ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > ΝΕΑ MUSTANG > Features > Επιδόσεις και αποδοτικότητα

Επιδόσεις και αποδοτικότητα

Υπάρχουν ορισμένες διαφορές στο νέο Mustang που θα γίνουν άμεσα αντιληπτές. Άλλες πάλι θα τις ακούσετε και θα τις αισθανθείτε, ιδιαίτερα χάρη στον τροποποιημένο κινητήρα 5 λίτρων V8 και μια σειρά πρωτοποριακών νέων τεχνολογιών.

Μια Mustang. Δύο πανίσχυροι κινητήρες.

Με ψεκασμό πολλαπλών σημείων καυσίμου στον περίφημο κινητήρα 5 λίτρων V8 της Mustang. Η νέα Mach-1 διαθέτει ακόμη πιο ισχυρό κινητήρα, που παράγει 460PS στις 7.000 σ.α.λ. και ροπή 569 Nm στις 4.600 σ.α.λ.

Ενεργή βαλβίδα εξάτμισης

Αποκτήστε τον έλεγχο του ήχου που κάνει η Mustang σας με αυτήν τη νέα τεχνολογία. Επιλέξτε απλά την Ενεργή βαλβίδα εξάτμισης από το μενού στο ψηφιακό ταμπλό 12 ιντσών και μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου της εξάτμισης με τέσσερις διαφορετικές επιλογές: Λειτουργία Quiet, Normal, Sport ή Race Track. Με τη λειτουργία Quiet μπορείτε ακόμα και να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πότε θα ενεργοποιηθεί.

Active Valve Exhaust
Close-up of New Ford Mustang alloy wheel

Σοβαρή ισχύς πέδησης

Το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα πέδησης υψηλής απόδοσης ενσωματώνει δαγκάνες φρένων τεσσάρων πιστονιών και αεριζόμενους δίσκους, η απόδοση των οποίων συνδέεται με ένα πλήθος εξελιγμένων τεχνολογικών συστημάτων ηλεκτρονικής ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. Ο κινητήρας 5 λίτρων V8 GT διαθέτει ακόμα υψηλότερες προδιαγραφές: Μπροστινές δαγκάνες 6 πιστονιών Brembo™ που "δαγκώνουν" τους ρότορες 15'' με θάλαμο εξαερισμού.

Top