Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Future Vehicles > Νέο Ford Mondeo Hybrid

FORD MONDEO HYBRID

Διαθέσιμο προς παραγγελία από τα μέσα Μαρτίου 2019

Έξυπνη υβριδική τεχνολογία, έξυπνα σχεδιασμένο εσωτερικό και μοναδικός αποθηκευτικός χώρος. Με χαμηλές εκπομπές CO2 έως 95γρ./χλμ. και ένα σύγχρονο υβριδικό-ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης, το Ford Mondeo Hybrid είναι ο ιδανικός συνδυασμός αποδοτικότητας, ευελιξίας και κομψότητας.

New Ford Mondeo Hybrid badge close up

Πώς συμβάλλει ο ηλεκτρισμός στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου

Όποτε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας το επιτρέπει, το Mondeo μπορεί να διανύσει μικρές αποστάσεις με μηδενικές εκπομπές, μόνο με τη χρήση του ηλεκτρικού κινητήρα. Όταν όμως η μπαταρία είναι εξαντλημένη, ή όταν η ζήτηση για ισχύ είναι υψηλότερη, ενεργοποιείται ένας ανταποκριτικός βενζινοκινητήρας 2 λίτρων. Ο ηλεκτρικός κινητήρας υποστηρίζει τον βενζινοκινητήρα για μέγιστη αποδοτικότητα και λιγότερους ανεφοδιασμούς καυσίμου. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε χρήματα κατά τη διάρκεια ζωής του οχήματος.

Τα καλύτερα στοιχεία και των δύο κινητήρων

Το Mondeo Hybrid διαθέτει δυο πηγές ενέργειας: έναν συμβατικό κινητήρα καυσίμου και έναν ηλεκτρικό κινητήρα με μπαταρία. Το σύστημα εναλλάσσεται αυτόματα μεταξύ των συστημάτων μετάδοσης, ή χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ή και τα δύο, για να παρέχει ένα τέλειο μείγμα ισχύος και αποδοτικότητας. Για να είναι ακόμη πιο αποδοτικό ολόκληρο το σύστημα, το σύστημα ανάκτησης ενέργειας (Regenerative Braking) συγκρατεί την ενέργεια που συνήθως χάνεται από τα φρένα και μετά την ανακυκλώνει, χρησιμοποιώντας την για να επαναφορτίσει την μπαταρία υψηλής τάσης.

new Ford Mondeo Hybrid interior panel
New Ford Mondeo Hybrid start button detail

Αθόρυβη εκκίνηση

Το σύστημα εκκίνησης Silent Key του Mondeo Hybrid διασφαλίζει μια εκκίνηση εξελιγμένης τεχνολογίας. Εσείς πατάτε απλά το κουμπί εκκίνησης και το Mondeo παίρνει μπροστά γρήγορα και αθόρυβα. Ο ηλεκτρικός κινητήρας διασφαλίζει ότι θα ξεκινήσετε επίσης αθόρυβα.

Η πρακτικότητα συναντά την αποδοτικότητα

Λόγω των μεγαλύτερων μπαταριών τους, τα περισσότερα υβριδικά οχήματα θυσιάζουν τον αποθηκευτικό χώρο γα να παρέχουν βελτιωμένη αποδοτικότητα. Όμως χάρη στην έξυπνη μηχανική και τη σχεδίασή του, το Mondeo Hybrid διαφέρει, καθώς παρέχει όλο τον χώρο που χρειάζεστε. Συγκεκριμένα, το πορτ μπαγκάζ μόνο, προσφέρει πάνω από 403 λίτρα αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον το εντελώς επίπεδο δάπεδο διασφαλίζει την εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση των αποσκευών σας. Κάθε τετραγωνικό χιλιοστό έχει χρησιμοποιηθεί για να συμβάλει στη δημιουργία ενός υβριδικού αυτοκινήτου που είναι τόσο ευέλικτο, όσο και αποδοτικό.

New Ford Mondeo Hybrid Wagon detail of a spacious boot
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top