Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > NEO FOCUS ST > Χαρακτηριστικά > Άνεση και Ευκολία

Η ισχύς συνηφασμένη με την κομψότητα

Έχοντας εξελιχθεί για να είναι άνετο, αλλά συγχρόνως και απολαυστικό στην οδήγηση, το νέο Focus ST καρπώνεται τα κορυφαία στάνταρ ευρυχωρίας και πολιτισμένης λειτουργίας του στάνταρ μοντέλου υιοθετώντας ένα αναβαθμισμένο εσωτερικό που συνδυάζει με απόλυτη ισορροπία την καθημερινή πρακτικότητα με μία γνήσια, σπορ οδηγική αίσθηση και εμπειρία.

Ford Focus ST recaro seats close up

Ένα κάθισμα οδηγού σχεδιασμένο για υψηλές επιδόσεις

Για καλύτερη οδηγική εμπειρία το Focus ST σας διατίθεται με σπορ καθίσματα RECARO εμπνευσμένα από αγώνες ταχύτητας. Αυτά τα καθίσματα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικά και έχουν βελτιστοποιηθεί για να σας προσφέρουν την ιδανική θέση από την οποία θα ελέγχετε (και θα απολαμβάνετε) το Focus ST σας. 

Φόρτιση εν κινήσει

Το εσωτερικό του Focus ST έχει σχεδιαστεί με σκοπό τη μεγιστοποίηση του χώρου και της ευκολίας. Για παράδειγμα, η μεγάλη θήκη πολυμέσων μπροστά από το λεβιέ ταχυτήτων είναι αρκετά μεγάλη ώστε να χωράει ακόμα και τα μεγαλύτερα smartphone. Ενώ με την ασύρματη φόρτιση διαθέσιμη για συμβατά smartphone, ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο εύκολο να έχετε πάντα τις συσκευές σας έτοιμες για χρήση.

Ford Focus ST interior wireless charging pad
get brochure icon

Φυλλάδιο - Τιμοκατάλογος

Top