Ford Mustang engine graphic

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΚΙΒΩΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Η νέα Mustang προσφέρει κάτι περισσότερο από επιδόσεις. Από τις βελτιώσεις κάτω από το καπό έως στην αεροδυναμική, η Mustang έχει κατασκευαστεί για να προσφέρει μια συναρπαστική οδήγηση κάθε φορά που κάθεσαι πίσω από το τιμόνι – είτε πρόκειται για μια Κυριακάτικη βόλτα ή μια δυναμική διαδρομή σε πίστα. Παρόλο όμως που η οδήγηση είναι το πιο σημαντικό πράγμα, δεν είναι το μόνο πράγμα. Τόσο η GT όσο και η Mach 1 διαθέτουν ένα πλήθος τεχνολογικών συστημάτων για να παραμένεις ενημερωμένος, συνδεδεμένος και ψυχαγωγημένος. Επιπλέον, το σύστημα πέδησης υψηλών επιδόσεων, ο εργονομικός σχεδιασμός και τα κορυφαίας ποιότητας υλικά διασφαλίζουν ότι θα απολαμβάνεις τις επιδόσεις του με άνεση και ασφάλεια.

All-New Ford Mustang Mach 1 engine

MIA MUSTANG. ΔΥΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΚΙΝΗΤΉΡΕΣ

Στον περίφημο κινητήρα V8 5.0 λίτρων της Mustang GT έχει προστεθεί τεχνολογία ψεκασμού διπλού καυσίμου, που συνδυάζει τον άμεσο ψεκασμό υψηλής πίεσης με ψεκασμό πολλαπλών σημείων. Ως αποτέλεσμα, ο κινητήρας προσφέρει 450 ίππους και ροπή 529 Nm. Ο ειδικά τροποποιημένος και βαθμονομημένος κινητήρας V8 5 λίτρων του Mach 1 ανεβάζει την ένταση. Οι βελτιώσεις στις επιδόσεις επιτρέπουν αυξημένη απόδοση ισχύος, καθιστώντας αυτό την πιο ισχυρή Mustang που έφτασε ποτέ στην Ευρώπη, παράγοντας ροπή που σε φτάνει στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα και προσφέροντας τελική ταχύτητα τα 267 χλμ./ώρα.

ΕΝΑ ΣΤΡΩΤΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ 6-ΤΑΧΥΤΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΉΤΩΝ

Επίλεξε ένα νέο προηγμένο αυτόματο 10-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, για εξαιρετική επιτάχυνση και μοναδική εξοικονόμηση καυσίμου. Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου του κιβωτίου ταχυτήτων επιτρέπει ρυθμίσεις που βελτιστοποιούν τις επιδόσεις στις διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης του Mustang. Ενώ με τον αυτορυθμιζόμενο προγραμματισμό αλλαγών σχέσεων σε πραγματικό χρόνο, το κιβώτιο μπορεί να προσαρμόζεται σε μεταβλητές συνθήκες και να επιλέγει την κατάλληλη σχέση για την κάθε περίσταση: από εθνική οδό σε πίστα. Αυτό το χαρακτηριστικό έχει αναβαθμιστεί στη Mach 1 για βέλτιστη ικανότητα ροπής και έχει βαθμονομηθεί για ακόμα πιο σπορ αλλαγές ταχυτήτων. Τα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι σού δίνουν πάντα τον έλεγχο της εντυπωσιακής ισχύος της Mustang.

Ford Mustang Mach 1 6-speed manual gear stick close up
Ford Mustang GT

ΕΝΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ 10-ΤΑΧΥΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΉΤΩΝ

Η Mustang GT είναι διαθέσιμη επίσης με ένα μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Η μικρή αναλογία σχέσεων της πρώτης ταχύτητας προσφέρει εξαιρετική επιτάχυνση από ακινησία, ενώ η έκτη ταχύτητα σε υψηλότερες ταχύτητες μειώνει τις στροφές κινητήρα, βελτιώνοντας την εξοικονόμηση καυσίμου. Με στρωτές και ακριβείς αλλαγές σχέσεων, σύντομη απόσταση μεταξύ ταχυτήτων και θετικών διακοπών των σχέσεων, αυτά τα κιβώτια ταχυτήτων έχουν σχεδιαστεί για οδήγηση υψηλών επιδόσεων.

All-New Ford Mustang Mach 1 front three quarter view

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ

Ford Mustang exhaust valve close up

ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ ΒΡΥΧΗΘΜΟΣ

Η Mustang Mach 1 διαθέτει μοναδικό ενεργό συντονισμό εξάτμισης για να ταιριάζει με το χαρακτήρα του, δίνοντάς του ένα βαθύ, έντονο βουητό. Οι τετράγωνες άκρες εξάτμισης 4,5 ιντσών είναι διάτρητες, για την ενίσχυση της ποιότητας. Στα μοντέλα Mach 1 και GT μπορείς να ελέγχεις τον ήχο που κάνει ο κινητήρας της Mustang, χρησιμοποιώντας την ενεργή βαλβίδα εξάτμισης. Επίλεξε λειτουργία Quiet, Normal, Sport ή Race Track. Μπορείς ακόμα να ορίσεις τη λειτουργία Quiet με ρύθμιση χρόνου.

ΣΟΒΑΡΗ ΙΣΧΥΣ ΠΕΔΗΣΗΣ

Ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων όπως η Mustang χρειάζεται ένα εξαιρετικά αξιόπιστο σύστημα πέδησης υψηλών επιδόσεων. Έτσι, τόσο η GT όσο και η Mach 1 είναι εξοπλισμένα με μπροστινές δαγκάνες Brembo™ 6 πιστονιών υψηλών προδιαγραφών, που "δαγκώνουν" τους ρότορες 15 ιντσών με θάλαμο εξαερισμού. Ιδανικό για να σε επιβραδύνει με ασφάλεια, αφού έχεις φτάσει στα όρια στην πίστα.

Ford Mustang side view
Ford Mustang Mach 1 displaying advanced cooling system

ΝΕΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ

Η Mach 1 είναι εξοπλισμένη με ένα εξελιγμένο νέο σύστημα ψύξης. Αυτό περιλαμβάνει δύο πλευρικούς εναλλάκτες θερμότητας - έναν ψύκτη λαδιού κινητήρα και έναν ψύκτη λαδιού μετάδοσης, γεγονός που αυξάνει την ψυκτική ικανότητα κατά 75%. Υπάρχει επίσης εναλλάκτης θερμότητας και αντλία ψύξης οπίσθιου άξονα. Καθώς και αγωγοί ψύξης των φρένων. Όλα αυτά προστίθενται στην ενισχυμένη αντοχή – δίνοντάς σου περισσότερο χρόνο επιταχύνοντας στην πίστα.

ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ

Το Track Apps πραγματοποιεί πολλαπλές μετρήσεις επιδόσεων και τις εμφανίζει στο ταμπλό, βοηθώντας σας να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τη νέα σας Ford Mustang. Με το Track Apps μπορείτε να δείτε ένα μετρητή επιτάχυνσης, επιδόσεις πέδησης, τους γύρους στην πίστα και πολλά άλλα. Όλες αυτές οι πληροφορίες σάς βοηθούν να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες της Mustang και την απόλαυσή σας, όποτε βρίσκεστε στην πίστα.

Ford Mustang interior view with racing driver
All-New Ford Mustang Mach 1 side view

ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΥΛ

Με την κομψή, χαμηλή σιλουέτα του, η Mustang GT είναι ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων σε κάθε εκατοστό του. Σην Mach 1, ακόμη περισσότερο αυτός ο σχεδιασμός έχει βελτιωθεί για την πίστα, με πολλές αεροδυναμικές βελτιώσεις. Αυτές περιλαμβάνουν ένα μπροστινό διαχωριστικό, μια νέα εκτεταμένη εισαγωγή αέρα και έναν οπίσθιο διαχύτη, που όλα λειτουργούν μαζί για να παρέχουν σημαντικά μεγαλύτερη καθοδική δύναμη. Η νέα μπροστινή μάσκα και οι συνολικές βελτιώσεις στη μπροστινή ροή αέρα προσφέρουν βελτιωμένη ψύξη για βέλτιστες επιδόσεις στην πίστα, καθώς και μια επιθετική και επιβλητική παρουσία στον δρόμο. Ταυτόχρονα, το εμβληματικό μπροστινό σχέδιο σε στυλ ρύγχους καρχαρία του αυτοκινήτου, θυμίζει την ένδοξη κληρονομιά του.

Ford Mustang Mach 1 front three quarter view

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ, ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΥΚΙΝΗΣΙΑ

Και τα δύο μοντέλα Mustang διαθέτουν το ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης τιμονιού (EPAS), το οποίο προσαρμόζεται αυτόματα στην ταχύτητά σου και στις συνθήκες οδήγησης. Το EPAS, όπως και το αυτόματα ρυθμιζόμενο σύστημα ανάρτησης MagneRide™, έχουν επαναβαθμονομηθεί ειδικά για την Mach 1, για να προσφέρουν μεγαλύτερη απόκριση του συστήματος διεύθυνσης και καλύτερη οδήγηση. Ενώ το αναβαθμισμένο, ρυθμισμένο με ακρίβεια πλαίσιο, σε συνδυασμό με πιο άκαμπτες ράβδους ταλάντευσης και μπροστινή ανάρτηση, προσφέρει βέλτιστο χειρισμό και ευστάθεια.

Ford Mustang Mach 1 rear overhead view

ΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΞΕΧΑΣΤΗ

New Ford Mustang transparent model with visible suspension system

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ MAGNERIDE™ DAMPING SYSTEM

Αυτό το νέο, προηγμένο σύστημα αναρτήσεων προσφέρει αφενός σιγουριά στην οδήγηση, αφετέρου εξαιρετική άνεση. Το σύστημα παρακολουθεί συνεχώς τις οδικές συνθήκες και τις προθέσεις του οδηγού, ελέγχοντας και προσαρμόζοντας τους αποσβεστήρες έως και χίλιες φορές ανά δευτερόλεπτο. Η επιλογή διαφορετικών λειτουργιών οδήγησης προσαρμόζει το καλιμπράρισμα του συστήματος για εξαιρετική ευστάθεια, οδηγική άνεση και έλεγχο σε όλες τις συνθήκες.

Ford cluster LCD display

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ 12 ΙΝΤΣΩΝ

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων LCD 12 ιντσών είναι η πρώτη, απόλυτα ψηφιακή οθόνη που διατίθεται σε μία Mustang. Αυτό το ταμπλό με δυνατότητες προσαρμογής έχει σχεδιαστεί για να μπορείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την κάθε οδηγική σου εμπειρία παρέχοντας βελτιστοποιημένες οθόνες για κάθε επιλεγμένη λειτουργία οδήγησης. Η διαμόρφωση του ταμπλό θα αλλάζει αυτόματα ανάλογα με τη λειτουργία οδήγησης και μπορεί να προγραμματίζεται για να εμφανίζει μια σειρά μετρητών σε ένα από επτά διαφορετικά χρώματα. Εναλλακτικά, μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου.

selectable drive modes

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Με το πάτημα ενός διακόπτη μπορείτε να αλλάξετε και να βελτιώσετε τις ρυθμίσεις επιδόσεων της Mustang από Normal σε Sport+, Track και Snow/Wet. Ανάλογα με τη λειτουργία που θα επιλέξετε, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για την προσπάθεια οδήγησης, την απόκριση του γκαζιού, τον έλεγχο αλλαγής σχέσεων (μόνο σε αυτόματο κιβώτιο) και του συστήματος ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας, ώστε να ταιριάζουν στις συνθήκες και τις δικές σας οδηγικές προτιμήσεις. Με το MyMode μπορείτε να αποθηκεύετε τις επιθυμητές ρυθμίσεις σας, συμπεριλαμβανομένης της έντασης της ενεργής βαλβίδας εξάτμισης του αυτοκινήτου. Για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία στην πίστα, μια νέα λειτουργία Drag Strip μεγιστοποιεί την επιτάχυνση από θέση εκκίνησης.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης του τιμονιού (EPAS), το οποίο προσαρμόζεται αυτόματα στην ταχύτητά σας και στις συνθήκες. Σε χαμηλές ταχύτητες, το σύστημα κάνει την περιστροφή των τροχών πιο ελαφριά και πιο εύκολη, βελτιώνοντας τη δυνατότητα ελιγμών. Σε υψηλές ταχύτητες, όταν χρειάζεστε μεγαλύτερο έλεγχο, σφίγγει το τιμόνι. Τώρα, με τον νέο έλεγχο ολίσθησης, το EPAS λαμβάνει επίσης υπ' όψιν του πλευρικούς ανέμους και άλλες οδηγικές συνθήκες, ενώ ο ενεργός έλεγχος ταλάντωσης τιμονιού μειώνει οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες δονήσεις του τιμονιού.

Ford Mustang Mach 1 steering wheel close up
Ford Mustang driving up hill

ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΑΝΗΦΟΡΑ

Το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα δεν αφήνει το όχημα να κυλήσει προς τα πίσω ή προς τα εμπρός, όταν ξεκινάτε σε ανηφόρα. Το σύστημα λειτουργεί διατηρώντας την πίεση από το σύστημα πέδησης για 2-3 επιπλέον δευτερόλεπτα, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο και έλεγχο καθώς μετακινείτε το πόδι σας από το φρένο στο γκάζι. Το σύστημα είναι επίσης χρήσιμο όταν σταματάτε και ξεκινάτε σε ολισθηρές επιφάνειες.

New Mustang trailing another car

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (CRUISE CONTROL) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

Με την τεχνολογία του αυτορυθμιζόμενου συστήματος ελέγχου ταχύτητας (ACC), επιλέγετε την επιθυμητή ταχύτητα οδήγησής σας και το σύστημα τη διατηρεί. Εάν ο ενσωματωμένος αισθητήρας ραντάρ και η κάμερα εντοπίσουν ένα προπορευόμενο όχημα, επιβραδύνει το όχημά σας ώστε να διατηρεί μια προκαθορισμένη απόσταση. Όταν απελευθερωθεί ο δρόμος μπροστά από το αυτοκίνητό σας, το αυτοκίνητο επιταχύνει στην προεπιλεγμένη ταχύτητα.

ΕΝΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΣΑΣ

Το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας χρησιμοποιεί μια κάμερα που ελέγχει εάν παρεκκλίνετε κατά λάθος από τη λωρίδα. Τότε σας προειδοποιεί, δονώντας το τιμόνι και προβάλλοντας ένα οπτικό μήνυμα. Εάν δεν αντιδράσετε έγκαιρα ή καθόλου, το σύστημα διατήρησης λωρίδας μπορεί να προσφέρει βοήθεια ροπής στροφής του τιμονιού για να μπείτε ξανά στη σωστή λωρίδα. Αυτό το τεχνολογικό σύστημα είναι σχεδιασμένο για δρόμους πολλαπλών λωρίδων (όπως οι αυτοκινητόδρομοι), έτσι θα απενεργοποιείται αυτόματα σε ταχύτητες κάτω των 70 χλμ./ώρα ή μπορεί να απενεργοποιείται χειροκίνητα.

Ford Mustang side view
Mustang LCD screen showing rear camera

ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΟΠΙΣΘΕΝ

Κολωνάκια, ποδήλατα, χαμηλοί τοίχοι...Η κάμερα οπισθοπορείας σάς δείχνει όλα όσα βρίσκονται πίσω σας σε μια οθόνη ενσωματωμένη στην οθόνη 8 ιντσών του SYNC 3. Εκτός του ότι σας δείχνει πράγματα που μπορεί να μην βλέπετε, το σύστημα σας βοηθά επίσης να σταθμεύσετε προβάλλοντας εικονικές γραμμές που σας καθοδηγούν ακόμα και στον πιο στενό χώρο στάθμευσης. Η κάμερα οπισθοπορείας ενεργοποιείται αυτόματα κάθε φορά που επιλέγετε όπισθεν.

Ford Mustang LED lights close-up

ΝΕΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED ΚΑΙ ΦΩΤΑ ΗΜEΡΑΣ

Η Mustang παρέχεται πλέον με προβολείς 100% LED τριπλής δέσμης για να παρέχουν ακριβή και έντονα σχέδια φωτισμού. Η αυτόματη μεγάλη σκάλα, η οποία είναι πολύ χρήσιμη κατά τη νυχτερινή οδήγηση, κατεβάζει προσωρινά την ένταση των προβολέων κάθε φορά που ανιχνεύει διερχόμενα οχήματα ή άλλο προπορευόμενο όχημα, ώστε να μην "τυφλώνετε" τους άλλους οδηγούς με τα φώτα σας. Στη συνέχεια, το σύστημα επιστρέφει αυτόματα στη μεγάλη σκάλα για να έχετε την καλύτερη δυνατή ορατότητα. Επιπλέον, τα φώτα ημέρας όχι απλά δείχνουν εντυπωσιακά, αλλά έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την ορατότητά σας.

Mustang pony image being reflected by light

ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΑ MUSTANG

Όποτε ανοίγετε την πόρτα, το δάπεδο φωτίζεται από τον φωτισμό δαπέδου που έχει το σχήμα του αλόγου Mustang.

All-New Ford Mustang Mach 1 front three quarter view

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

person using FordPass app

ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΠΛΕΥΡΑ

Η εφαρμογή FordPass σε συνδέει άψογα με το νέο Mustang σου, επιτρέποντάς σου να κινείσαι με έξυπνους, διαισθητικούς τρόπους. Απόκτησε απομακρυσμένη πρόσβαση στο όχημά σου όπου κι αν βρίσκεσαι, εντόπισε την τοποθεσία του και κλείδωσέ το εξ αποστάσεως για μεγαλύτερη σιγουριά. Οι ενημερώσεις οδικής κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο στο σύστημα πλοήγησης του οχήματός σου σε βοηθούν να αποφύγεις καθυστερήσεις. Επίσης, με τις ειδοποιήσεις υγείας του οχήματος απευθείας στο τηλέφωνό σου, θα ενημερώνεσαι αμέσως για τυχόν προβλήματα, ώστε να μπορείς να διευθετείς γρήγορα τη συντήρηση με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Μάθε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SYNC 3

Το SYNC 3 βρίσκεται στην πιο προηγμένη έκδοσή του. Είναι πιο γρήγορο και πιο εύχρηστο και διαθέτει βελτιωμένες φωνητικές εντολές και ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Το νέο περιβάλλον διαθέτει μεγαλύτερα πλήκτρα για καλύτερη χρηστικότητα, ενώ η έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών πλέον διαθέτει κινήσεις μεγέθυνσης και σάρωσης, όπως στα smartphone και τα tablet, ώστε η πλοήγηση να είναι ακόμα πιο εύχρηστη. Το SYNC 3 διαθέτει επίσης AppLink.

Ford Mustang SYNC 3 screen close up
Apple CarPlay close up

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ APPLE CARPLAY

Εάν χρησιμοποιείτε iPhone, το SYNC 3 σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στη μουσική, τους χάρτες, τα ηλεκτρονικά βιβλία και πολλά άλλα μέσω του Apple CarPlay. Απλώς συνδέστε το iPhone σας στο SYNC 3 με USB και η οθόνη του τηλεφώνου σας θα εμφανίζεται στην έγχρωμη οθόνη αφής 8 ”του συστήματος infotainment. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις βελτιωμένες φωνητικές εντολές Siri ή την οθόνη αφής, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες που θέλετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις φωνητικές εντολές Siri για να πραγματοποιείτε κλήσεις hands-free και να στέλνετε μηνύματα κειμένου.

Mobile phone with Android Auto

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ANDROID AUTO

Με το SYNC 3, μπορείτε να πραγματοποιείτε ασύρματες κλήσεις (hands-free) και να στέλνετε μηνύματα κειμένου από το κινητό σας τηλέφωνο Android, χρησιμοποιώντας απλώς τις βελτιωμένες φωνητικές εντολές. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε μουσική και χάρτες μέσω του Android τηλέφωνού σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συνδεθείτε μέσω του Android Auto, χρησιμοποιώντας ένα USB και η οθόνη του τηλεφώνου σας θα εμφανίζεται στην οθόνη αφής 8’’.

Ford B&O

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ

Κάτι που αγαπούν όλοι οι φίλοι της μουσικής είναι ο υψηλής ποιότητας ήχος από εξαιρετικά ηχοσυστήματα σχεδιασμένα σε συνεργασία με την Bang & Olufsen - όλα ειδικά προσαρμοσμένα ώστε να ταιριάζουν στην ακουστική του εσωτερικού κάθε μοντέλου. Μια εξαιρετική απόδοση 1000 watt από 10 ενσωματωμένα ηχεία και ένα subwoofer δημιουργούν έναν πλούσιο και ισχυρό ήχο.

MyColour display panel

ΔΩΣΤΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΑΣ

Επιλέξτε μια απόχρωση που ταιριάζει στη διάθεσή σας για οδήγηση τη νύχτα για τον εσωτερικό φωτισμό. Εξατομικεύστε το χρώμα των μετρητών σας επιλέγοντας μεταξύ επτά χρωμάτων εσωτερικού φωτισμού ή δημιουργώντας τρεις αγαπημένους συνδυασμούς χρωμάτων με το χαρακτηριστικό MyColour.

All-New Ford Mustang Mach 1 interior cockpit view

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Mustang showing heated seats with graphic

ΟΡΙΣΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Με το ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού με αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας απλώς επιλέγεις την ακριβή θερμοκρασία εσωτερικού που επιθυμείς και το σύστημα διατηρεί τη θερμοκρασία αυτή με προηγμένο κλιματισμό.  Και, με την εφαρμογή FordPass, μπορείς να ζεστάνεις και να ετοιμάσεις την Mustang σου πριν καν φύγεις από το σπίτι. Απλώς εκκίνησε τον κινητήρα απομακρυσμένα, για να βεβαιωθείς ότι το παρμπρίζ έχει αποψυχθεί και είναι έτοιμο όποτε το επιθυμείς.Tooltip

Η MUSTANG ΣΑΣ. ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΑΣ.

Με το MyMode, μπορείτε να προγραμματίσετε τη δική σας προσωπική λειτουργία οδήγησης και να αποθηκεύσετε τις επιθυμητές ρυθμίσεις σας. Αυτό περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις της προσπάθειας οδήγησης, της απόκρισης του γκαζιού, του ελέγχου αλλαγής σχέσεων (μόνο σε αυτόματο κιβώτιο), του συστήματος ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας, ακόμα και της έντασης της ενεργής βαλβίδας εξάτμισης του αυτοκινήτου.

Ford Mustang My Mode switch close up
Ford Power starter button

ΒΑΛΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ

Η Mustang ανιχνεύει αυτόματα την παρουσία του μοναδικού τηλεχειριστήριου, ακόμη κι αν αυτό βρίσκεται μέσα στην τσάντα ή την τσέπη σας. Απλά πατήστε το κουμπί εκκίνησης Ford και ο κινητήρας θα πάρει μπροστά.

Ford Mustang Mach 1 side view

ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Ford Mustang detecting a pedestrian on a street

ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ

Το σύστημα Pre-Collision Assist με Ανίχνευση Πεζών χρησιμοποιεί τεχνολογία ραντάρ και κάμερας για τη σάρωση του δρόμου μπροστά. Εάν εντοπιστεί κίνδυνος σύγκρουσης με όχημα ή πεζό, θα σας προειδοποιήσει. Εάν δεν ανταποκριθείτε έγκαιρα, το σύστημα μπορεί να εφαρμόσει αυτόματα μέχρι την πλήρη δύναμη πέδησης για να μειώσει τη σοβαρότητα ή ακόμα και να εξαλείψει ορισμένες μετωπικές συγκρούσεις.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ

Το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας (ESC) έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει καλύτερο έλεγχο του οχήματός σας. Οι αισθητήρες παρακολουθούν συνεχώς την ταχύτητα κάθε μεμονωμένου τροχού, καθώς και την κατεύθυνση και τη γωνία κατεύθυνσης του οχήματος. Το σύστημα ESC εξισορροπεί με ακρίβεια την ισχύ πέδησης ανάμεσα σε κάθε μεμονωμένο τροχό και μπορεί επίσης να μειώσει την ισχύ από τον κινητήρα. Αυτό εξισορροπεί την υποστροφή και την υπερστροφή, ώστε το όχημά σας να έχει μεγαλύτερη ευστάθεια και να είναι πιο εύκολος ο έλεγχός του. Το ESC και το Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης αποτρέπουν επίσης το σπινάρισμα των τροχών όταν το οδόστρωμα είναι υγρό ή έχει πάγο.

Yellow Mustang aerial view on city road
Ford Mustang Mach 1 front wheel close up

ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Σε περίπτωση που υπάρχει απώλεια της πίεσης σε κάποιο ελαστικό στη διάρκεια του ταξιδιού, το σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών (TPMS) σε προειδοποιεί ενεργοποιώντας ένα εικονίδιο στον πίνακα οργάνων. Μπορείς επίσης να λαμβάνεις ειδοποιήσεις απευθείας στο τηλέφωνό σου μέσω της εφαρμογής FordPass, παρακολουθώντας την πίεση των ελαστικών, τη διάρκεια ζωής του λιπαντικού και πολλά άλλα.

Disc brake and rotor electronic brake prefill

ΤΑΧΥΤΕΡΕΣ, ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ

Όταν ανιχνεύει μια κατάσταση επείγουσας στάσης, το σύστημα ESC πραγματοποιεί προφόρτιση του συστήματος πέδησης, κλείνοντας οποιοδήποτε κενό αέρα ανάμεσα στα τακάκια φρένων και στους δίσκους. Γνωστή ως Ηλεκτρονική Προπλήρωση Φρένων, αυτή η τεχνολογία βοηθά να μειωθεί η απόσταση φρεναρίσματος του αυτοκινήτου.

Euro NCAP logo

ΑΣΦΑΛΕΙΑ NCAP 3 ΑΣΤΕΡΩΝ

Η νέα Ford Mustang έχει αποσπάσει βαθμολογία ασφάλειας 3 αστέρων από τον οργανισμό Euro NCAP, ως απόδειξη της ικανότητάς της να προστατεύει εσάς, τους επιβάτες, αλλά και τους πεζούς.

Ford SYNC emergency assist logo

FORD SYNC ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Η λειτουργία Επείγουσας Ανάγκης είναι μια σημαντική λειτουργία του Ford SYNC. Στην περίπτωση ατυχήματος, η τεχνολογία αυτή μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα αναγνωρισμένο και συνδεδεμένο με Bluetooth κινητό τηλέφωνο για να πραγματοποιήσει αυτόματα απευθείας κλήση στην υπηρεσία έκτακτης βοήθειας, όταν ανοίξει ο αερόσακος ή απενεργοποιηθεί η αντλία καυσίμου. Εσύ μπορείς να επιλέξεις να διακόψεις την κλήση ή να μιλήσεις στην υπηρεσία. Το σύστημα μεταδίδει κρίσιμες πληροφορίες, όπως τις συντεταγμένες GPS στις οποίες βρίσκεσαι, ακόμα κι αν έχεις χάσει τις αισθήσεις σου.  Για περιστατικά μικρότερης σημασίας, όπως ζημιές στα ελαστικά, η εφαρμογή FordPass σού επιτρέπει να καλείς την Οδική Βοήθεια με το πάτημα λίγων μόνο κουμπιών και να παρακολουθείς την πορεία της προς εσένα σε έναν χάρτη πραγματικού χρόνου.

Ford Mustang GT rear three quarter view

ΚΑΘΑΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ford Mustang Ford Key close up

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟ MYKEY

Το Ford My Key® σας επιτρέπει να ορίσετε ένα προεπιλεγμένο μέγιστο όριο ταχύτητας, μια υπενθύμιση ζωνών ασφάλειας, ακόμα και την ένταση του ηχοσυστήματος. Η τεχνολογία αυτή έχει σχεδιαστεί για να σας χαρίζει ηρεμία όταν δανείζετε το αυτοκίνητό σας σε ένα φίλο ή συγγενή, καθώς μπορείτε να προγραμματίσετε τους περιορισμούς που θέλετε για το συγκεκριμένο κλειδί. Μπορείτε να κρατήσετε για τον εαυτό σας το κλειδί «διαχειριστή» που δεν έχει περιορισμούς, ακόμα και να έχετε περισσότερα από το καθένα εάν το επιθυμείτε.

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το εξελιγμένο ενεργό αντικλεπτικό σύστημα συναγρμού Thatcham Κατηγορίας 1 έχει σχεδιαστεί ώστε να προστατεύει την Mustang σου, προειδοποιώντας σε όταν κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει το αυτοκίνητό σου. Αποτρέπει επίσης την ανεπιθύμητη ρυμούλκηση. Επιπρόσθετα, οπλίζοντας το σύστημα με διαφορετικούς τρόπους, μπορείς να επιλέξεις να παρακολουθείς τις πόρτες, το καπό και τον χώρο αποσκευών. Το FordPass μπορεί επίσης να παρέχει αυξημένη ασφάλεια, με Ειδοποιήσεις Ενεργοποίησης Συναγερμού που αποστέλλονται μέσω της εφαρμογής, εάν ο συναγερμός του αυτοκινήτου σου ενεργοποιηθεί, καθώς και με τη νέα λειτουργία SecuriAlert που σας προειδοποιεί μέσω μιας ειδοποίησης, εάν ανιχνεύσει τυχόν μη εξουσιοδοτημένες προσπάθειες πρόσβασης - ακόμη και εάν αυτές δεν ενεργοποιούν τον συναγερμό.

Ford Mustang GT rear close up

Χρησιμοποιήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες