ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > TOURNEO CUSTOM > Χαρακτηριστικά > Επιδόσεις και αποδοτικότητα

Σχεδιασμένη άνεση και ευκολία

Με καθίσματα πολλαπλής ρύθμισης, ασύρματη τεχνολογία, εκλεπτυσμένο σύστημα κλιματισμού δύο ζωνών, έξυπνο αποθηκευτικό χώρο και πολλά άλλα, εσείς και οι συνεπιβάτες σας μπορείτε να απολαμβάνετε τις διαδρομές.

Τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζονται σε αυτήν τη σελίδα μπορεί να διατίθενται μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα. Όπου διατίθενται, αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι προαιρετικά πρόσθετα με επιπλέον χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες, κατεβάστε το φυλλάδιο για να δείτε τις τρέχουσες προδιαγραφές.

Καθίστε αναπαυτικά με πολλούς διαφορετικούς τρόπους

Το κάθισμα οδηγού, καθώς και το τιμόνι, είναι πλήρως ρυθμιζόμενα για να μπορείτε να βρείτε την ιδανική θέση οδήγησης για εσάς. Υπάρχει επίσης ένα ενσωματωμένο υποβραχιόνιο, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται ρυθμιζόμενη οσφυϊκή στήριξη, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού. Έπειτα, υπάρχει η ευέλικτη διάταξη καθισμάτων. Αναδιπλώστε την πλάτη των πίσω καθισμάτων προς τα εμπρός για να δημιουργήσετε μια επίπεδη επιφάνεια εργασίας. Μπορείτε επίσης να περιστρέψετε, να αναδιπλώσετε στο δάπεδο ή σε όρθια θέση ή να αφαιρέσετε τελείως τα πίσω καθίσματα, σε ένα πλήθος διαφορετικών συνδυασμών, για μεγαλύτερη ευρυχωρία ή περισσότερο χώρο φόρτωσης, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Κατά την παράδοση, τα καθίσματα είναι διαμορφωμένα σε διάταξη συνάντησης, με τα καθίσματα των πίσω σειρών στραμμένα απέναντι το ένα στο άλλο, για να επιτρέπουν εύκολα τη συζήτηση μεταξύ των επιβατών. Ωστόσο, τα πίσω καθίσματα μπορούν να αναδιαταχθούν με ευκολία ανάλογα με τις απαιτήσεις. Αν χρειαστείτε ακόμα περισσότερο χώρο, τα πίσω καθίσματα μπορούν εύκολα

να αφαιρεθούν εντελώς αφήνοντας ελεύθερο έναν μεγάλο και ευέλικτο χώρο για ό,τι θέλετε να μεταφέρετε.

Ασύρματη τεχνολογία SYNC 3

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική και το σύστημα πλοήγησης χρησιμοποιώντας φυσικές φωνητικές εντολές. Μπορεί να σας διαβάζει τα γραπτά μηνύματα που λαμβάνετε. Η έγχρωμη οθόνη αφής η οποία υποστηρίζει πολλαπλούς χειρισμούς με το χέρι, όπως “σάρωση” ή “τσίμπημα και τέντωμα” για ζουμ. Το SYNC 3 συνδέεται επίσης με το Applink.Tooltip

Ο φωνητικός έλεγχος και η φωνητική αναπαραγωγή γραπτών μηνυμάτων δεν υποστηρίζουν την Ελληνική γλώσσα.

SYNC 3 display panel

Τα πάντα στη σωστή θέση τους και χώροι για όλα

Υπάρχει άπλετος έξυπνος, καλυμμένος χώρος αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένου του επάνω μέρους του πίνακα οργάνων. Ο χώρος με κάλυμμα περιλαμβάνει μια πρίζα 12V, μια βοηθητική θύρα εισόδου και μια τυπική θύρα USB.

Μπορείτε να έχετε επίσης μια προαιρετική πρίζα 150-Watt, 240V μετατροπής ισχύος που βρίσκεται ανάμεσα στα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού.

Έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως η ποτηροθήκη με τυλιγόμενο κάλυμμα, οι θήκες για μπουκάλια, οι χώροι κάτω από το κάθισμα για φορητούς υπολογιστές και φακέλους, οι κάδοι στις πόρτες και ένα πτυσσόμενο τραπεζάκι, σάς βοηθούν να διατηρείτε τον χώρο τακτοποιημένο και να προστατεύετε τα πολύτιμα αντικείμενά σας.

Διπλές συρόμενες πόρτες

Για μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία πρόσβασης, υπάρχουν συρόμενες πόρτες και στις δύο πλευρές. Σημαντική φροντίδα έχει δοθεί στον σχεδιασμό των θυρών, με την κάλυψη της συρόμενης θύρας για την απόκρυψη του μηχανισμού, τη βελτίωση της αεροδυναμικής αποδοτικότητας και τη μείωση του θορύβου. Υπάρχουν επίσης βαθμίδες κορυφαίας ποιότητας κάτω από τις πόρτες που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό.

 

Ford Tourneo with a lake at the background
Ford Tourneo roof rack close up

Ενσωματωμένη σχάρα οροφής για μεγαλύτερη ευκολία, οικονομία και μειωμένους θορύβους

Μια πρωτοποριακή σχάρα οροφής, που όταν δεν τη χρησιμοποιείτε διπλώνεται εντελώς με ευκολία. Εκτός του ότι σας γλιτώνει από τη φασαρία να ασφαλίζετε και να αφαιρείτε μια συμβατική σχάρα, βοηθά επίσης να εξοικονομήσετε καύσιμα χάρη στη μειωμένη αντίσταση και σας προσφέρει πιο αθόρυβη οδήγηση με λιγότερο θόρυβο ανέμου.

Υαλοκαθαριστήρες που προσαρμόζονται αυτόματα ανάλογα με την ένταση της βροχής

Οι υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχής ενεργοποιούνται μόλις ανιχνεύσουν σταγονίδια στο παρμπρίζ και στη συνέχεια ρυθμίζουν την ταχύτητά τους ανάλογα με την ένταση της βροχής. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αρκετών επιπέδων λειτουργίας τους, τα οποία καθορίζουν πόσα σταγονίδια μπορούν να συγκεντρώνονται στο παρμπρίζ πριν τα καθαρίσουν οι υαλοκαθαριστήρες.

Ford Tourneo close up of rain on windscreen

Καθαρίστε το παρμπρίζ σας γρήγορα με το Quickclear

Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί για να μπορείτε να ξεκινήσετε πιο γρήγορα το πρωί που έχει παγωνιά. Εσείς απλά πατάτε ένα κουμπί και οι εξαιρετικά λεπτές αντιστάσεις θερμαίνονται ταχύτητα και ξεπαγώνουν ή αποθαμπώνουν το παρμπρίζ και ταυτόχρονα ξεπαγώνουν και τους υαλοκαθαριστήρες. Το σύστημα λειτουργεί μέσα σε δευτερόλεπτα, ακόμα κι αν στο εξωτερικό επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Το τέλειο κλίμα για οδήγηση

Ένα ανασχεδιασμένο σύστημα κλιματισμού παρέχει πιο αποτελεσματικό κλιματισμό, με πιο γρήγορη ψύξη και θέρμανση. Ελέγχεται από 3 περιστρεφόμενους διακόπτες, για εύκολο χειρισμό. Η καμπίνα διαθέτει αποκλειστικούς αγωγούς δαπέδου για τον οδηγό και τους επιβαίνοντες και η ροή του αέρα διασφαλίζει πως όλοι έχουν έναν ατομικό αεραγωγό. Υπάρχει επίσης φίλτρο γύρης, για να είστε σίγουροι ότι ο αέρας που αναπνέετε είναι όσο πιο καθαρός γίνεται.

Ford Tourneo console interior front
Ford Tourneo display of four rows of Direct Access Seats

Tourneo Custom Shuttle Bus

Εστιάζοντας στην άνεση των επιβατών, το Tourneo Custom Shuttle Bus L2 προσφέρει πλούσιο χώρο σε κάθε μια από τις τέσσερις σειρές καθισμάτων άμεσης πρόσβασης που έχει. Η πρόσβαση στα πίσω καθίσματα είναι εύκολη από την πλαϊνή συρόμενη πόρτα. Διατίθεται σε όλες τις εκδόσεις, καθώς και με την επιλογή ολοδερμάτινων επενδύσεων, και είναι ιδανικό για μέγιστη άνεση των επιβατών και εύκολη πρόσβαση στον χώρο αποσκευών.

Top