ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > ΝΕΑ MUSTANG > Features > Ασφάλεια και προστασία

Ασφάλεια και προστασία

Η Mustang έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει εσάς, τους επιβάτες σας, τους πεζούς και το αυτοκίνητό σας, και περιλαμβάνει μια σειρά προηγμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας.

Ένα σύστημα που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των πεζών

Το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με πεζό, χρησιμοποιεί τεχνολογία ραντάρ και κάμερας για να ανιχνεύει οχήματα που βρίσκονται στο δρόμο μπροστά σας. Σε περίπτωση ανίχνευσης κινδύνου με πιθανότητα σύγκρουσης με όχημα ή πεζό, θα λάβετε μια προειδοποίηση. Εάν δεν αντιδράσετε εγκαίρως, το σύστημα μπορεί να ασκήσει έως και πλήρη ισχύ φρεναρίσματος για να βοηθήσει να περιοριστεί η σοβαρότητα της σύγκρουσης ή ακόμα να αποφευχθεί κάποια μετωπική σύγκρουση.

Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας (ESC) έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει καλύτερο έλεγχο του οχήματός σας. Οι αισθητήρες παρακολουθούν συνεχώς την ταχύτητα κάθε μεμονωμένου τροχού, καθώς και την κατεύθυνση και τη γωνία κατεύθυνσης του οχήματος. Το σύστημα ESC εξισορροπεί με ακρίβεια την ισχύ πέδησης ανάμεσα σε κάθε μεμονωμένο τροχό και μπορεί επίσης να μειώσει την ισχύ από τον κινητήρα. Αυτό εξισορροπεί την υποστροφή και την υπερστροφή, ώστε το όχημά σας να έχει μεγαλύτερη ευστάθεια και να είναι πιο εύκολος ο έλεγχός του. Το ESC και το Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης αποτρέπουν επίσης το σπινάρισμα των τροχών όταν το οδόστρωμα είναι υγρό ή έχει πάγο.

Yellow Mustang aerial view on city road
Top