ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > ΝΕΑ MUSTANG > Features > Άνεση και ευκολία

Άνεση και ευκολία

Η νέα Ford Mustang έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείτε εσείς να χαλαρώσετε και να αφοσιωθείτε πλήρως στην οδηγική εμπειρία, είτε πρόκειται για μια βόλτα στους δρόμους της πόλης είτε για ένα οδικό ταξίδι προς κάθε προορισμό.

Ford SYNC interior display

Ασύρματη τεχνολογία SYNC 3

Το SYNC 3 βρίσκεται στην πιο προηγμένη έκδοσή του. Είναι πιο γρήγορο και πιο εύχρηστο και διαθέτει βελτιωμένες φωνητικές εντολές και ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Το νέο περιβάλλον διαθέτει μεγαλύτερα πλήκτρα για καλύτερη χρηστικότητα, ενώ η έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών πλέον διαθέτει κινήσεις μεγέθυνσης και σάρωσης, όπως στα smartphone και τα tablet, ώστε η πλοήγηση να είναι ακόμα πιο εύχρηστη. Το SYNC 3 διαθέτει επίσης AppLink.

Δώστε χρώμα στην οδήγησή σας

Επιλέξτε μια απόχρωση που ταιριάζει στη διάθεσή σας για οδήγηση τη νύχτα για τον εσωτερικό φωτισμό. Εξατομικεύστε το χρώμα των μετρητών σας επιλέγοντας μεταξύ επτά χρωμάτων εσωτερικού φωτισμού ή δημιουργώντας τρεις αγαπημένους συνδυασμούς χρωμάτων με το χαρακτηριστικό MyColour.

MyColour display panel

Η Mustang σας. Οι κανόνες σας.

Με το MyMode, μπορείτε να προγραμματίσετε τη δική σας προσωπική λειτουργία οδήγησης και να αποθηκεύσετε τις επιθυμητές ρυθμίσεις σας. Αυτό περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις της προσπάθειας οδήγησης, της απόκρισης του γκαζιού, του ελέγχου αλλαγής σχέσεων (μόνο σε αυτόματο κιβώτιο), του συστήματος ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας, ακόμα και της έντασης της ενεργής βαλβίδας εξάτμισης του αυτοκινήτου.

Top