Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > TOURNEO CUSTOM > Εκδόσεις και Χαρακτηριστικά > Active

NΕΟ FORD TOURNEO CUSTOM ACTIVE

Η νέα σειρά Active προσφέρει ισχυρή οντότητα στο Tourneo Custom. Υπάρχει χώρος για έως και οκτώ επιβάτες, έτσι ώστε μεγάλες ομάδες ανθρώπων ή οικογένειες να μπορούν να κάθονται και να μετακινούνται άνετα, με άφθονο χώρο για τις αποσκευές ή τον εξοπλισμό τους. Τα ευέλικτα, αφαιρούμενα καθίσματα σάς επιτρέπουν να μεγιστοποιήσετε το χώρο φόρτωσης ή να αλλάξετε τη διάταξη των καθισμάτων, όταν απαιτείται. Το προαιρετικό μηχανικό σύστημα περιορισμένης ολίσθησης αυξάνει την ικανότητα του οχήματος, βοηθώντας σας να μεταφέρετε τους επιβάτες σας ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες. Επιπροσθέτως, ο επιβλητικός νέος εξωτερικός σχεδιασμός δίνει τη αίσθηση όχηματος μεταφοράς με άνεση business class, ανεξάρτητα από το εάν οδηγείτε μέσα στην πόλη ή πχ παίρνετε την οικογένειά σας για μια εξόρμηση αναψυχής το Σαββατοκύριακο.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Τολμηρή νέα σχεδίαση, ευέλικτο καθιστικό και βελτιωμένος χειρισμός σε απαιτητικούς δρόμους με προαιρετικό μηχανικό διαφορικό σύστημα περιορισμένης ολίσθησης. Το Tourneo Custom Active θα σας ξεσηκώσει με το στυλ του, ενώ συνάμα θα αντιμετωπίσει εύκολα το κάθε τυχόν απαιτητικό έδαφος.

Ιδιαίτερη σχεδίαση

Το Tourneo Custom Active έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την ευελιξία και την δυνατότητα. Οι ράγες οροφής πλήρους μήκους σάς επιτρέπουν να αυξήσετε το χώρο αποσκευών όταν είναι απαραίτητο, ενώ το εξωτερικό στυλ με τις μοναδικές ζάντες ελαφρού κράματος 17", τα πλαϊνά σκαλοπάτια και την χαρακτηριστική εμπρός μάσκα Active δημιουργούν μια στιβαρή και επιβλητική εμφάνιση στο δρόμο.

Tourneo Custom Active with people unloading boat
Tourneo Custom Active interior view

Αίσθηση άνεσης

Στο εσωτερικό του οχήματος, τα premium ημιδερμάτινα καθίσματα με τις μοναδικές ραφές "Nordic Blue" διασφαλίζουν ότι έως και 8 επιβάτες κάθονται και μετακινούνται με άνεση και στυλ. Τα καθίσματα μπορούν να διπλωθούν για να μεγιστοποιήσουν το χώρο φόρτωσης, ενώ η δεύτερη σειρά καθισμάτων μπορεί να αντιστραφεί για να δημιουργήσει μια διάταξη θέσεων σε στυλ συνεδρίου. Η δυνατότητα συνδεσιμότητας FordPass Connect επιτρέπει έως και 10 συσκευές να χρησιμοποιούν την ίδια στιγμή το ενσωματωμένο Wi-Fi.

Προηγμένη τεχνολογία κινητήρα

Εφοδιασμένο με τον προηγμένο κινητήρα Ford EcoBlue 2.0 λίτρων, το Ford Tourneo Custom Active είναι τόσο ισχυρό και αποδοτικό, είτε με την επιλογή μηχανικού είτε αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Το μοντέλο πληροί τα αυστηρά πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro 6.2.

Engine close up

Αναβαθμισμένη δυνατότητα

Το Ford Tourneo Custom Active με χειροκίνητη μετάδοση διατίθεται με ένα προηγμένο προαιρετικό σύστημα που έχει κατασκευαστεί για να σας βοηθά να αντιμετωπίσετε εύκολα το κάθε τυχόν απαιτητικό έδαφος. Το προαιρετικό μηχανικό σύστημα διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης μειώνει την ανεπιθύμητη περιστροφή των τροχών, ειδικά σε γλιστερές ή ανώμαλες επιφάνειες, κατανέμοντας την ισχύ στον τροχό με τη μεγαλύτερη πρόσφυση. Αυτό βοηθά να σας κρατά προς τα εμπρός στην πορεία σας και να βελτιώνει τη σταθερότητα του οχήματος όταν απαιτείται περισσότερο.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Χαρακτηριστικά και τεχνικές προδιαγραφές

Εξερευνήστε τα χαρακτηριστικά και τις τεχνικές προδιαγραφές αυτού του μοντέλου, εναλλακτικά δείτε το φυλλάδιο.

Silver Tourneo Custom at riverside with canoe
Top