ΝΕΑ FORD MUSTANG® GTD

ΙΣΧYΣ SUPERCAR ΜΕ ΨΥΧH MUSTANG®

Η Ford Mustang® GT Daytona (GTD), είναι ένα νόμιμο όχημα δρόμου, έτοιμο για για πίστα ως supercar. Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας V8 5.2L που αποδίδει πάνω από 800 ίππους1. Αμάξωμα από ανθρακονήματα, ημιενεργή ανάρτηση και ειδικά σχεδιασμένη αεροτομή που συμβάλει στην αύξηση της κάθετης δύναμης. Ισχύς supercar με ψυχή Mustang.

Ford Mustang GTD side view

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ

ΣΜΙΛΕΥΜEΝΗ ΣΧΕΔIΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕYΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑEΡΑ ΣΤΟ ΜEΓΙΣΤΟ

Ford Mustang GT Daytona magnesium wheel

ΖAΝΤΕΣ ΜΑΓΝΗΣIΟΥ

Ένας ιδανικός συνδυασμός βάρους και αντοχής. Οι ζάντες της Mustang GTD συνδυάζονται με μπροστινά ελαστικά 325 mm και πίσω ελαστικά 345 mm. Σχεδιασμένο για οδήγηση στην πίστα με ξεχωριστή εμφάνιση.

Ford Mustang GT Daytona carbon fibre body detail

ΣΩΜΑ ΑΠO ΑΝΘΡΑΚΟΝHΜΑΤΑ

Η εκτεταμένη χρήση πάνελ αμαξώματος από ανθρακονήματα μειώνει τόσο το βάρος όσο και το κέντρο βάρους του οχήματος, βελτιώνοντας την απόκριση και την απόδοση.

Ford Mustang GTD with lowered suspension and headlights on

ΤΕΧΝΟΛΟΓIΑ ΑΝAΡΤΗΣΗΣ, ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠO ΑΓΩΝΕΣ

Ημιενεργό σύστημα ανάρτησης, ρυθμιζόμενο με υδραυλικό έλεγχο. Οδηγήστε το Mustang GT Daytona στην πίστα και στη συνέχεια, προσαρμόστε την ανάρτηση σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΕΣ ΕΠΙΔOΣΕΙΣ

Το Ford Mustang GTD είναι ένα supercar με κινητήρα V8 5.2L και κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων, που αποδίδει μέχρι και 800 ίππους. Σχεδιασμένο για δρόμο και πίστα, διαθέτει ανάρτηση εμπνευσμένη από τους αγώνες ταχύτητας, μια δυναμική πίσω αεροτομή για έλεγχο και κατανομή βάρους κοντά στο 50/50 για εξαιρετικό χειρισμό και επιδόσεις.

Ford Mustang GTD engine

ΚΙΝΗΤHΡΑΣ ΚΑΙ ΚΙΒΩΤΙΟ

Ο κινητήρας υψηλών επιδόσεων V8 5.2L της Ford με κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων είναι ρυθμισμένος για τερατώδη ισχύ και απόδοση έως και 800 ίππους1.

Ford Mustang GT Daytona suspension

ΑΝAΡΤΗΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΜEΝΗ ΑΠO ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧYΤΗΤΑΣ

Η μοναδική μπροστινή ανάρτηση παρέχει ενισχυμένη πλευρική ακαμψία, ειδικά σε στροφές με υψηλά G. Η ανάρτηση της Mustang GTD έχει βελτιστοποιηθεί για να εξομαλύνει τις δυναμικές συνθήκες τόσο στους δρόμους όσο και στις πίστες.

Ford Mustang GTD dynamic rear wing

ΔΥΝΑΜΙΚH ΠIΣΩ ΑΕΡΟΤΟΜH

Η Mustang GTD διαθέτει τεχνολογία επιδόσεων σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της δυναμικής πίσω αεροτομής. Αυτή παρέχει κάθετη δύναμη για την δημιουργία ελέγχου απόκρισης κατά την οδήγηση στις στροφές ενώ μπορεί να ανοίγει για να μειώσει την κάθετη αντίσταση στις ευθείες.

Ford Mustang GTD engine, driveshaft and rear transaxle

ΣYΣΤΗΜΑ ΜΕΤAΔΟΣΗΣ

Η ισχύς της Mustang GT Daytona μεταδίδεται μέσω ενός ελαφρού κινητήριου άξονα από ανθρακονήματα που συνδέεται με ένα πίσω σύστημα μετάδοσης κίνησης 8 ταχυτήτων, για σχεδόν 50/50 κατανομή βάρους που παράγει κορυφαία απόκριση χειρισμού και απόδοση.

Ford Mustang GT Daytona detail of GTD logo

ΜΗΝ ΜΕIΝΕΤΕ ΠIΣΩ

Ολοκληρώστε το "Κρατήστε με ενήμερο" για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα της Mustang GTD. Οι πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων αναμένονται στις αρχές του 2024.

Να Ενημερώνομαι Τακτικά

Κάντε click παρακάτω για να μαθαίνετε περισσότερα νέα