Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > PUMA > Χαρακτηριστικά > Χρηστικότητα

Χρηστικότητα χώρου αποσκευών

Η σύγχρονη ζωή συχνά απαιτεί μια εφευρετική προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίο καταλαμβάνετε τον χώρο. Με τον μεγαλύτερο πίσω χώρο φόρτωσης στην κατηγορία του, το Ford Puma ενστερνίζεται αυτόν τον τρόπο σκέψης.

Εκτός από το κομψό στυλ και την επιβλητική παρουσία, το όμορφα ανάγλυφο εξωτερικό του Puma εξισορροπείται με την προσεγμένη λειτουργικότητα. Παρέχει πραγματική ευελιξία μέσω των λεπτομερειών της σχεδίασής του. 

Πραγματικά τακτοποιημένο!

Ο χώρος φόρτωσης του Puma ενσωματώνει έναν πρωτοποριακό, νέο κάτω χώρο φόρτωσης MegaBox. Το MegaBox, όχι μόνο προσφέρει έναν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο 80 λίτρων και μπορεί να χωρέσει αντικείμενα ύψους έως 115 εκατοστών αν χρειαστεί, αλλά διαθέτει επίσης αδιάβροχη επένδυση και τάπα αποστράγγισης, για να καθαρίζεται εύκολα με νερό και είναι ο ιδανικός χώρος για να αποθηκεύετε βρεγμένες μπότες ή λασπωμένο αθλητικό εξοπλισμό. 

Όλος ο χώρος που χρειάζεστε 

Όποια έκδοση κι αν επιλέξετε, το Ford Puma σάς προσφέρει όλο τον αποθηκευτικό χώρο που χρειάζεστε. Τα πίσω καθίσματα μπορούν να διαιρεθούν σε αναλογία 60/40 για μέγιστη ευελιξία και μπορούν ακόμα να διπλώσουν τελείως, για να έχετε περισσότερο χώρο αποσκευών όταν τον χρειάζεστε. 

Ford Puma interior showing rear seats
Ford Puma close up on adaptive parcel shelf

Αυτορυθμιζόμενη πίσω εταζέρα

Το Ford Puma διαθέτει αυτορυθμιζόμενη πίσω εταζέρα, η οποία δεν είναι στερεωμένη στη δεύτερη σειρά καθισμάτων και ανυψώνεται με την πίσω πόρτα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προσαρμόσει τη θέση της ώστε να υπάρχει χώρος για μεγαλύτερα αντικείμενα. 

Δεν χρειάζεται πια να ψάχνετε τα κλειδιά σας

Η ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα του χώρου αποσκευών με λειτουργία hands-free διευκολύνει την πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης του Ford Puma, ακόμα και όταν τα χέρια σας δεν είναι ελεύθερα. Εφόσον έχετε το τηλεχειριστήριο KeyFree στην τσέπη ή την τσάντα σας, απλώς κουνήστε απαλά το πόδι σας κάτω από το κέντρο του πίσω προφυλακτήρα και η ασύρματα ανοιγόμενη πόρτα του χώρου αποσκευών σας θα ανοίξει χωρίς εσείς να χρειαστεί να αγγίξετε τίποτα. Μπορείτε επίσης να την ανοίξετε και να την κλείσετε ενώ κάθεστε μέσα στο αυτοκίνητο.

Ford Puma with a couple opening booth hands free
Ford Puma close up on Tow bar

Χρειάζεται να μεταφέρετε ακόμα περισσότερα;

Εάν πραγματικά χρειάζεται να μεταφέρετε μεγαλύτερα ή πιο ογκώδη αντικείμενα, μπορείτε να επιλέξετε ράγες οροφής ή/και ένα χρήσιμο, αφαιρούμενο κοτσαδόρο.

Top