Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > NEO TOURNEO COURIER > Χαρακτηριστικά > Άνεση & Ευκολία

Βολευτείτε σαν στο σπίτι σας

Ο έξυπνος σχεδιασμός και τα υψηλής ποιότητας υλικά δημιουργούν ένα φωτεινό, ευάερο και άνετο εσωτερικό με πλούσιο χώρο για όλους. Το προηγμένο σύστημα SYNC 3 επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο του τηλεφώνου, του ηχοσυστήματος, της πλοήγησης και πολλών άλλων συστημάτων με χρήση απλών φωνητικών εντολών ή της έγχρωμης οθόνης αφής 6 ".

SYNC 3. Για άνετη, ασύρματη εμπειρία

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική και το σύστημα πλοήγησης. Επιλέξτε είτε φωνητικές εντολές, είτε την έγχρωμη οθόνη αφής 6'', η οποία διαθέτει χειρονομίες "τσιμπήματος και σάρωσης" για εύκολη και έξυπνη περιήγηση.

SYNC 3
MyFord Dock

Μια ασφαλής βάση για όλες τις συσκευές σας

Η βάση MyFord Dock είναι σχεδιασμένη να δέχεται smartphone, MP3 player ή συσκευή πλοήγησης. Επιτρέπει τη μετάδοση του ήχου από τη συσκευή σας στα ηχεία του οχήματος με streaming μέσω ασύρματης σύνδεσης Bluetooth® ή μέσω καλωδίου USB συνδεδεμένου στο ραδιόφωνο My Connection.

Ευέλικτα πίσω καθίσματα

Έξυπνα και αναπαυτικά πίσω καθίσματα παρέχουν εξαιρετική στήριξη του σώματος έως και για τρεις επιβάτες, ακόμα και για μεγάλα ταξίδια. Σημεία στήριξης παιδικού καθίσματος ISOFIX, είναι διαθέσιμα στις εξωτερικές θέσεις. Όταν δεν χρησιμοποιούνται τα πίσω καθίσματα, αναδιπλώνονται στο δάπεδο ή σε όρθια θέση για πρόσθετο χώρο αποσκευών.

Ford Tourneo Courier back seats
Ford Tourneo Courier front seats

Πλούσιος χώρος. Εύκολη πρόσβαση.

Η ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις, αλλά το όχημά σας μπορεί να ανταποκριθεί, χάρη στις συρόμενες πλαϊνές πόρτες με το πλούσιο άνοιγμα, που διευκολύνουν την φόρτωση και εκφόρτωση αποσκευών, ιδιαίτερα σε στενά σημεία. Επιπλέον, τα αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, διπλώνουν στο δάπεδο ή σηκώνονται σε όρθια θέση για να εξυπηρετήσουν διαφορετικούς συνδυασμούς επιβατών, κατοικίδιων και αποσκευών.

Υαλοκαθαριστήρες που προσαρμόζονται αυτόματα ανάλογα με την ένταση της βροχής

Οι υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχής ενεργοποιούνται μόλις ανιχνεύσουν σταγονίδια στο παρμπρίζ και στη συνέχεια ρυθμίζουν την ταχύτητά τους ανάλογα με την ένταση της βροχής. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αρκετών επιπέδων λειτουργίας τους, τα οποία καθορίζουν πόσα σταγονίδια μπορούν να συγκεντρώνονται στο παρμπρίζ πριν τα καθαρίσουν οι υαλοκαθαριστήρες.

Rain Sensing Wipers
Ford Tourneo Courier Easy Fuel detail

Σύστημα ανεφοδιασμού καυσίμου Ford Easy Fuel, για αλάνθαστο γέμισμα

Ένα μοναδικό σύστημα ασφαλείας εξασφαλίζει πάντα ανεφοδιασμό με το σωστό καύσιμο, πολύ απλά γιατί το λάθος στόμιο δεν μπορεί να χωρέσει. Ενώ, παράλληλα δεν χρειάζεται να λερώνετε τα χέρια σας.

Έξυπνες ιδέες για να είστε πάντα οργανωμένοι

Το νέο Ford Tourneo Courier διαθέτει πολλούς χρήσιμους αποθηκευτικούς χώρους, μεταξύ αυτών και εταζέρα οροφής σε όλο το πλάτος εμπρός. Επίσης υπάρχει ένα εύχρηστο συρτάρι κάτω από το κάθισμα του οδηγού, αρκετά μεγάλο για πινακίδα, A4, tablet ή laptop.

Interior of Ford Tourneo Courier with person sitting on a box
Ford Tourneo Courier close up of snowed under window

Καθαρίστε το παρμπρίζ σας γρήγορα με το Quickclear

Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί για να μπορείτε να ξεκινήσετε πιο γρήγορα τα πρωϊνά που έχει παγωνιά. Εσείς απλά πατάτε ένα κουμπί και οι εξαιρετικά λεπτές αντιστάσεις θερμαίνονται ταχύτητα και ξεπαγώνουν ή ξεθαμπώνουν το παρμπρίζ και ταυτόχρονα ξεπαγώνουν και τους υαλοκαθαριστήρες. Το σύστημα λειτουργεί μέσα σε δευτερόλεπτα, ακόμα κι αν στο εξωτερικό επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Ορίστε την ιδανική θερμοκρασία

Με το ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού με αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας μπορείτε να επιλέξετε τη θερμοκρασία που προτιμάτε και το σύστημα τη διατηρεί χάρη στον προηγμένο κλιματισμό.

EATC detail
New Ford Transit Courier mirrors

Πλαϊνοί καθρέπτες που θερμαίνονται μόνοι τους

Θερμαινόμενοι πλαϊνοί καθρέπτες ώστε να ξεκινάτε ακόμα πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια τα παγωμένα πρωινά.

 

Χώρος αποσκευών με δυνατότητα επέκτασης

Το Tourneo Courier έχει τον κορυφαίο στην κατηγορία του χώρο αποσκευών 708 λίτρων με μια έξυπνα ρυθμιζόμενη εταζέρα που επιτρέπει την οργάνωσή του. Τοποθετείται ψηλά αποκρύπτοντας τις αποσκευές σας από τα αδιάκριτα βλέμματα. Χαμηλότερα διαχωρίζει μεγάλες αποσκευές από μικρότερα αντικείμενα. Όταν δεν χρησιμοποιείται, μαζεύεται πίσω από την πλάτη των πίσω καθισμάτων. Με τα καθίσματα διπλωμένα, ο χώρος αποσκευών υπερδιπλασιάζεται. Ο αποθηκευτικός χώρος 1.656 λίτρων εξασφαλίζει ότι θα υπάρχει πάντα μεγάλος και άνετος χώρος για όσα αντικείμενα χρειάζεται να μεταφέρετε. 

New Ford Tourneo Courier Boot Space close up
Top