Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > NEO FOCUS ST > Χαρακτηριστικά > Οδηγική Εμπειρία

Εξατομικεύστε την εμπειρία σας

Το Focus ST προσφέρει την απόλυτη οδηγική εμπειρία. Διατίθενται  για πρώτη φορά σε αυτό επιλέξιμα Προφίλ Οδήγησης (Drive Modes) και προσαρμοζόμενα χαρακτηριστικά, όπως το σύστημα πέδησης Electronic Brake Booster (Ηλεκτρονική Υποβοήθηση Σέβρο) και ταχύτερο σύστημα διεύθυνσης με ηλεκτρική υποβοήθηση, για προσαρμογή των επιδόσεων σε διάφορα σενάρια οδήγησης. Αυτό είναι ένα Focus που είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση αλλά και για παιχνίδια στην πίστα.

Ford Focus ST interior drive selector close up

Προσαρμόστε την οδηγική εμπειρία σας

Το Focus ST είναι διαθέσιμο με τέσσερα προφίλ οδήγησης Slippery/Wet, Normal, Sport και – για τα μοντέλα που εφοδιάζονται με το Performance Pack – Track προσαρμόζουν τα συστήματα eLSD, CCD, EPAS, την απόκριση του γκαζιού, τη χαρτογράφηση που ελέγχει τις αλλαγές σχέσεων του αυτόματου κιβωτίου, το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου της ευστάθειας του αμαξώματος, το ηλεκτρονικό σύστημα αναβάθμισης του παραγόμενου ήχου (ESE) και τις ρυθμίσεις του συστήματος κλιματισμού σύμφωνα με το εκάστοτε οδηγικό σενάριο. Από το διακόπτη “Sport” στο τιμόνι επιλέγεται το αντίστοιχο mode, ενώ ένα ακόμα μπουτόν “Mode” επιτρέπει στους οδηγούς να κάνουν γρήγορο scroll στα Προφίλ Οδήγησης.

Εξαιρετική ποιότητα οδήγησης 

Η προηγμένη τεχνολογία Continuously Controlled Damping (CCD)Tooltip της Ford προσφέρεται με το Performance Pack στα 5θυρα μοντέλα 2.3L EcoBoost. Το σύστημα παρακολουθεί κάθε 2 χιλιοστά του δευτερολέπτου τα δεδομένα από την ανάρτηση, το αμάξωμα και τα συστήματα διεύθυνσης και πέδησης για να προσαρμόσει την απόσβεση με σκοπό τη βέλτιστη οδηγική ποιότητα και δυναμική συμπεριφορά.

Blue Ford Focus ST front view in motion
Ford Focus ST launch control dashboard close up

Ταχύτερη εκκίνηση από στάση

Το νέο Ford Focus ST 2.3L EcoBoost εφοδιάζεται στις εκδόσεις που εξοπλίζονται με το Performance Pack και με σύστημα Launch ControlTooltip για γρήγορες εκκινήσεις από στάση στην πίστα. Ρυθμίστε τον κινητήρα σε μέγιστες στροφές/λεπτό και μπορείτε να πατήσετε το γκάζι τέρμα, ενώ το αυτοκίνητο διατηρεί τις επιθυμητές στροφές/λεπτό.

get brochure icon

Φυλλάδιο - Τιμοκατάλογος

Top