ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > ΝΕΑ MUSTANG > Features > Οδηγική εμπειρία

Οδηγική εμπειρία

Το μαγνητικά ελεγχόμενο σύστημα αναρτήσεων, το νέο ψηφιακό ταμπλό οργάνων και πληροφοριών 12 ιντσών με δυνατότητες προσαρμογής και οι προηγμένες τεχνολογίες οδήγησης, όπως οι λειτουργίες οδήγησης και το Adaptive Cruise Control, κάνουν κάθε διαδρομή στη νέα Mustang μια αξέχαστη εμπειρία.

Σας παρουσιάζουμε την ανάρτηση MagneRide™ Damping System

Αυτό το νέο, προηγμένο σύστημα αναρτήσεων προσφέρει αφενός σιγουριά στην οδήγηση, αφετέρου εξαιρετική άνεση. Το σύστημα παρακολουθεί συνεχώς τις οδικές συνθήκες και τις προθέσεις του οδηγού, ελέγχοντας και προσαρμόζοντας τους αποσβεστήρες έως και χίλιες φορές ανά δευτερόλεπτο. Η επιλογή διαφορετικών λειτουργιών οδήγησης προσαρμόζει το καλιμπράρισμα του συστήματος για εξαιρετική ευστάθεια, οδηγική άνεση και έλεγχο σε όλες τις συνθήκες.

Μετρήστε τις επιδόσεις σας.

Το Track Apps πραγματοποιεί πολλαπλές μετρήσεις επιδόσεων και τις εμφανίζει στο ταμπλό, βοηθώντας σας να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τη νέα σας Ford Mustang. Με το Track Apps μπορείτε να δείτε ένα μετρητή επιτάχυνσης, επιδόσεις πέδησης, τους γύρους στην πίστα και πολλά άλλα. Όλες αυτές οι πληροφορίες σάς βοηθούν να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες της Mustang και την απόλαυσή σας, όποτε βρίσκεστε στην πίστα.

New Ford Mustang LED lights close-up

Νέοι προβολείς LED και φώτα ημέρας

Η Mustang παρέχεται πλέον με προβολείς 100% LED τριπλής δέσμης για να παρέχουν ακριβή και έντονα σχέδια φωτισμού. Η αυτόματη μεγάλη σκάλα, η οποία είναι πολύ χρήσιμη κατά τη νυχτερινή οδήγηση, κατεβάζει προσωρινά την ένταση των προβολέων κάθε φορά που ανιχνεύει διερχόμενα οχήματα ή άλλο προπορευόμενο όχημα, ώστε να μην "τυφλώνετε" τους άλλους οδηγούς με τα φώτα σας. Στη συνέχεια, το σύστημα επιστρέφει αυτόματα στη μεγάλη σκάλα για να έχετε την καλύτερη δυνατή ορατότητα. Επιπλέον, τα φώτα ημέρας όχι απλά δείχνουν εντυπωσιακά, αλλά έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την ορατότητά σας.

Σύστημα υποβοήθησης του τιμονιού, το οποίο αποκρίνεται σε όλες τις καταστάσεις

Ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης του τιμονιού (EPAS), το οποίο προσαρμόζεται αυτόματα στην ταχύτητά σας και στις συνθήκες. Σε χαμηλές ταχύτητες, το σύστημα κάνει την περιστροφή των τροχών πιο ελαφριά και πιο εύκολη, βελτιώνοντας τη δυνατότητα ελιγμών. Σε υψηλές ταχύτητες, όταν χρειάζεστε μεγαλύτερο έλεγχο, σφίγγει το τιμόνι. Τώρα, με τον νέο έλεγχο ολίσθησης, το EPAS λαμβάνει επίσης υπ' όψιν του πλευρικούς ανέμους και άλλες οδηγικές συνθήκες, ενώ ο ενεργός έλεγχος ταλάντωσης τιμονιού μειώνει οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες δονήσεις του τιμονιού.

 

New Ford Mustang leather steering wheel

Ένα προηγμένο σύστημα που σας βοηθάει να μένετε στη λωρίδα σας

Το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας χρησιμοποιεί μια κάμερα που ελέγχει εάν παρεκκλίνετε κατά λάθος από τη λωρίδα. Τότε σας προειδοποιεί, δονώντας το τιμόνι και προβάλλοντας ένα οπτικό μήνυμα. Εάν δεν αντιδράσετε έγκαιρα ή καθόλου, το σύστημα διατήρησης λωρίδας μπορεί να προσφέρει βοήθεια ροπής στροφής του τιμονιού για να μπείτε ξανά στη σωστή λωρίδα. Αυτό το τεχνολογικό σύστημα είναι σχεδιασμένο για δρόμους πολλαπλών λωρίδων (όπως οι αυτοκινητόδρομοι), έτσι θα απενεργοποιείται αυτόματα σε ταχύτητες κάτω των 70 χλμ./ώρα ή μπορεί να απενεργοποιείται χειροκίνητα.

Ford SYNC logo

Σύστημα Ford SYNC με λειτουργία Επείγουσας Ανάγκης

Η λειτουργία Επείγουσας Ανάγκης είναι μια σημαντική λειτουργία του Ford SYNC. Στην περίπτωση ατυχήματος, η τεχνολογία αυτή μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα αναγνωρισμένο και συνδεδεμένο με Bluetooth® κινητό τηλέφωνο για να πραγματοποιήσει αυτόματα απευθείας κλήση στην υπηρεσία πολιτικής προστασίας, όταν ανοίξει ο αερόσακός σας ή απενεργοποιηθεί η αντλία καυσίμου. Εσείς μπορείτε να επιλέξετε να διακόψετε την κλήση ή να μιλήσετε στην υπηρεσία. Το σύστημα μεταδίδει κρίσιμες πληροφορίες, όπως τις συντεταγμένες GPS στις οποίες βρίσκεστε.

Top