Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Future Vehicles > Nέο Ford Tourneo Connect

ΝΕΟ TOURNEO CONNECT

ΕΡΧΕΤΑΙ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2018

Έξυπνη τεχνολογία, πρωτοποριακά καθίσματα

Εάν ψάχνετε είτε για ένα πενταθέσιο, είτε για ένα επταθέσιο ευέλικτο όχημα ή για ένα όχημα που θα χρησιμοποιείτε για τη δουλειά και τον ελεύθερο χρόνο σας, το Νέο Tourneo Connect έχει σκοπό να αναβαθμίσει ολόκληρη την οδηγική εμπειρία σας

New Red Ford Tourneo Connect parked
New Red Ford Tourneo Connect driving

Σας βοηθά να διατηρείτε το όριο ταχύτητας

Το Νέο Tourneo Connect διατίθεται τώρα με το Intelligent Speed Assist, που είναι σχεδιασμένο για να βελτιώσει τον έλεγχο της ταχύτητάς σας, ώστε να μπορείτε να επικεντρώνεστε στον δρόμο. Αρχικά, η τεχνολογία αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας ανιχνεύει αυτόματα το τρέχον όριο ταχύτητας (όταν είναι

SYNC 3. Για άνετη, ασύρματη εμπειρία

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική και το σύστημα πλοήγησης. Επιλέξτε είτε φωνητικές εντολές, είτε την έγχρωμη οθόνη αφής 6'', η οποία διαθέτει λειτουργίες "αφής και σάρωσης" για εύκολη και έξυπνη περιήγηση.

New Ford Tourneo Connect interior with  SYNC 3
New Ford Tourneo Connect spacious interior

Ευέλικτα καθίσματα

Χάρη στο καινοτόμο σύστημα καθισμάτων, στο οποίο περιλαμβάνεται το σύστημα πλήρους αναδίπλωσης καθισμάτων της Ford, μπορείτε να τροποποιήσετε το εσωτερικό του αυτοκίνητου ώστε να μεταφέρει άνετα επιβάτες, αποσκευές, ογκώδη αντικείμενα ή αντικείμενα μεγάλου μήκους, ή συνδυαστικά όλα τα παραπάνω.

Στο πενταθέσιο Tourneo Connect, η δεύτερη σειρά των καθισμάτων χωρίζεται σε αναλογία 60/40 και όταν αναδιπλώσετε τις πλάτες, όλο το κάθισμα μπορεί να πέσει προς τα μπροστά ώστε ν’ αυξηθεί ο χώρος αποσκευών του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που χρειάζεστε ακόμα περισσότερο χώρο για βαριά και ογκώδη αντικείμενα, τα καθίσματα αφαιρούνται εντελώς, γρήγορα και εύκολα.

Το επταθέσιο Grand Tourneo Connect διαθέτει το σύστημα πλήρους αναδίπλωσης καθισμάτων της Ford για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Με αυτό το πρωτοποριακό σύστημα, τα καθίσματα της δεύτερης σειράς, που χωρίζονται σε αναλογία 60/40, διπλώνουν και πέφτουν προς τα μπροστά, στο χώρο για τα πόδια, δημιουργώντας έναν τελείως επίπεδο χώρο φόρτωσης. Μπορείτε επίσης να αναδιπλώσετε και την τρίτη σειρά καθισμάτων, τα οποία χωρίζονται σε αναλογία 50/50.

 

Ένα σύστημα που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των πεζών

Το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης, ανιχνεύει οχήματα και πεζούς που περνούν από μπροστά σας. Μπορεί και να ανιχνεύσει πεζούς που πρόκειται να περάσουν το δρόμο μπροστά από το όχημά σας. Το σύστημα σάς προειδοποιεί εάν ανιχνεύσει την περίπτωση μιας πιθανής σύγκρουσης και αν δεν αντιδράσετε, το σύστημα φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο. Αυτή η νέα τεχνολογία είναι σχεδιασμένη για να συμβάλει στη μείωση του βαθμού της σοβαρότητας των ατυχημάτων ή για να αποφεύγονται τελείως, και λειτουργεί σε ταχύτητες έως και 80 χλμ./ώρα.

New Ford Tourneo Connect with Pre Collision Assist
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top