ΝΕΟ FORD FOCUS ACTIVE 

Η αύρα της περιπέτειας εσωτερικά και εξωτερικά. Στιβαρό και ευέλικτο. Κομψό και εκλεπτυσμένο. Το νέο Focus Active είναι σχεδιασμένο για την πόλη και κατασκευασμένο για την εξοχή, με λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τα SUV που περιλαμβάνουν ράγες οροφής και ενισχυμένα προστατευτικά στους θόλους των τροχών με μαύρο φινίρισμα και ιδιαίτερες ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών.

Το αυξημένο ύψος κατά 30 mm σας προσφέρει πιο επιβλητική παρουσία στο δρόμο ενώ η ανάρτηση ειδικά σχεδιασμένη για ανώμαλους δρόμους σημαίνει ότι το νέο Focus Active είναι εξίσου άνετο όταν κατευθύνεστε στην ύπαιθρο, όπως και όταν διασχίζετε τους αυτοκινητόδρομους ή κινείστε στους δρόμους της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ  FORD FOCUS

 

Το μοντέλο που απεικονίζεται είναι το Active

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ford Focus in side view parked on a beach

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΡΟΜΟ 

Το Focus Active είναι έτοιμο για περιπέτειες, με ειδικά σχεδιασμένη ανάρτηση για πιο απαιτητικά εδάφη και καιρικές συνθήκες.

Ford Focus parked next to the building

OUTDOOR ΣΕΤ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ 

Το πλήρες σετ αμαξώματος New Focus Active προσφέρει μια στιβαρή, outdoor αίσθηση. Περιλαμβάνει μπροστινούς και πίσω προφυλακτήρες με μαύρο φινίρισμα, ράγες οροφής, πλευρική επένδυση και καλύμματα στα τόξα των τροχών.

Interior of a Ford Focus

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ACTIVE 

Ο εσωτερικός σχεδιασμός του Focus Active περιλαμβάνει μπλε ραφές που δημιουργούν αντίθεση στα τελειώματα των καθισμάτων και στο ταμπλό, καθώς και επενδυση οροφής σε ανοιχτό κρεμ χρώμα. 

Front grille of a Ford Focus

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΑΣΚΑ 

Η νέα μπροστινή μάσκα Focus Active έχει νέα ακτινωτή σχεδίαση με ένθετο με μαύρο φινίρισμα, που βοηθά στην ενίσχυση του στιβαρού, outdoor χαρακτήρα.

Ford Focus parked by a lake in late evening sun

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ΕΛΑΦΡΟΥ ΚΡΑΜΑΤΟΣ 

Οι αποκλειστικές ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών παρέχουν βέλτιστη απόδοση, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν τον στιβαρό, outdoor χαρακτήρα του αυτοκινήτου. 

Close up of a front wheel of a Ford Focus

ΜΑΥΡΕΣ ΡΑΓΕΣ ΟΡΟΦΗΣ

Για επιπλέον στυλ και ευελιξία. Οι ράγες οροφής με μαύρο φινίρισμα του Focus Active αποτελούν τη βάση για μια σειρά αξεσουάρ οροφής, από μπαγκαζιέρες οροφής έως σχάρες μεταφοράς σκι και ποδηλάτων.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ FOCUS

Χρησιμοποιήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες