Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > NEO EDGE

NEO FORD EDGE

Δυνατές επιδόσεις, εντυπωσιακός σχεδιασμός, προηγμένα τεχνολογικά συστήματα

Το νέο Ford Edge είναι η προσωποποίηση της κομψότητας. Ο υπερσύγχρονος εξωτερικός σχεδιασμός του, συνδυάζεται με ένα προσεκτικά κατασκευασμένο εσωτερικό προσδίδοντάς του μια συνολικά πολυτελή αίσθηση. Τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα προσφέρουν ένα νέο επίπεδο συνδεσιμότητας και ασφάλειας, καθώς έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την οδηγική σας εμπειρία με κάθε τρόπο.

Ford Edge behind another car indicating Adaptive Cruise Control

Ένα νέο επίπεδο κομψότητας

Το νέο Ford Edge ενσωματώνει μια γκάμα προηγμένων τεχνολογικών συστημάτων, που έχουν σκοπό τη βελτίωση της οδηγικής σας εμπειρίας. Τα υπερσύγχρονα συστήματα περιλαμβάνουν το αυτορρυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου ταχύτητας με Stop and Go και Lane Centring. Αυτά τα συστήματα συνεργάζονται μεταξύ τους άψογα, για λογαριασμό σας, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε κάθε διαδρομή.

Κατασκευασμένο για άνεση

Η άψογη κατασκευή και τα υλικά άριστης ποιότητας, δίνουν μια αίσθηση κύρους από τη στιγμή που μπαίνετε στο νέο Edge. Το ηχοσύστημα B&O, ένα ειδικά κατασκευασμένο ηχοσύστημα 1.000 watt με 12 ηχεία, προσφέρει μια εμπειρία που θυμίζει αίθουσα συναυλιών.

Family in a Ford Edge car
Ford engine diagram

Σχεδιασμένο σύμφωνα με τα πιο ακριβή πρότυπα

Το νέο Edge είναι ένας συνδυασμός έξυπνου σχεδιασμού και σχολαστικής λεπτομέρειας. Οι νέοι κινητήρες, που περιλαμβάνουν τον προσεκτικά σχεδιασμένο τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα Ford EcoBlue 2,0 λίτρων, συνδυάζονται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό ή ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με περιστροφικό διακόπτη αλλαγής ταχυτήτων. Το αποτέλεσμα είναι ένα ισχυρό SUV με επιδόσεις και οδηγική δυναμική, που σας προσφέρει εξαιρετική σιγουριά και επιβλητική παρουσία στον δρόμο.

Προηγμένα συστήματα ασφαλείας

Το νέο Ford Edge διαθέτει μια σειρά από έξυπνα συστήματα ασφαλείας, τα οποία συνδυάζονται για να παραμείνετε εσείς, η οικογένειά σας και οι υπόλοιποι οδηγοί όσο πιο ασφαλείς γίνεται. Κάποια τεχνολογικά συστήματα, όπως οι αερόσακοι σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, προστατεύουν την οικογένειά σας σε περίπτωση ατυχήματος. Άλλα, όπως το σύστημα Pre-Collision Assist, συμβάλλουν στην αποτροπή των ατυχημάτων.

Animation of Ford Edge car trailing another car with Pre-Collision assist
Ford Edge foldable back seats

Μην αφήνετε τίποτε πίσω

Για ο,τιδήποτε κι αν σχεδιάζετε, διακοπές, ψώνια ή ένα παιχνίδι γκολφ, το νέο Ford Edge έχει χώρο για τα πάντα. Ακόμη και οι πιο ψηλοί επιβάτες σας θα έχουν χώρο για να τεντώσουν τα πόδια τους στα πίσω καθίσματα. Επίσης η προσθήκη ενός προαιρετικού, αφαιρούμενου κοτσαδόρου και οι ράγες οροφής, αυξάνουν τον ήδη εντυπωσιακό χώρο αποσκευών του οχήματος.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Top