ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > S-MAX > Χαρακτηριστικά > Επιδόσεις και αποδοτικότητα

 

Επιδόσεις και Αποδοτικότητα

Το Ford S-MAX συνδυάζει τις ισχυρές επιδόσεις με την οικονομική οδήγηση – ειδικά τώρα προσφέρεται με έναν νέο υβριδικό βενζινοκινητήρα 2.5 λίτρων μαζί με τις επιλογές πετρελαιοκινητήρων. Μια σειρά από τεχνολογικά συστήματα λειτουργούν σε συνδυασμό με αυτά τα συστήματα μετάδοσης κίνησης. Ο υβριδικός κινητήρας συνοδεύεται από ένα συνεχώς μεταβλητό κιβώτιο ταχυτήτων, βελτιστοποιώντας την οικονομία καυσίμου και μεγιστοποιώντας τις επιδόσεις. Ενώ το σύστημα Eco Coach, με EV και Brake Coach, παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, βοηθώντας σε να οδηγείς πιο αποδοτικά. Ταυτόχρονα το σύστημα Auto-Start-Stop του πετρελαιοκινητήρα μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και η τετρακίνηση βελτιώνει τον χειρισμό σε μεταβαλλόμενο έδαφος.

Η δύναμη της επιλογής

Με το Ford S-Max μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο διαφορετικών κιβωτίων ταχυτήτων. Το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων διαθέτει υψηλή ροπή στρέψης και προσφέρει ομαλές, ακριβείς αλλαγές σχέσεων. Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων διαθέτει επίσης υψηλή ροπή στρέψης και προσφέρει σημεία αλλαγής σχέσεων υψηλής ακρίβειας για μέγιστη ισχύ και οικονομία καυσίμου.

Ford S-MAX 6-Speed Manual Gearbox detail
Ford S-MAX Advanced Multi-Link Rear Suspension

Σωστά ρυθμισμένες αναρτήσεις για μια βελτιωμένη οδηγική εμπειρία

Το S-MAX διαθέτει μια πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων. Αυτό το προηγμένο σύστημα είναι ελαφρύ, άκαμπτο και ιδανικά ρυθμισμένο για εκπληκτική απόκριση, έλεγχο και οδηγική εμπειρία.

Ισχυρό, αποδοτικό και πλέον ηλεκτρικό

Το S-MAX είναι πλέον εξοπλισμένο με νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης FHEV (Πλήρως Υβριδικό Ηλεκτρικό Όχημα). Αυτό το υβριδικό σύστημα βενζινοκινητήρα 2.5 λίτρων προσφέρει ισχύ 190PS και ροπή 200Nm – εξαιρετικές τιμές για ένα υβριδικό σύστημα. Η εξίσου εντυπωσιακή ικανότητα ρυμούλκησης έως και 1.750 κιλών σου επιτρέπει να μεταφέρεις οτιδήποτε χρειαστείς στα ταξίδια σο, από ένα τζετ σκι μέχρι ένα μικρό τροχόσπιτο. Όπως θα περίμενες, ο κινητήρας παρέχει επίσης οικονομία καυσίμου, με τις εκπομπές ρύπων CO2 να μειώνονται στα 146 γρ./χλμ.*. Δεν χρειάζεται φόρτιση σε πρίζα και η μπαταρία είναι τοποθετημένη κάτω από το δάπεδο του πορτ μπαγκάζ, ώστε να μην υπάρχει απώλεια χώρου αποσκευών. 

 

Επιδόσεις και αποδοτικότητα

Ford S-MAX 6-Speed Manual Gearbox detail
Top