ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > S-MAX

Σχεδιασμένο για τις περιπέτειες της ζωής

Το Ford S-MAX είναι κατασκευασμένο για συναρπαστικές αποδράσεις στην εξοχή. Δεδομένου ότι κάθε περιπέτεια είναι πιο διασκεδαστική όταν τη μοιράζεσαι, αυτό το κομψό Sport Activity Vehicle (SAV) διαθέτει άπλετο χώρο για τους επιβαίνοντες και τα αντικείμενά τους. Μια διαμόρφωση πέντε ή επτά θέσεων, έως τρία σημεία ISOFIX για παιδικά καθίσματα και ένα ευέλικτο σύστημα καθισμάτων επιτρέπουν χώρο για όλους και για όλα όσα τους συνοδεύουν - από βαλίτσες έως σανίδες του surfing.

Το S-MAX τώρα προσφέρει και μια νέα επιλογή κινητήρα: έναν υβριδικό βενζινοκινητήρα 2.5 λίτρων. Παράλληλα με τις μειωμένες εκπομπές ρύπων Cο2, παρέχει εξαιρετική ισχύ, ροπή και ικανότητα ρυμούλκησης. Δεν χρειάζεται φόρτιση σε πρίζα και η μπαταρία είναι τοποθετημένη χαμηλά κάτω από το δάπεδο. Συνεπώς, δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός στον χώρο φόρτωσης.

Δυναμική εμφάνιση που ταιριάζει με τον δραστήριο τρόπο ζωής σας

Σε βάζει σε δίλημμα...

Η επιλογή ενός χρώματος είναι εύκολη. Η απόφαση είναι δύσκολη.

Το μοντέλο που απεικονίζεται είναι το Titanium

Διαμόρφωση S-MAX
White Ford S-MAX ST-Line parking

Τώρα το παρκάρισμα είναι ακόμα πιο εύκολο

Το Active Park Assist μπορεί να σας κατευθύνει σε θέσεις στάθμευσης κατά 20% περισσότερο από το όχημά σας. Απλά πιέστε ένα κουμπί και οι αισθητήρες αυτού του πρωτοποριακού συστήματος εντοπίζουν μία κατάλληλη θέση ενώ συνεχίζετε να οδηγείτε. Στη συνέχεια, σας κατευθύνει προς αυτή αυτόματα, ενώ το μόνο που κάνετε εσείς είναι να συνεχίσετε να χρεισιμοποιείτε το γκάζι και το φρένο (σύμφωνα με τις οδηγίες στην οθόνη και τα ηχητικά σήματα).

Καθίσματα που προσφέρουν πρόσθετη υποστήριξη...και μπορούν να σας κάνουν και μασάζ

Τα πολυανατομικά καθίσματα είναι διαθέσιμα για τον οδηγό και τον συνοδηγό με σχεδιασμό που τα καθιστά πλήρως ρυθμιζόμενα. Ως αποτέλεσμα, μπορούν να προσφέρουν επιπλέον υποστήριξη όπου τη χρειάζεστε, ακόμη και να σας κάνουν μασάζ, βοηθώντας σας έτσι να παραμείνετε σε καλή κατάσταση ακόμη και μετά από μεγάλες αποστάσεις. 

Ford All-New 2.0L TDCi engine

Μια σειρά από επιλογές πετρελαιοκινητήρων

Προτιμάτε το πετρέλαιο; Ο προηγμένος πετρελαιοκινητήρας twin turbo 2.0L σας προσφέρει δύο επιλογές ισχύος: 150 και 190 ίππους. Όλοι αποτελούν την τελευταία τεχνολογία στους κινητήρες για βελτίωση της ισχύος, της ροπής και της οικονομίας, μειώνοντας παράλληλα τις εκπομπές ρύπων: η ενισχυμένη σχεδίαση προσφέρει έως και 7% μείωση στις εκπομπές CO2, βελτιώνοντας παράλληλα την οικονομία καυσίμου.

Πρόσθετη ισχύς στο έκτακτο φρενάρισμα

Το σύστημα έκτακτης υποβοήθησης πέδησης (EBA) βοηθάει το όχημά σας ώστε να επιτυγχάνει τη μέγιστη αποδοτικότητα στην πέδηση σε έκτακτες συνθήκες. Ελέγχεται αυτόματα μέσω του συστήματος ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας (ESC), το οποίο ανιχνεύει τον βαθμό πίεσης που ασκείτε στο φρένο και τον αυξάνει αυτόματα, αν χρειάζεται.

Whte Ford S-MAX in motion in the city
Ford All-New 2.0L TDCi engine

Ισχυρό, αποδοτικό και πλέον ηλεκτρικό

Το S-MAX είναι πλέον εξοπλισμένο με νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης FHEV (Πλήρως Υβριδικό Ηλεκτρικό Όχημα). Αυτό το υβριδικό σύστημα βενζινοκινητήρα 2.5 λίτρων προσφέρει ισχύ 190PS και ροπή 200Nm – εξαιρετικές τιμές για ένα υβριδικό σύστημα. Η εξίσου εντυπωσιακή ικανότητα ρυμούλκησης έως και 1.750 κιλών σου επιτρέπει να μεταφέρεις οτιδήποτε χρειαστείς στα ταξίδια σο, από ένα τζετ σκι μέχρι ένα μικρό τροχόσπιτο. Όπως θα περίμενες, ο κινητήρας παρέχει επίσης οικονομία καυσίμου, με τις εκπομπές ρύπων CO2 να μειώνονται στα 146 γρ./χλμ.*. Δεν χρειάζεται φόρτιση σε πρίζα και η μπαταρία είναι τοποθετημένη κάτω από το δάπεδο του πορτ μπαγκάζ, ώστε να μην υπάρχει απώλεια χώρου αποσκευών. 

Όλες οι εκδόσεις S-MAX

Σύγκριση μοντέλων (PDF 2.5MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Top