ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > TOURNEO CUSTOM
Μικτός κύκλος κατανάλωσης
Κίνηση με ηλεκτροκινητήρα
Καθίσματα:

Η τέχνη της μεταφοράς ανθρώπων τώρα είναι πιο βελτιωμένη

Με θέσεις έως και για εννιά άτομα, το Ford Tourneo Custom προσφέρει πρακτικό και ευέλικτο εσωτερικό χώρο, με τα εξαιρετικά επίπεδα άνεσης ενός κορυφαίου επιβατικού οχήματος. Τώρα διατίθεται με μεγαλύτερη γκάμα κινητήρων diesel υψηλής απόδοσης με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου ή προηγμένων υβριδικών επιλογών. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο εξελιγμένο και εκλεπτυσμένο όχημα μεταφοράς επιβατών από ποτέ. 

Σε βάζει σε δίλημμα...

Η επιλογή ενός χρώματος είναι εύκολη. Η απόφαση είναι δύσκολη.

Το μοντέλο που απεικονίζεται είναι το Trend

Διαμόρφωση Tourneo Custom
Εξωτερική όψη του Ford Tourneo Custom
Γραφική απεικόνιση κινητήρα ενός υβριδικού PHEV οχήματος Tourneo Custom

Ένας μικρός ηλεκτρικός κινητήρας μπορεί να βελτιώσει την απόδοση

Το νέο Tourneo Custom είναι διαθέσιμο στην έκδοση EcoBoost Hybrid. Αυτό το τεχνολογικό σύστημα συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων, με έναν μικρό ηλεκτρικό κινητήρα με μπαταρία που παρέχει πρόσθετη υποστήριξη στον κινητήρα καύσης όταν χρειάζεται. Η κινητική ενέργεια και το φρενάρισμα με ανάκτηση ενέργειας φορτίζουν την υβριδική μπαταρία των 48 V ενώ οδηγείτε.

Γραφική απεικόνιση μπαταρίων ενός υβριδικού PHEV οχήματος Tourneo Custom

Τα καλύτερα στοιχεία και των δύο κόσμων

Το Tourneo Custom Plug-in hybrid (PHEV) χρησιμοποιεί δύο ξεχωριστές πηγές τροφοδοσίας. Ένας ηλεκτρικός κινητήρας με μπαταρία κινεί το όχημα, ενώ ο βενζινοκινητήρας Ford EcoBoost 1 λίτρου λειτουργεί για την επαναφόρτιση της υβριδικής μπαταρίας και την επέκταση της αυτονομίας του οχήματος. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ηλεκτρικού οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της EV Now, η οποία σας επιτρέπει να οδηγείτε με μηδενικές εκπομπές μόνο με ηλεκτρική ενέργεια, για μέγιστη αυτονομία 56 χλμ. Η μπαταρία PHEV μπορεί επίσης να επαναφορτιστεί χρησιμοποιώντας τα περισσότερα σημεία φόρτισης δικτύου εναλλασσόμενου ρεύματος.

Κινητήρας οχήματος

Τεχνολογία diesel υψηλής απόδοσης

Το νέο Tourneo Custom διαθέτει μια σειρά από κινητήρες diesel Ford EcoBlue 2 λίτρων, με τέσσερα διαθέσιμα συστήματα μετάδοσης κίνησης που προσφέρουν έως 185 ίππους. Και με το καταλυτικό σύστημα AdBlue® που μειώνει τις εκπομπές καυσαερίων NOx μετατρέποντάς τα σε άζωτο και νερό, κάθε κινητήρας πληροί επίσης τα αυστηρά πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro 6.2.

Τεχνολογίες αιχμής για την άνεση και ευκολία σας

Το νέο Tourneo Custom διατίθεται με μια εντυπωσιακή λίστα έξυπνων χαρακτηριστικών υποβοήθησης του οδηγού, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος πληροφόρησης τυφλού σημείου που βλέπει τα οχήματα που μπορεί να μη δείτε. Η Έξυπνη Υποβοήθηση Ταχύτητας χρησιμοποιεί την κάμερα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας για να ανιχνεύσει πρώτα το τρέχον όριο ταχύτητας (όταν είναι ενεργοποιημένη) και έπειτα βοηθά να παραμείνετε εντός του ορίου.

Το σύστημα Cross Traffic Alert σάς προειδοποιεί αν ανιχνεύσει διερχόμενα οχήματα τη στιγμή που βγαίνετε από έναν χώρο στάθευσης με όπισθεν. Και το Adaptive Cruise Control είναι σχεδιασμένο για να σας βοηθά να διατηρήσετε μια προκαθορισμένη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, αυτόματα.

 

Εμπρός ταμπλό του Ford Tourneo Custom
Εσωτερικός χώρος του νέου Tourneo Custom

Καθίστε, χαλαρώστε και απολαύστε τη διαδρομή

Με το νέο Tourneo Custom απολαμβάνετε μια εξαιρετική εμπειρία οπουδήποτε και αν κάθεστε. Ευέλικτα πίσω καθίσματα προσφέρουν πολλές πιθανές διαμορφώσεις θέσεων/χωρητικότητας για τις αποσκευές. Ενώ αν επιλέξετε την έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο L2, θα έχετε ακόμα περισσότερο χώρο για τις αποσκευές.

Νέα, αναδιπλούμενα καθίσματα δεύτερης σειράς, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε εύκολα μια διάταξη καθισμάτων παρόμοια με αυτή των συνεδρίων. Ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε, θα απολαύσετε 3 ξεχωριστά καθίσματα στην 3η σειρά και / ή μεμονωμένα καθίσματα στη 2η σειρά. Τα μεμονωμένα καθίσματα μπορούν επίσης να διπλωθούν, να αποθηκευτούν ή και να αφαιρεθούν ξεχωριστά. Για την άνεση και ευκολία σας, κορυφαίας ποιότητας υφάσματα και επενδύσεις, περισσότερες επιλογές αποθηκευτικών χώρων εξασφαλίζουν απολαυστικές διαδρομές για τον οδηγό, αλλά και τους συνεπιβάτες.

Ένα σύστημα που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των πεζών

Το σύστημα Pre-Collision Assist ανιχνεύει τα προπορευόμενα οχήματα στο δρόμο μπροστά σας ή πεζούς και οχήματα που μπορεί να βρεθούν στην πορεία του οχήματος και σας προειδοποιεί για την παρουσία τους. Σε περίπτωση που δεν αντιδράσετε, το σύστημα φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο. Αυτή η νέα τεχνολογία είναι σχεδιασμένη για να συμβάλει στη μείωση του βαθμού σοβαρότητας των ατυχημάτων ή για να αποφεύγονται τελείως, και λειτουργεί αποτελεσματικά σε ταχύτητες έως και 80 χλμ./ώρα (για φυσιολογικές συνθήκες δρόμου και οχήματος).

Όλα τα μοντέλα TOURNEO CUSTOM

Σύγκριση μοντέλων (PDF 3.7MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top