ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > S-MAX > Χαρακτηριστικά > Άνεση και ευκολία

Άνεση και ευκολία

Το νέο Ford S-MAX ανταμείβει τους πάντες, με άφθονο χώρο για επιβάτες και αποσκευές. Αλλά αν χρειάζεσαι εξοπλισμό για κάμπινγκ ή θαλάσσια σπορ, για παράδειγμα, το ευέλικτο σύστημα πίσω καθισμάτων σού επιτρέπει να δημιουργήσεις επιπλέον χώρο. Για να κακομάθεις πραγματικά τον εαυτό σου, επίλεξε το Vignale με θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα μπροστινά καθίσματα 10 κατευθύνσεων με λειτουργία μασάζ. Και για ακόμη πιο χαλαρές διαδρομές χωρίς άγχος, η εφαρμογή FordPass σε βοηθά να αποφεύγεις την κίνηση με ενημερώσεις «Η κίνηση τώρα», καθώς και με άλλες χρήσιμες πληροφορίες για το όχημα και πληροφορίες πλοήγησης. 

Family inside Ford S-MAX

Το κλειδί για έναν κόσμο πιο συνδεδεμένο

Το νέο Ford S-Max διατίθεται με το ενσωματωμένο μόντεμ FordPass ConnectFordPass Connect Modem 2020. Το σύστημα προσφέρει μια σειρά ανεκτίμητων οφελών, που περιλαμβάνουν 4G LTE WiFiWifi Hotspot 2020 για έως δέκα συσκευές και ζωντανές ενημερώσειςFordPass with Live Traffic οδικής κυκλοφορίας απευθείας στο δορυφορικό σύστημα πλοήγησής σας, βοηθώντας σας να αποφεύγετε την κυκλοφοριακή συμφόρηση. Σε περίπτωση ατυχήματος, το FordPass Connect μπορεί να πραγματοποιήσει μια κλήση eCall για να δώσει στις υπηρεσίες επείγουσας ανάγκης την τοποθεσία του οχήματός σας.

Ford Pass

Μπορείτε να είστε πάντα σε σύνδεση με το Ford σας όπου και αν βρίσκεστε. Το ενσωματωμένο modem FordPass Connect στο όχημά σας σε συνδυασμό με την εφαρμογή FordPass σας προσφέρουν μια σειρά από νέες δυνατότητες, σχεδιασμένες να κάνουν κάθε σας διαδρομή ευκολότερη και να σας κρατούν πάντα σε επαφή με το αυτοκίνητό σας.

FordPass Connect hand with mobile

Καθίσματα που προσφέρουν πρόσθετη υποστήριξη...και μπορούν να σας κάνουν και μασάζ

Τα πολυανατομικά καθίσματα είναι διαθέσιμα για τον οδηγό και τον συνοδηγό με σχεδιασμό που τα καθιστά πλήρως ρυθμιζόμενα. Ως αποτέλεσμα, μπορούν να προσφέρουν επιπλέον υποστήριξη όπου τη χρειάζεστε, ακόμη και να σας κάνουν μασάζ, βοηθώντας σας έτσι να παραμείνετε σε καλή κατάσταση ακόμη και μετά από μεγάλες αποστάσεις. 

Πανοραμική οροφή για πιο φωτεινή και ευάερη αίσθηση

Με το πάτημα ενός κουμπιού, η ηλεκτρονικά χειριζόμενη ηλιοροφή ανοίγει, επιτρέποντας την είσοδο φυσικού φωτός μέσω της πανοραμικής οροφής. Ταυτόχρονα, το ηλιακό αντανακλαστικό γυαλί σας κρατά δροσερούς και σας προστατεύει από τη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία.

Ford S-MAX sunroof with fluffy clouds in the sky
Ford KeyFree fob on the handrest

Σύστημα χωρίς κλειδί για ζωή χωρίς δυσκολίες

Με το σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί της Ford μπορείτε να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε το όχημά σας χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε το κλειδί από την τσέπη ή την τσάντα σας. Αυτό είναι ιδανικό στις περιπτώσεις που είστε φορτωμένοι.

Έξυπνο σύστημα καθισμάτων για απόλυτη ευελιξία

Τα ευέλικτα καθίσματα προσφέρουν άπλετο χώρο για έως και πέντε/επτά επιβάτες, με αναδιπλούμενα καθίσματα στη δεύτερη και τρίτη σειρά τα οποία επιτρέπουν πολλές δυνατές διαμορφώσεις για τα καθίσματα και το χώρο αποθήκευσης

FORD S-MAX in red with masses of Interior Storage with snow boards and bags in the back and four free seats

Σας διατηρεί στο όριο ταχύτητας

Είτε τα σήματα βρίσκονται στην πλευρά του δρόμου, είτε πάνω από αυτόν, είτε είναι μόνιμα ή προσωρινά, το σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων μπορεί να τα εντοπίσει. Εικονίδια για τα όρια ταχύτητας και σημάνσεις απαγόρευσης προσπέρασης εμφανίζονται στον πίνακα οργάνων και σας προειδοποιούν για μεταβλητούς περιορισμούς. Ενώ η έξυπνη υποβοήθηση ταχύτητας λειτουργεί σε συνδυασμό με την αναγνώριση σημάτων οδικής κυκλοφορίας για να ενισχύει τον έλεγχο της ταχύτητάς σας, ώστε να μπορείτε να επικεντρώνεστε στον δρόμο. Όταν το σύστημα είναι ενεργοποιημένο, μπορεί να αναγνωρίσει το τοπικό όριο ταχύτητας και, στη συνέχεια, να προσαρμόσει αυτόματα τη μέγιστη ταχύτητά σας.

Ford S-MAX speedometer with a display in detail
Ford Power Starter Button detail

Βάλτε μπροστά το αυτοκίνητό σας με το πάτημα ενός κουμπιού

Πλέον δε χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το κλειδί σας. Πατήστε απλά το κουμπί εκκίνησης Ford Power καθώς πατάτε το συμπλέκτη (ή το φρένο σε αυτόματο αυτοκίνητο) και ο κινητήρας ενεργοποιείται.

Πόρτα του χώρου αποσκευών που ανοίγει και κλείνει αυτόματα

Όταν είστε φορτωμένοι και το S-MAX εντοπίσει σε κοντινή απόσταση το μπρελόκ των κλειδιών σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλά να κουνήσετε το πόδι σας κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα και η πόρτα του χώρου αποσκευών σας θα ανοίξει/κλείσει αυτόματα.

Ford S-MAX woman opening a boot without hands
Ford S-MAX SYNC 3 Centre panel with display

Ασύρματη τεχνολογία SYNC 3

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική και το σύστημα πλοήγησης χρησιμοποιώντας φυσικές φωνητικές εντολές. Μπορεί να σας διαβάζει τα γραπτά μηνύματα που λαμβάνετε. Η έγχρωμη οθόνη αφής η οποία υποστηρίζει πολλαπλούς χειρισμούς με το χέρι, όπως “σάρωση” ή “τσίμπημα και τέντωμα” για ζουμ. Το SYNC 3 συνδέεται επίσης με το Applink.Tooltip

Ο φωνητικός έλεγχος και η φωνητική αναπαραγωγή γραπτών μηνυμάτων δεν υποστηρίζουν την Ελληνική γλώσσα.

Top