Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > NEO FOCUS ST

NEO FORD FOCUS ST

Σε βάζει σε δίλημμα...

Η επιλογή χρώματος και αμαξώματος είναι εύκολη. Η απόφαση είναι δύσκολη.

Το μοντέλο που απεικονίζεται είναι το Focus ST

Διαμόρφωση Focus ST
Ford Focus ST exterior view
Red Ford Focus ST in motion cornering left, driving down the hill

Προσαρμόστε την οδηγική σας εμπειρία

Το Focus ST προσφέρει την απόλυτη οδηγική εμπειρία Focus. Τα Προφίλ Οδήγησης Slippery/Wet, Normal, Sport και – για τα μοντέλα που εφοδιάζονται με το Performance Pack – Track προσαρμόζουν τα συστήματα eLSD, CCDTooltip, EPAS, την απόκριση του γκαζιού, τη χαρτογράφηση που ελέγχει τις αλλαγές σχέσεων του αυτόματου κιβωτίου, το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου της ευστάθειας του αμαξώματος, το ηλεκτρονικό σύστημα αναβάθμισης του παραγόμενου ήχου (ESE) και τις ρυθμίσεις του συστήματος κλιματισμού σύμφωνα με το εκάστοτε οδηγικό σενάριο. Από το διακόπτη “Sport” στο τιμόνι επιλέγεται το αντίστοιχο mode, ενώ ένα ακόμα μπουτόν “Mode” επιτρέπει στους οδηγούς να κάνουν γρήγορο scroll στα Προφίλ Οδήγησης. Αυτό είναι ένα Focus που είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση αλλά και για παιχνίδια στην πίστα.

Η δύναμη συναντά την κομψότητα

Έχοντας εξελιχθεί για να είναι άνετο, αλλά συγχρόνως και απολαυστικό στην οδήγηση, το νέο Focus ST καρπώνεται τα κορυφαία στάνταρ ευρυχωρίας και πολιτισμένης λειτουργίας του στάνταρ μοντέλου υιοθετώντας ένα αναβαθμισμένο εσωτερικό που συνδυάζει με απόλυτη ισορροπία την καθημερινή πρακτικότητα με μία γνήσια, σπορ οδηγική αίσθηση και εμπειρία.

Ford Focus ST interior view
Blue Ford Focus ST rear view on road

Κατασκευασμένο για υψηλές αποδόσεις

Αυτό είναι το πιο ισχυρό, πιο γρήγορο και πιο διασκεδαστικό Focus ST που κατασκευάστηκε ποτέ. Με έως 280 ίππους και ροπή 420 Nm, το ολοκαίνουργιο Focus ST μπορεί να φτάσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από έξι δευτερόλεπτα. Ο μοντέρνος αποθηκευτικός χώρος έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια ώστε να κάνει την οδήγηση απολαυστική, είτε βρίσκεστε στον αυτοκινητόδρομο είτε στην πίστα. Για πρώτη φορά, το electronic limited-slip differential (ηλεκτρονικό διαφορικό) μεγιστοποιεί τον έλεγχο και σας επιτρέπει να νιώθετε κάθε στροφή.

Έξυπνη τεχνολογία ασφάλειας

Το ολοκαίνουργιο Focus ST είναι γεμάτο τεχνολογικά συστήματα που προστατεύουν εσάς, τους επιβάτες και τους υπόλοιπους οδηγούς. Ο ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας (ESC) παρακολουθεί διαρκώς την πρόοδό σας. Εάν το σύστημα ανιχνεύσει απώλεια πρόσφυσης, τότε μπορεί να φρενάρει αυτόματα μεμονωμένα το αυτοκίνητο, βοηθώντας σας να παραμείνετε σταθεροί. Τα μεγαλύτερα εξαρτήματα πέδησης προσφέρουν βελτιωμένες επιδόσεις πέδησης. Υπάρχει επίσης το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με ανίχνευση πεζών, το οποίο μπορεί να σας προειδοποιήσει για πιθανά εμπόδια στο δρόμο, ακόμα και να φρενάρει αν χρειαστεί.

Ford Focus ST showing pre-collision assist radar lines

Όλες οι εκδόσεις του ΝΕΟΥ FOCUS

Σύγκριση μοντέλων (PDF 4MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

get brochure icon

Φυλλάδιο - Τιμοκατάλογος

Top