ΤΟ ΝΕΟ FORD FIESTA ST

Το νέο Fiesta ST προσφέρει την απόλυτη οδηγική εμπειρία Ford Fiesta. 

Το σμιλεμένο εξωτερικό με τη μεγάλη πίσω αεροτομή συνδυάζει εξαιρετική αεροδυναμική με εντυπωσιακό σχεδιασμό που τραβάει τα βλέμματα. Ενώ ο βενζινοκινητήρας EcoBoost 1,5 λίτρων αποδίδει 200 ίππους με ροπή 290 Nm. Αρκετή ισχύ για να προσφέρει επιτάχυνση από 0-100χλμ./ώρα σε μόλις 6,5 δευτερόλεπταCO2 Combined Fiesta ST

Το νέο Fiesta ST είναι πιο έξυπνο από ποτέ. Είναι εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, όπως το Ford SYNC 3.2 με οθόνη αφής 8 ιντσών* και έναν νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οδηγική εμπειρία του ST σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ιεραρχήσετε τις πληροφορίες που εμφανίζονται. 

Κάθε εξάρτημα του ST είναι ειδικά σχεδιασμένο για επιδόσεις. Ένα μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης βελτιστοποιεί τη ροπή μεταξύ των μπροστινών τροχών κίνησης, επιτρέποντάς σας να κινείστε στις στροφές με μέγιστο κράτημα και έλεγχο ενώ τα επιλέξιμα προφίλ οδήγησης βελτιστοποιούν τις ρυθμίσεις του οχήματος ανάλογα με τις συνθήκες. 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ  FORD FIESTA ST

 

Το μοντέλο που απεικονίζεται είναι το Fiesta ST

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Παρακολουθήστε το βίντεό μας για να δείτε το νέο Fiesta ST σε δράση.

Ford Fiesta ST

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Fiesta ST selectable drive mode

ΕΠΙΛEΞΙΜΑ ΠΡΟΦIΛ ΟΔHΓΗΣΗΣ 

Εξατομικεύστε την οδηγική σας εμπειρία του Fiesta ST. Τρία επιλέξιμα προφίλ οδήγησης (Normal, Sport και Track) προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις των επιδόσεων του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένης της χαρτογράφησης του κινητήρα, την ευαισθησία του γκαζιού και του φρένου και της απόκρισης του τιμονιού. 

ΜΗΧΑΝΙΚO ΔΙΑΦΟΡΙΚO ΠΕΡΙΟΡΙΣΜEΝΗΣ ΟΛIΣΘΗΣΗΣ

Είναι σχεδιασμένο για να μεταφέρει την ισχύ του κινητήρα στον μπροστινό τροχό με το μεγαλύτερο κράτημα. Παρέχοντας βελτιωμένη πρόσφυση σε ολισθηρές ή ανώμαλες επιφάνειες καθώς και καλύτερες επιδόσεις σε όλο το το εύρος της οδήγησης. 

Ford Fiesta ST in motion
Ford Fiesta ST interior

ΚΑΘIΣΜΑΤΑ FORD PERFORMANCE 

Τα μπροστινά σπορ καθίσματα με 14 διαφορετικές ρυθμίσεις, που αναπτύχθηκαν από μηχανικούς Ford Performance, είναι βελτιστοποιημένα για την τέλεια θέση οδήγησης. Διαθέτουν επίσης οσφυϊκή υποστήριξη τεσσάρων ρυθμίσεων, που παρέχει υψηλά επίπεδα στήριξης και άνεσης.

Fiesta ST rear three quarter view

ΙΣΧYΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔOΣΕΙΣ 

Ο βενζινοκινητήρας EcoBoost 1,5 λίτρων αποδίδει 200 ίππους με ροπή 290 NmCO2 Combined Fiesta ST. Ενώ το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και τα επιλέξιμα προφίλ οδήγησης εξασφαλίζουν εξαιρετικό χειρισμό και ευστάθεια.

B&Ò speaker

ΗΧΟΣYΣΤΗΜΑ B&O 

Παρέχει ανώτερη ποιότητα ήχου και κομψή σχεδίαση. Αυτό το υψηλής ποιότητας ηχοσύστημα 10 ηχείων, που περιλαμβάνει subwoofer, έχει σχεδιαστεί και ρυθμιστεί για το νέο Fiesta ST από ειδικούς μηχανικούς ήχου της B&O. 

Mobile phone showing FordPass App

ΕΦΑΡΜΟΓH FORDPASS

Ξεκλειδώστε ένα πλήθος λειτουργιών συνδεσιμότητας μέσω του smartphone σας. Η εφαρμογή FordPassFordPass Pro app σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την τοποθεσία και τα δεδομένα οδήγησης του οχήματος, να λαμβάνετε ενημερώσεις για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, ειδοποιήσεις για την κατάσταση υγείας του οχήματος και πολλά άλλα.

Χρησιμοποιήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες