Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > NEO MONDEO > Features > Άνεση και ευκολία

Απολαύστε κάθε διαδρομή

Το νέο Ford Mondeo χρησιμοποιεί έξυπνα τεχνολογικά συστήματα και σχεδιασμό, ώστε εσείς και οι επιβάτες σας να απολαμβάνετε στο έπακρο κάθε διαδρομή. Από τον εσωτερικό φωτισμό που μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με τη διάθεσή σας έως τον αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας, ακόμη και τα καθίσματα multi-contour με λειτουργία μασάζ... Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί ώστε να κάνει τον χρόνο που περνάτε στον δρόμο πιο χαλαρωτικό. Πλέον διαθέσιμο και ως στέισον βάγκον, το νέο Mondeo προσφέρει περισσότερο χώρο από ποτέ άλλοτε για τις αποσκευές σας.

Ford Mondeo interior detail showing stowage space

Η πρακτικότητα συναντά την αποδοτικότητα

Στα περισσότερα υβριδικά οχήματα, περιορίζεται ο αποθηκευτικός χώρος λόγω των μεγαλύτερων μπαταριών που διαθέτουν, ώστε να έχουν καλύτερη απόδοση. Όμως χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό και την μηχανική, το νέο Mondeo Wagon είναι διαφορετικό, γιατί διαθέτει όλο το χώρο που χρειάζεστε. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν 1.508 λίτρα χώρου στον χώρο φόρτωσης μόνο. Επίσης το επίπεδο πάτωμα εξασφαλίζει την εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση των αποσκευών σας, δίνοντάς σας έτσι ένα υβριδικό αυτοκίνητο που είναι τόσο ευέλικτο όσο και αποτελεσματικό.

Ασύρματη τεχνολογία SYNC 3

Το σύστημα Ford SYNC 3 ενσωματώνεται απρόσκοπτα με το κινητό σας τηλέφωνο και σας επιτρέπει να ελέγχετε τα πάντα, από τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι το ηχοσύστημα και τη δορυφορική πλοήγηση, μέσω της οθόνης αφής 8" ή με απλές φωνητικές εντολέςTooltip . Η έγχρωμη οθόνη αφής υποστηρίζει πολλαπλούς χειρισμούς με το χέρι, όπως ‘σάρωση’ και ‘τσίμπημα’ ή ‘τέντωμα’ για ζουμ, ενώμπορείτε να αναπροσαρμόσετε εικονίδια και φόντο, όπως θα κάνατε σε ένα tablet ή ένα smartphone. Το SYNC 3 συνδέεται επίσης με το Applink μέσω του οποίου ελέγχετε εφαρμογές συμβατές με το SYNC 3.

Ford Mondeo close crop of SYNC 3 screen
Ford Mondeo detail of power tailgate

Ασύρματη πόρτα χώρου αποσκευών για άνοιγμα και κλείσιμο χωρίς κόπο

Αυτό το έξυπνο σύστημα συμβάλλει ώστε η φόρτωση και η εκφόρτωση στο Mondeo σας να είναι όσο πιο ξεκούραστη γίνεται. Η πίσω πόρτα ανοίγει και κλείνει αυτόματα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει ακόμη και να ρυθμίσετε το επιθυμητό ύψος ανοίγματος της πίσω πόρτας.

Καθαρίστε το παρμπρίζ σας γρήγορα με το Quickclear

Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί για να μπορείτε να ξεκινήσετε πιο γρήγορα το πρωί που έχει παγωνιά. Εσείς απλά πατάτε ένα κουμπί και οι εξαιρετικά λεπτές αντιστάσεις θερμαίνονται ταχύτητα και ξεπαγώνουν ή αποθαμπώνουν το παρμπρίζ και ταυτόχρονα ξεπαγώνουν και τους υαλοκαθαριστήρες. Το σύστημα λειτουργεί μέσα σε δευτερόλεπτα, ακόμα κι αν στο εξωτερικό επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

White Ford Mondeo with a little frost on the windshield
View of Ford Mondeo interior through open rooftop

Πανοραμική οροφή για μεγαλύτερη αίσθηση ευρυχωρίας και περισσότερο φως

Με το πάτημα ενός κουμπιού, η ηλεκτρονικά χειριζόμενη ηλιοροφή ανοίγει, επιτρέποντας την είσοδο φυσικού φωτός μέσω της πανοραμικής οροφής.

Οι μουσικές επιλογές σας

Επιλέξτε ένα προηγμένο σύστημα πλοήγησης Sony DAB με 12 ηχεία υψηλής πιστότητας.

Ford Mondeo interior with close crop of Sony system panel
Ford MyKey detail of dashboard

Μοιραστείτε το αυτοκίνητό σας χωρίς να ανησυχείτε, χάρη στο σύστημα MyKey

Με το σύστημα MyKey μπορείτε να ορίσετε ένα μέγιστο όριο ταχύτητας ή υπενθύμιση για τη ζώνη ασφαλείας, ακόμη και να ελέγξετε την ένταση του ηχοσυστήματος. Η τεχνολογία είναι σχεδιασμένη για να μην ανησυχείτε σε περίπτωση που δανείσετε το αυτοκίνητό σας σε ένα φίλο ή συγγενή, καθώς μπορείτε να προγραμματίσετε τους περιορισμούς που θέλετε να ορίσετε σε αυτό το κλειδί. Εσείς μπορείτε να κρατήσετε το κλειδί "διαχειριστή" με απεριόριστες δυνατότητες, ή αν θέλετε, να κρατήσετε και τα δύο.

Καθίσματα που προσφέρουν πρόσθετη υποστήριξη...και μπορούν να σας κάνουν και μασάζ

Τα πολυανατομικά καθίσματα είναι διαθέσιμα για τον οδηγό και τον συνοδηγό με σχεδιασμό που τα καθιστά πλήρως ρυθμιζόμενα. Ως αποτέλεσμα, μπορούν να προσφέρουν επιπλέον υποστήριξη όπου τη χρειάζεστε, ακόμη και να σας κάνουν μασάζ, βοηθώντας σας έτσι να παραμείνετε σε καλή κατάσταση ακόμη και μετά από μεγάλες αποστάσεις.

Multi-Contour Seat
Ford Mondeo close crop of centre console

Μια πρωτοποριακή κεντρική κονσόλα για να έχετε τον έλεγχο

Με την κεντρική κονσόλα πολλαπλών λειτουργιών, μπορείτε να ελέγχετε πολλά από τα συστήματα του αυτοκινήτου από ένα συγκεκριμένο σημείο. Όλες οι λειτουργίες εμφανίζονται καθαρά στην οθόνη και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές μέσω των χειριστηρίων που είναι τοποθετημένα στο τιμόνι.

Ρυθμίστε τον φωτισμό στη διάρκεια της νύχτας ανάλογα με τη διάθεσή σας

Με τον εσωτερικό φωτισμό μπορείτε να έχετε μια διακριτική και εκλεπτυσμένη απόχρωση στο εσωτερικό του οχήματος σας κατά την διάρκεια της νύχτας. 

Ford Mondeo close crop of central console with ambient lighting
Top