Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > NEO FOCUS > Χαρακτηριστικά > Άνεση και Ευκολία

Άνεση και συνδεσιμότητα

Καθαρές γραμμές, μια κομψή σχεδίαση και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Το εσωτερικό του Focus είναι πιο άνετο, ευρύχωρο και στυλάτο από ποτέ. Είναι επίσης πάντα συνδεδεμένο. Το SYNC 3 με φωνητικό έλεγχο διατηρεί την επαφή και τον έλεγχο του τηλεφώνου σας, της ψυχαγωγίας σας και του συστήματος πλοήγησης. 

Προειδοποίηση σημαίνει ετοιμότητα

Τα αυτοκίνητα με FordPass Connect μπορούν, τώρα, να προειδοποιούν τον οδηγό για κινδύνους που μπορεί να συναντήσουν στον δρόμο τους, όπως οδικά έργα ή ένα ακινητοποιημένο όχημα. Το αυτοκίνητό σας λαμβάνει πληροφορίες από οποιοδήποτε συνδεδεμένο όχημα που βρίσκεται κοντά και από τη δημόσια βάση δεδομένων για τροχαία περιστατικά. Αν το αυτοκίνητό σας ενημερωθεί για κάποιον κίνδυνο, εμφανίζει στον πίνακα οργάνων μια προειδοποίηση που σας πληροφορεί για το είδος του κινδύνου και πόσο απέχει. Αυτό σας επιτρέπει να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι και, αν χρειαστεί, να επιλέξετε μια εναλλακτική διαδρομή.

Local hazard info screen
Ford Focus B&O PLAY

Η αγαπημένη σας μουσική, όπως πρέπει να την ακούτε

Όποια μουσική κι αν προτιμάτε, αξίζει να την ακούτε έτσι όπως την ονειρεύτηκε ο καλλιτέχνης. Αυτό ακριβώς θα βρείτε στο Focus. Γιατί; Γιατί είναι διαθέσιμο με το ηχοσύστημα B&O PLAY. Αυτό το premium ηχοσύστημα των 675 watt προσφέρει πλούσιο και ισχυρό ήχο μέσω των 10 ηχείων και του woofer και του subwoofer που διαθέτει. Αυτό το προηγμένο τεχνολογικό σύστημα έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και ρυθμιστεί ειδικά για το Focus από τους ειδικούς ήχου της B&O PLAY. Ανεβάστε λοιπόν την ένταση και απολαύστε τα αγαπημένα σας συγκροτήματα και τραγούδια μέσα στην αίθουσα συναυλιών στην οποία έχει μεταμορφωθεί το αυτοκίνητό σας.

Ford Focus wireless charging

Φόρτιση εν κινήσει

Το εσωτερικό του Focus έχει σχεδιαστεί με σκοπό τη μεγιστοποίηση του χώρου και της ευκολίας σας. Για παράδειγμα, η μεγάλη θήκη πολυμέσων μπροστά από το λεβιέ ταχυτήτων είναι αρκετά μεγάλη, ώστε να χωράει ακόμα και τα μεγαλύτερα smartphone. Ενώ με την ασύρματη φόρτιση, που είναι διαθέσιμη για τα συμβατά μόνο smartphoneAA-Wireless-charging, έχετε πάντα τις συσκευές σας έτοιμες για χρήση.

Ασύρματη τεχνολογία SYNC 3

Το σύστημα Ford SYNC 3 ενσωματώνεται απρόσκοπτα με το κινητό σας τηλέφωνο και σας επιτρέπει να ελέγχετε τα πάντα, από τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι το ηχοσύστημα και τη δορυφορική πλοήγηση, μέσω της οθόνης αφής 8" ή με απλές φωνητικές εντολές Tooltip. Η έγχρωμη οθόνη αφής υποστηρίζει πολλαπλούς χειρισμούς με το χέρι, όπως ‘σάρωση’ και ‘τσίμπημα’ ή ‘τέντωμα’ για ζουμ, ενώμπορείτε να αναπροσαρμόσετε εικονίδια και φόντο, όπως θα κάνατε σε ένα tablet ή ένα smartphone. Το SYNC 3 συνδέεται επίσης με το Applink μέσω του οποίου ελέγχετε εφαρμογές συμβατές με το SYNC 3.

Ford SYNC 3 with Voice Control and Touchscreen
Ford Focus with adjustable seating close up

Καθίσματα που διαθέτουν 18 ρυθμίσεις

Τα ρυθμιζόμενα καθίσματα με 18 ρυθμίσεις του Focus μπορούν να προσαρμοστούν για να ικανοποιήσουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Μπορούν να μετακινηθούν πάνω και κάτω, εμπρός και πίσω, μπορείτε να ρυθμίσετε την κλίση του μαξιλαριού βάσης, να μετακινήσετε την οσφυϊκή υποστήριξη και άλλα. Ανεξάρτητα της διάρκειας του ταξιδιού σας, θα είστε άνετα σε όλη τη διαδρομή.

Καθίσματα και τιμόνι που σας ζεσταίνουν

Διατίθενται θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα για οδηγό και συνοδηγό. Ενώ για μεγαλύτερη άνεση, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τριών διαφορετικών ρυθμίσεων θέρμανσης για κάθε κάθισμα. Το θερμαινόμενο τιμόνι είναι σχεδιασμάνο έτσι ώστε να ζεστάνει τα χέρια σας σε ένα κρύο πρωινό, μια ψυχρή ημέρα ή μια παγερή νύχτα. 

Ford Focus heated steering wheel diagram
Ford Focus key free system

Σύστημα χωρίς κλειδί για ευκολία

Με το σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί της Ford μπορείτε να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε το όχημά σας χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε το κλειδί από την τσέπη ή την τσάντα σας. Ένα ιδανικό χαρακτηριστικό για τις περιπτώσεις που είστε φορτωμένοι.

Μοιραστείτε το αυτοκίνητό σας χωρίς να ανησυχείτε, χάρη στο σύστημα MyKey

Με το σύστημα MyKey μπορείτε να ορίσετε το μέγιστο όριο ταχύτητας ή την υπενθύμιση για τη ζώνη ασφαλείας, ακόμη και να ορίσετε την ένταση του ηχοσυστήματος, μεταξύ πολλών άλλων ρυθμίσεων. Η τεχνολογία είναι σχεδιασμένη για να μην ανησυχείτε σε περίπτωση που δανείσετε το αυτοκίνητό σας σε ένα φίλο ή συγγενή, καθώς μπορείτε να προγραμματίσετε τους περιορισμούς που θέλετε να ορίσετε σε αυτό το κλειδί. Εσείς μπορείτε να κρατήσετε το κλειδί "διαχειριστή" με απεριόριστες δυνατότητες, ή αν θέλετε, να κρατήσετε και τα δύο.

Ford Focus mykey free system
Ford Focus easy fuel close up

Ford Easy-Fuel για αλάνθαστο γέμισμα

Με αυτήν τη χρήσιμη τεχνολογία είναι σχεδόν αδύνατο να βάλετε το λάθος καύσιμο στο όχημά σας, πολύ απλά γιατί το λάθος στόμιο δεν μπορεί να χωρέσει. Ακόμα καλύτερα, το Ford Easy-Fuel είναι ένα σύστημα ανεφοδιασμού χωρίς τάπα, το οποίο σημαίνει ότι γλιτώσατε για πάντα από τις βρώμικες τάπες καυσίμου.

Αποτρέπoυν από τα ενοχλητικά χτυπήματα και γρατσουνιές

Είναι εύκολο καθώς ανοίγετε την πόρτα του αυτοκινήτου σας, να τη χτυπήσετε πάνω σε άλλα οχήματα σε στενούς χώρους στάθμευσης. Όταν όμως ανοίγετε την πόρτα του Focus σας, προστατευτικά πτερύγια αναδιπλώνονται από τα άκρα των θυρών προς τα έξω, για να μη χτυπήσουν σε γειτονικά παρκαρισμένα οχήματα ή άλλα εμπόδια

Top