ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > S-MAX > Χαρακτηριστικά > Ασφάλεια και προστασία

 

Ασφάλεια και προστασία

Το Ford S-MAX διαθέτει το προηγμένο ευφυές σύστημα προστασίας της Ford, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά τεχνολογιών που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας έκτακτης ανάγκης και του ηλεκτρονικού ελέγχου σταθερότητας. Το S-MAX διαθέτει επίσης συμβατότητα ISOFIX για έως τρία παιδικά καθίσματα.

Ford S-MAX in motion in city

Πρόσθετη ισχύς στο έκτακτο φρενάρισμα

Το σύστημα έκτακτης υποβοήθησης πέδησης (EBA) βοηθάει το όχημά σας ώστε να επιτυγχάνει τη μέγιστη αποδοτικότητα στην πέδηση σε έκτακτες συνθήκες. Ελέγχεται αυτόματα μέσω του συστήματος ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας (ESC), το οποίο ανιχνεύει τον βαθμό πίεσης που ασκείτε στο φρένο και τον αυξάνει αυτόματα, αν χρειάζεται.

Διατηρήστε τον έλεγχο σε κάθε κατάσταση

Το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας παρακολουθεί διαρκώς την πρόοδο του οχήματός σας. Το σύστημα ανιχνεύει οποιαδήποτε παρέκκλιση από τη λωρίδα σας, όπως οι πλαγιολισθήσεις, και διορθώνει αυτόματα τη θέση του οχήματος στον δρόμο, βοηθώντας σας να διατηρείτε τον έλεγχό του.

Ford S-MAX driving by the beach

Ένα προηγμένο σύστημα αερόσακων

Ένα σύστημα αερόσακων που ενσωματώνει μπροστινούς αερόσακους λεκάνης και θώρακα, με την επιλογή πλευρικών αερόσακων για τα δύο εξωτερικά καθίσματα της δεύτερης σειράς.

Red Ford S-MAX from bird's perspective showing the interior
Ford S-MAX with alarm lines

Προστατεύει και ασφαλίζει το αυτοκίνητο από τους επίδοξους κλέφτες

Ο συναγερμός Thatcham κατηγορίας 1 είναι ένα εξελιγμένο σύστημα. Αυτομάτως οπλίζει όταν ασφαλίζετε διπλά το όχημα και ενεργοποιείται εκπέμποντας ένα ισχυρό ήχο μετά από παραβίαση ή όταν το όχημα σηκωθεί από γερανό ή όταν οι αισθητήρες ανιχνεύσουν κάποια κίνηση στο εσωτερικό του αυτοκίνητου. Η τεχνολογία έχει επίσης σχεδιαστεί για να αποτρέπει την ανεπιθύμητη έλξη του οχήματος. Είναι επίσης δυνατό να οπλίσετε το σύστημα με διαφορετικούς τρόπους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε τι ελέγξετε τις πόρτες, το καπό ή την μηχανή.

Top