ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Πληκτρολογήστε την ερώτησή σας…
Home > Cars > SUV GLP

Σειρά Ford SUV

Η SUV σειρά μας διαθέτει έξυπνές και προηγμένες τεχνολογίες, που κάνουν την οδήγηση μια μοναδική εμπειρία για εσάς. Όλα τα μοντέλα της σειράς έχουν αρκετό χώρο για επιβάτες, κατοικίδια και αποσκευές. Είναι πιο ανθεκτικά και ικανά από τα μικρότερα οχήματα. Επίσης η θέση του οδηγού είναι πιο ψηλά τοποθετημένη σε αυτά, ώστε να έχετε καλύτερη ορατότητα και άποψη του δρόμου. Με λίγα λόγια σας προσδίδουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση οπουδήποτε κι αν οδηγείτε.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά σε ένα τέλειο SUV

Ford SYNC steering wheel controls

Τεχνολογία που μπορείτε να ελέγξετε με τη φωνή σας

Το SYNC 3 είναι η πιο προηγμένη έκδοση μέχρι σήμερα. Είναι πιο γρήγορο και πιο εύκολο στη χρήση, με βελτιωμένες φωνητικές εντολές και ακόμη περισσότερη λειτουργικότητα. Το νέο περιβάλλον έχει μεγαλύτερα κουμπιά για βελτιωμένη χρηστικότητα και η οθόνη αφής υποστηρίζει πολλαπλούς χειρισμούς με το χέρι, όπως ‘σάρωση’ και ‘τσίμπημα ή τέντωμα’ για ζουμ, που υπάρχουν σε smartphones ή tablet για ακόμα καλύτερη πλοήγηση.

Ford Edge in the mountains with skiers and snowboarders

Σιγουριά στις ευμετάβλητες συνθήκες

Ένα έξυπνο σύστημα τετρακίνησης (AWD) μπορεί να προσδιορίζει το κράτημα, την ισορροπία στις στροφές και την απόκριση που απαιτείται σε βρεγμένο, στεγνό ή παγωμένο οδόστρωμα και σε μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Η τεχνολογία μπορεί να κατανέμει την κίνηση στον μπροστά ή τον πίσω άξονα, ανάλογα με τις απαιτήσεις. Αυτό το σύστημα ροπής κατ' απαίτηση προσφέρει εξαιρετική οδική συμπεριφορά και βελτιωμένη αποδοτικότητα.

Ford Edge flat foldable seats

Χώρος για τα πάντα

Ένα χαρακτηριστικό που κατατάσσει σε πλεονεκτική θέση τα SUV σε σχέση με τα μικρότερα αυτοκίνητα είναι ο εσωτερικός τους χώρος. Είτε πρόκειται να πάτε για κάμπινγκ, είτε για ψώνια ή να κάνετε μετακόμιση σπιτιού, τα SUV μας διαθέτουν όλο το χώρο που χρειάζεστε. Υπάρχει χώρος ακόμα και για τα πιο ογκώδη αντικείμενα σας, καθώς τα πίσω καθίσματα διπλώνουν τελείως δημιουργώντας μια επίπεδη επιφάνεια.

Grey Ford Kuga SUV on road

Ford Kuga

Κομψός και σύγχρονος σχεδιασμός, μέσα και έξω. Ατελείωτες επιδόσεις και αξιοσημείωτη απόδοση. Το Kuga διαθέτει εντυπωσιακά έξυπνες λειτουργίες, συστήματα και τεχνολογίες. Αυτά περιλαμβάνουν το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης (AWD), το προηγμένο SYNC 3 με φωνητικές εντολές και οθόνη αφής 8 ιντσών, το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Active Park Assist για απρόσκοπτο παρκάρισμα και το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης Active City Stop για την αποφυγή των συγκρούσεων.

Σειρά Crossover Active

Αν θέλετε ένα αυτοκίνητο που δίνει την αίσθηση και είναι σκληρό όπως τα SUV αλλά λίγο πιο compact, τότε ρίξτε μια ματιά στη νέα μας σειρά Crossover Active. Τα Focus Active, Fiesta Active και KA + Active συνδυάζουν την δυναμική οδήγηση που περιμένετε από ένα μικρότερο αυτοκίνητο με τον στιβαρό σχέδιο που θα περιμένατε από ένα SUV.

Ford Active range
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top