία και την άνεση που θέλετε.

 

 

Άψογη τεχνολογία που μπορείτε να ελέγχετε με τη φωνή σας

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική, το σύστημα πλοήγησης και τον κλιματισμό χρησιμοποιώντας έξυπνες φωνητικές εντολές ή την έγχρωμη οθόνη αφής 8''. Συνδέεται με το CarPlay της Apple, ενώ με το Applink μπορείτε να έχετε επίσης πρόσβαση σε κάποιες από τις αγαπημένες σας εφαρμογές στο smartphone σας.

Η αγαπημένη σας μουσική, όπως πρέπει να την ακούτε

Όποια μουσική κι αν προτιμάτε, αξίζει να την ακούτε έτσι όπως την ονειρεύτηκε ο καλλιτέχνης. Το Fiesta σας προσφέρει ακριβώς αυτό. Γιατί; Γιατί είναι διαθέσιμο με το ηχοσύστημα B&O. Αυτό το premium ηχοσύστημα των 675 watt προσφέρει πλούσιο και ισχυρό ήχο μέσω των 10 ηχείων και του woofer και του subwoofer που διαθέτει. Επίσης, αυτό το προηγμένο τεχνολογικό σύστημα έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και ρυθμιστεί ειδικά για το Fiesta από τους ειδικούς ήχου της B&O. Ανεβάστε λοιπόν την ένταση και απολαύστε τα αγαπημένα σας συγκροτήματα και τραγούδια μέσα στην αίθουσα συναυλιών στην οποία έχει μεταμορφωθεί το αυτοκίνητό σας.

Ford Fiesta speaker detail

Μεγάλη πανοραμική οροφή για πιο φωτεινό και ευάερο εσωτερικό

Σε αντίθεση με τα περισσότερα αυτοκίνητα αυτού του μεγέθους, το νέο Ford Fiesta διαθέτει την προαιρετική πολυτελή κρυστάλλινη πανοραμική οροφή δύο τμημάτων. Αυτό σημαίνει ότι είτε ανοίγει είτε σύρεται κάτω από την πίσω οροφή προσφέροντας ένα φωτεινό και καλύτερα αεριζόμενο εσωτερικό. Με την κρυστάλλινη οροφή, η καμπίνα γεμίζει με άπλετο φυσικό φως, ενώ ταυτόχρονα, το ανακλαστικό παρμπρίζ διατηρεί το εσωτερικό δροσερό και σας προστατεύει από τη βλαβερή υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Με το ηλεκτρικό σκιάδιο οροφής μπορείτε επίσης να ανοιγοκλείνετε την οροφή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το Fiesta σας. Όπως ακριβώς το θέλετε

Μήπως θέλετε να προσαρμόσετε το Fiesta σας ακόμα περισσότερο ώστε να είναι πραγματικό δικό σας; Τώρα μπορείτε να το κάνετε χάρη στο πλήθος των προσφερόμενων επιλογών. Από τα μονόχρωμα, μεταλλικά, δύο αποχρώσεων και ειδικά χρώματα εξωτερικού μέχρι τις αποχρώσεις εσωτερικού, τα στιλ διακόσμησης και τις ραφές καθώς και τα διαφορετικά σχέδια τιμονιού… Όπως κι αν θέλετε να είναι το αυτοκίνητό σας, αρκεί να κοιτάξετε τα πακέτα διαμόρφωσης οχήματος που διαθέτουμε.

A wheel and four Ford Fiesta models
Ford Fiesta dock with cell phone

Έξυπνος αποθηκευτικός χώρος για smartphone

Η Βάση MyFord είναι ένα καλά μελετημένο χαρακτηριστικό στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε με ασφάλεια το smartphone, το MP3 ή τη συσκευή πλοήγησης ώστε να τα βλέπετε καθαρά χωρίς να σταματήσετε να βλέπετε το δρόμο. Η βάση τοποθετείται επάνω στην κεντρική κονσόλα και διαθέτει αρθρωτό κάλυμμα το οποίο σταθεροποιεί τη συσκευή σας.

Χώρος για τα πάντα

Η καμπίνα είναι έτσι διαρρυθμισμένη που να αξιοποιεί κάθε τετραγωνικό χιλιοστό χώρου και διαθέτει μέχρι 19 ξεχωριστούς αποθηκευτικούς χώρους, αναλόγως του μοντέλου που θα επιλέξετε. Στα εύχρηστα χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται ο "δίσκος μέσων" που βρίσκεται μπροστά από τον λεβιέ και που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως βάση για τις κινητές συσκευές σας. Επίσης, οι συσκευές δεν πρόκειται να πάνε πουθενά χάρη στην επιφάνεια από καουτσούκ που διαθέτει ο δίσκος. Η καμπίνα διαθέτει επίσης θύρα USB ώστε να έχετε ένα βολικό σημείο φόρτισης.

Ford Fiesta interior stowage
Ford Fiesta display

Μοιραστείτε το αυτοκίνητό σας χωρίς να ανησυχείτε χάρη στο σύστημα MyKey®

Με αυτό το τεχνολογικό σύστημα μπορείτε να ορίσετε το μέγιστο όριο ταχύτητας, να ορίσετε υπενθύμιση για τη ζώνη ασφάλειας ή ακόμη και να ελέγξετε την ένταση του ηχοσυστήματος. Το σύστημα Ford MyKey® έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει μεγαλύτερη σιγουριά σε περίπτωση που δανείσετε το αυτοκίνητό σας σε έναν φίλο ή συγγενή. Απλά εισάγετε το κλειδί στο διακόπτη, εκκινήστε το αυτοκίνητο και μετά ακολουθήστε απλές οδηγίες για να προγραμματίσετε τους περιορισμούς που θέλετε να ορίσετε για το συγκεκριμένο κλειδί. Εσείς μπορείτε να κρατήσετε το κλειδί "διαχειριστή" με απεριόριστες δυνατότητες, ή αν θέλετε, να κρατήσετε και τα δύο.

Ford Fiesta ambient lighting

Εσωτερικός φωτισμός, για πιο σύγχρονο εσωτερικό

Με τον εσωτερικό φωτισμό μπορείτε να έχετε μια διακριτική και εκλεπτυσμένη απόχρωση στο εσωτερικό του οχήματος στη διάρκεια της νύχτας.

Καθαρίστε το παρμπρίζ σας γρήγορα με το Quickclea

Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί για να ξεκινάτε γρήγορα τα παγωμένα πρωινά. Εσείς απλά πατάτε ένα κουμπί και οι εξαιρετικά λεπτές αντιστάσεις θερμαίνονται ταχύτητα και ξεπαγώνουν ή αποθαμπώνουν το παρμπρίζ και ταυτόχρονα ξεπαγώνουν και τους υαλοκαθαριστήρες. Το σύστημα λειτουργεί μέσα σε δευτερόλεπτα, ακόμα κι αν στο εξωτερικό επικρατούν θερμοκρασίες κάτω του μηδενός.

Ford Fiesta frosted windshield
Top