Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > TOURNEO COURIER > Χαρακτηριστικά > Άνεση και ευκολία

Άνεση και ευκολία

Μερικές φορές, οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά. Και με μια γκάμα πρωτότυπων λειτουργιών, προηγμένων τεχνολογιών και έξυπνης αποθήκευσης, εσείς και οι επιβάτες σας θα απολαύσετε αυτές τις διαφορές κάθε φορά που ταξιδεύετε με το Tourneo Courier.

Ford SYNC. Προηγμένη ασύρματη τεχνολογία

Με το σύστημα Ford SYNC μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική και να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις στο κινητό σας, χρησιμοποιώντας απλές, άμεσες φωνητικές εντολές. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε φωνητικές εντολές για να παίζετε τραγούδια από USB ή MP3/iPod®, ή να αναπαράγετε μουσική σε συνεχή ροή από το συμβατό με Bluetooth®Bluetooth Trademark κινητό σας. Το σύστημα διαβάζει επίσης τα μηνύματα κειμένου σας (ανάλογα με το κινητό τηλέφωνο που είναι συνδεδεμένο). Ο φωνητικός έλεγχος και η φωνητική αναπαραγωγή γραπτών μηνυμάτων δεν υποστηρίζουν την Ελληνική γλώσσα.

 

Tourneo Courier interior with SYNC display
Tourneo Courier storage display for mobile phones

Έξυπνος αποθηκευτικός χώρος για smartphone

Για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας η πολυλειτουργική βάση My Ford Dock (στάνταρ σε Trend και Titanium) δέχεται smartphone, MP3 player ή σύστημα πλοήγησης, ώστε να το έχετε κοντά σας ενώ παράλληλα φορτίζεται.

Άνετο, ευρύχωρο και ευέλικτο

Τα αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, διπλώνουν στο δάπεδο ή σηκώνονται σε όρθια θέση για να εξυπηρετήσουν διαφορετικούς συνδυασμούς επιβατών, κατοικίδιων και αποσκευών

Ford Tourneo Courier rear seats
rear adjustable package tray

Οργανώστε εύκολα τις αποσκευές σας

Το Tourneo Courier έχει τον κορυφαίο στην κατηγορία του χώρο αποσκευών 708 λίτρων* με μια έξυπνα ρυθμιζόμενη εταζέρα που επιτρέπει την οργάνωσή του. Τοποθετείται ψηλά αποκρύπτοντας τις αποσκευές σας από τα αδιάκριτα βλέμματα. Χαμηλότερα διαχωρίζει μεγάλες αποσκευές από μικρότερα αντικείμενα. Όταν δεν χρησιμοποιείται, μαζεύεται πίσω από την πλάτη των πίσω καθισμάτων.

*Οι διαστάσεις μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τα μοντέλα και τον εξοπλισμό

Πλούσιος χώρος στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό του θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει αρκετός χώρος για όλους τους επιβάτες σας με τις αποσκευές τους.

Front of car interior display
Tourneo Connect storage shelf under seat

Χώρος για τα πάντα

Η καμπίνα έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιεί κάθε τετραγωνικό χιλιοστό του χώρου, σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και το εύχρηστο συρτάρι κάτω από το κάθισμα του οδηγού, που είναι αρκετά μεγάλο για χαρτιά Α4, tablet ή laptop.

Μεγάλη κεντρική κονσόλα δαπέδου

Μια μεγάλη κεντρική κονσόλα σας επιτρέπει να διατηρείτε όλα τα απαραίτητα ταξιδιωτικά σας έγγραφα, κοντά σας και ασφαλή. Αυτή δέχεται φακέλους και έγγραφα μεγέθους A4 και μικρό laptop. Σε κάθε πλευρά της κονσόλας, υπάρχουν εύχρηστες υποδοχές για ποτήρια.

large centre console storage displaying upright laptop in case
Tourneo Courier close-up of passenger seat

Καθίστε άνετα

Το κάθισμα του οδηγού ρυθμίζεται με έξι τρόπους. Περιλαμβάνει περιστροφική κλίση και ρύθμιση ύψους. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ρυθμιζόμενη στήριξη οσφυϊκής χώρας και εσωτερικό υποβραχιόνιο. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε θερμαινόμενα μαξιλάρια καθισμάτων για εσάς και τον συνεπιβάτη σας που μπορούν να προσαρμοστούν με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους.

Τέλεια τοποθετημένο τιμόνι

Είναι εύκολο να βρείτε την ιδανική θέση οδήγησης, καθώς το τιμόνι ρυθμίζεται τόσο στο ύψος όσο και στην απόσταση.

Ford Tourneo Courier front of car interior
Tourneo Courier open centre console

Ακούστε ευχάριστα την μουσική που σας αρέσει

Όποια και αν είναι η μουσική που αγαπάτε, είτε αυτή παίζετε από USB ή το ηχοσύστημα του αυτοκίνητο, το Tourneo Courier είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να την απολαύσετε.

Υαλοκαθαριστήρες που προσαρμόζονται αυτόματα ανάλογα με την ένταση της βροχής

Οι υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχής ενεργοποιούνται μόλις ανιχνεύσουν σταγονίδια στο παρμπρίζ και στη συνέχεια ρυθμίζουν την ταχύτητά τους ανάλογα με την ένταση της βροχής. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αρκετών επιπέδων λειτουργίας τους, τα οποία καθορίζουν πόσα σταγονίδια μπορούν να συγκεντρώνονται στο παρμπρίζ πριν τα καθαρίσουν οι υαλοκαθαριστήρες.

Red Tourneo Courier parked with front wipers
Man filling up blue Tourneo Courier car with petrol hose

Σύστημα ανεφοδιασμού καυσίμου Ford Easy Fuel, για αλάνθαστο γέμισμα

Με αυτήν τη χρήσιμη τεχνολογία είναι σχεδόν αδύνατο να βάλετε το λάθος καύσιμο στο όχημά σας, πολύ απλά γιατί το λάθος στόμιο δεν μπορεί να χωρέσει. Ακόμα καλύτερα, το Ford Easy Fuel είναι ένα σύστημα ανεφοδιασμού χωρίς τάπα, το οποίο σημαίνει ότι γλιτώσατε για πάντα από τις βρώμικες τάπες καυσίμου.

Καθαρίστε το παρμπρίζ σας γρήγορα με το Quickclear

Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί για να μπορείτε να ξεκινήσετε πιο γρήγορα το πρωί που έχει παγωνιά. Εσείς απλά πατάτε ένα κουμπί και οι εξαιρετικά λεπτές αντιστάσεις θερμαίνονται ταχύτητα και ξεπαγώνουν ή αποθαμπώνουν το παρμπρίζ και ταυτόχρονα ξεπαγώνουν και τους υαλοκαθαριστήρες. Το σύστημα λειτουργεί μέσα σε δευτερόλεπτα, ακόμα κι αν στο εξωτερικό επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Frozen Tourneo Courier front window
Electronic Automatic Temperature Control menu

Ορίστε τη θερμοκρασία που σας ταιριάζει

Με το ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού με αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας απλά επιλέγετε την ακριβή θερμοκρασία της καμπίνας που επιθυμείτε και το σύστημα διατηρεί τη θερμοκρασία αυτή με προηγμένο κλιματισμό.

Top