Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > TOURNEO CUSTOM

Η τέχνη της μεταφοράς ανθρώπων τώρα είναι πιο βελτιωμένη

Ford Tourneo Custom parked near boat shed

Τεχνολογίες αιχμής για την άνεση και ευκολία σας

Το νέο Tourneo Custom διατίθεται με μια εντυπωσιακή λίστα έξυπνων χαρακτηριστικών υποβοήθησης του οδηγού, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος πληροφόρησης τυφλού σημείου που βλέπει τα οχήματα που μπορεί να μη δείτε. Η Έξυπνη Υποβοήθηση Ταχύτητας χρησιμοποιεί την κάμερα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας για να ανιχνεύσει πρώτα το τρέχον όριο ταχύτητας (όταν είναι ενεργοποιημένη) και έπειτα βοηθά να παραμείνετε εντός του ορίου.

Το σύστημα Cross Traffic Alert σάς προειδοποιεί αν ανιχνεύσει διερχόμενα οχήματα τη στιγμή που βγαίνετε από έναν χώρο στάθευσης με όπισθεν. Και το Adaptive Cruise Control είναι σχεδιασμένο για να σας βοηθά να διατηρήσετε μια προκαθορισμένη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, αυτόματα.

 

Ένας τεχνολογικά προηγμένος κινητήρας

Ο κινητήρας Ford EcoBlue 2 λίτρων είναι πραγματικά προηγμένος και προσφέρει νέα επίπεδα ισχύος και ροπής. Ο κινητήρας έχει επίσης εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές ρύπων και βοηθάει στην οικονομία καυσίμου.

Καθίστε, χαλαρώστε και απολαύστε τη διαδρομή

Με το νέο Tourneo Custom απολαμβάνετε μια εξαιρετική εμπειρία οπουδήποτε και αν κάθεστε. Ευέλικτα πίσω καθίσματα προσφέρουν πολλές πιθανές διαμορφώσεις θέσεων/χωρητικότητας για τις αποσκευές. Ενώ αν επιλέξετε την έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο L2, θα έχετε ακόμα περισσότερο χώρο για τις αποσκευές.

Νέα, αναδιπλούμενα καθίσματα δεύτερης σειράς, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε εύκολα μια διάταξη καθισμάτων παρόμοια με αυτή των συνεδρίων. Ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε, θα απολαύσετε 3 ξεχωριστά καθίσματα στην 3η σειρά και / ή μεμονωμένα καθίσματα στη 2η σειρά. Τα μεμονωμένα καθίσματα μπορούν επίσης να διπλωθούν, να αποθηκευτούν ή και να αφαιρεθούν ξεχωριστά. Για την άνεση και ευκολία σας, κορυφαίας ποιότητας υφάσματα και επενδύσεις, περισσότερες επιλογές αποθηκευτικών χώρων εξασφαλίζουν απολαυστικές διαδρομές για τον οδηγό, αλλά και τους συνεπιβάτες.

Ένα σύστημα που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των πεζών

Το σύστημα Pre-Collision Assist ανιχνεύει τα προπορευόμενα οχήματα στο δρόμο μπροστά σας ή πεζούς και οχήματα που μπορεί να βρεθούν στην πορεία του οχήματος και σας προειδοποιεί για την παρουσία τους. Σε περίπτωση που δεν αντιδράσετε, το σύστημα φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο. Αυτή η νέα τεχνολογία είναι σχεδιασμένη για να συμβάλει στη μείωση του βαθμού σοβαρότητας των ατυχημάτων ή για να αποφεύγονται τελείως, και λειτουργεί αποτελεσματικά σε ταχύτητες έως και 80 χλμ./ώρα (για φυσιολογικές συνθήκες δρόμου και οχήματος).

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top