Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > NEO MONDEO > Features > Άνεση και ευκολία

Άνεση και Ευκολία

Το Ford Mondeo χρησιμοποιεί έξυπνα τεχνολογικά συστήματα και έξυπνο σχεδιασμό, ώστε εσύ και οι επιβάτες σου να απολαύσετε στο έπακρο κάθε διαδρομή. Από εσωτερικό φωτισμό που μπορείς να προσαρμόσεις ανάλογα με τη διάθεσή σου έως αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας, ακόμη και μπροστινά καθίσματα multi-contour με λειτουργία μασάζ. Μέσω της εφαρμογής FordPass, μπορείς να ελέγχεις τη θέση του οχήματός σου για να είσαι ήσυχος, καθώς και να λαμβάνεις αναφορές καυσίμου για να οδηγείς πιο αποδοτικά. Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί ώστε να κάνει τον χρόνο που περνάς στον δρόμο πιο χαλαρωτικό. Πλέον διαθέσιμο και ως Station Wagon, το Mondeo προσφέρει περισσότερο χώρο από ποτέ.

Ξεκλειδωσε τις εξυπνες δυνατοτητες 

Η εφαρμογή FordPass σε συνδέει απρόσκοπτα με το νέο σου Mondeo, επιτρέποντάς σου να κινείσαι με έναν έξυπνο και διαισθητικό τρόπο. Απόκτησε απομακρυσμένη πρόσβαση στο όχημά σου όπου κι αν βρίσκεσαι, εντόπισε την τελευταία τοποθεσία του και κλείδωσέ το εξ αποστάσεως για μεγαλύτερη σιγουριά. Οι ενημερώσεις οδικής κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνοTooltip στο σύστημα πλοήγησης του οχήματός σου σε βοηθούν να αποφύγεις τις καθυστερήσεις. Επίσης, με τις Ειδοποιήσεις Υγείας του Οχήματος απευθείας στο τηλέφωνό σου, θα ενημερώνεσαι αμέσως για τυχόν προβλήματα, ώστε να μπορείς να διευθετείς γρήγορα τη συντήρηση με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Μάθε περισσότερα 

A hand with mobile phone with FordPass Connect app on screen
Ford Mondeo interior detail showing stowage space

Η πρακτικότητα συναντά την αποδοτικότητα

Στα περισσότερα υβριδικά οχήματα, περιορίζεται ο αποθηκευτικός χώρος λόγω των μεγαλύτερων μπαταριών που διαθέτουν, ώστε να έχουν καλύτερη απόδοση. Όμως χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό και την μηχανική, το νέο Mondeo Wagon είναι διαφορετικό, γιατί διαθέτει όλο το χώρο που χρειάζεστε. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν 1.508 λίτρα χώρου στον χώρο φόρτωσης μόνο. Επίσης το επίπεδο πάτωμα εξασφαλίζει την εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση των αποσκευών σας, δίνοντάς σας έτσι ένα υβριδικό αυτοκίνητο που είναι τόσο ευέλικτο όσο και αποτελεσματικό.

Ασυρματες δυνατοτητες με το SYNC 3

Το Ford SYNC 3 σε βοηθά να παραμένεις συνδεδεμένος. Μπορείς να ελέγξεις το κινητό σου, τη μουσική και την πλοήγηση χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές. Καθώς και να στείλεις προορισμούς από την εφαρμογή FordPass του smartphone σου, απευθείας στο σύστημα πλοήγησης SYNC 3. Το σύστημα διαθέτει μια έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών, η οποία χρησιμοποιεί κινήσεις τσιμπήματος και σάρωσης για διαισθητικό έλεγχο. Το SYNC 3 μπορεί επίσης να συνδεθεί με το CarPlay της Apple και το Auto της Android, ενώ με το AutoLink μπορείς να έχεις επίσης πρόσβαση σε κάποιες από τις αγαπημένες σου εφαρμογές του smartphone σου.

Ford Mondeo close crop of SYNC 3 screen
Ford Mondeo detail of power tailgate

Ασύρματη πόρτα χώρου αποσκευών για άνοιγμα και κλείσιμο χωρίς κόπο

Αυτό το έξυπνο σύστημα συμβάλλει ώστε η φόρτωση και η εκφόρτωση στο Mondeo σας να είναι όσο πιο ξεκούραστη γίνεται. Η πίσω πόρτα ανοίγει και κλείνει αυτόματα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει ακόμη και να ρυθμίσετε το επιθυμητό ύψος ανοίγματος της πίσω πόρτας.

Καθαρίστε το παρμπρίζ σας γρήγορα με το Quickclear

Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί για να μπορείτε να ξεκινήσετε πιο γρήγορα το πρωί που έχει παγωνιά. Εσείς απλά πατάτε ένα κουμπί και οι εξαιρετικά λεπτές αντιστάσεις θερμαίνονται ταχύτητα και ξεπαγώνουν ή αποθαμπώνουν το παρμπρίζ και ταυτόχρονα ξεπαγώνουν και τους υαλοκαθαριστήρες. Το σύστημα λειτουργεί μέσα σε δευτερόλεπτα, ακόμα κι αν στο εξωτερικό επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

White Ford Mondeo with a little frost on the windshield
View of Ford Mondeo interior through open rooftop

Πανοραμική οροφή για μεγαλύτερη αίσθηση ευρυχωρίας και περισσότερο φως

Με το πάτημα ενός κουμπιού, η ηλεκτρονικά χειριζόμενη ηλιοροφή ανοίγει, επιτρέποντας την είσοδο φυσικού φωτός μέσω της πανοραμικής οροφής.

Οι μουσικές επιλογές σας

Επιλέξτε ένα προηγμένο σύστημα πλοήγησης Sony DAB με 12 ηχεία υψηλής πιστότητας.

Ford Mondeo interior with close crop of Sony system panel
Ford MyKey detail of dashboard

Μοιραστείτε το αυτοκίνητό σας χωρίς να ανησυχείτε, χάρη στο σύστημα MyKey

Με το σύστημα MyKey μπορείτε να ορίσετε ένα μέγιστο όριο ταχύτητας ή υπενθύμιση για τη ζώνη ασφαλείας, ακόμη και να ελέγξετε την ένταση του ηχοσυστήματος. Η τεχνολογία είναι σχεδιασμένη για να μην ανησυχείτε σε περίπτωση που δανείσετε το αυτοκίνητό σας σε ένα φίλο ή συγγενή, καθώς μπορείτε να προγραμματίσετε τους περιορισμούς που θέλετε να ορίσετε σε αυτό το κλειδί. Εσείς μπορείτε να κρατήσετε το κλειδί "διαχειριστή" με απεριόριστες δυνατότητες, ή αν θέλετε, να κρατήσετε και τα δύο.

Καθίσματα που προσφέρουν πρόσθετη υποστήριξη...και μπορούν να σας κάνουν και μασάζ

Τα πολυανατομικά καθίσματα είναι διαθέσιμα για τον οδηγό και τον συνοδηγό με σχεδιασμό που τα καθιστά πλήρως ρυθμιζόμενα. Ως αποτέλεσμα, μπορούν να προσφέρουν επιπλέον υποστήριξη όπου τη χρειάζεστε, ακόμη και να σας κάνουν μασάζ, βοηθώντας σας έτσι να παραμείνετε σε καλή κατάσταση ακόμη και μετά από μεγάλες αποστάσεις.

Multi-Contour Seat
Ford Mondeo close crop of centre console

Μια πρωτοποριακή κεντρική κονσόλα που σάς δίνει τον έλεγχο

Μια προηγμένη, πολυλειτουργική κεντρική κονσόλα σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολλά από τα συστήματα του οχήματος από ένα σημείο. Όλες οι λειτουργίες εμφανίζονται στην οθόνη και εσείς μπορείτε, επίσης, να τις χειρίζεστε με τα χειριστήρια που είναι τοποθετημένα στο τιμόνι.

Ρυθμίστε τον φωτισμό στη διάρκεια της νύχτας ανάλογα με τη διάθεσή σας

Με τον εσωτερικό φωτισμό μπορείτε να έχετε μια διακριτική και εκλεπτυσμένη απόχρωση στο εσωτερικό του οχήματος σας κατά την διάρκεια της νύχτας. 

Ford Mondeo close crop of central console with ambient lighting
Ford Mondeo interior

Πρίζες

Εκτός από τις δύο πρίζες 12V, μπορείς να επιλέξεις επίσης μια προαιρετική πρίζα 230v με διπλό USB: ιδανική για τη φόρτιση των συσκευών σου εν κινήσει, χωρίς την ανάγκη ειδικών προσαρμογέων.

Top