Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Future Vehicles > Nέο Ford Tourneo Courier

ΝΕΟ TOURNEO COURIER

ΕΡΧΕΤΑΙ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2018

Όλος ο εξοπλισμός που θα χρειαστείτε

Το Νέο Tourneo Courier είναι συμπαγές και ευέλικτο, για άψογη εναλλαγή μεταξύ εργασίας και διασκέδασης. Το προσεκτικά σχεδιασμένο νέο εσωτερικό διαθέτει ευέλικτα καθίσματα που μπορούν να εξυπηρετούν εύκολα έως και πέντε άτομα. Εναλλακτικά, μπορεί να διαμορφωθεί για να σας προσφέρει πρόσθετο χώρο για οτιδήποτε χρειάζεται να μεταφέρετε.

Two Red Ford Tourneo Courier cars in front of building
Ford Tourneo Courier closeup of Cruise Control with Adjustable Speed Limiter

Πιο άνετη οδήγηση, πιο οικονομικά ταξίδια

Το σύστημα ελέγχου γκαζιού (cruise control) διατηρεί την ταχύτητα που έχετε ορίσει, μέχρι να φρενάρετε ή να επιταχύνετε. Με τα χειριστήρια στο τιμόνι, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ταχύτητα ενώ οδηγείτε.

Επιπλέον, με τον ρυθμιζόμενο περιοριστή ταχύτητας μπορείτε να παραμείνετε στο προ-ρυθμισμένο όριο ταχύτητας της επιλογής σας. Το σύστημα αφενός σας βοηθάει να εξοικονομήσετε καύσιμα, αφετέρου ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να παραβιάσετε το όριο ταχύτητας. Εκτός από τα πρακτικά οφέλη, και τα δύο τεχνολογικά συστήματα κάνουν τις μεγάλες μετακινήσεις στην εθνική πιο ξεκούραστες.

SYNC 3. Για άνετη, ασύρματη εμπειρία

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική και το σύστημα πλοήγησης. Επιλέξτε είτε φωνητικές εντολές, είτε την έγχρωμη οθόνη αφής 6'', η οποία διαθέτει λειτουργίες "αφής και σάρωσης" για εύκολη και έξυπνη περιήγηση.

Ford Tourneo Courier with new SYNC 3: voice commands and touchscreen
Ford Tourneo Courier seats and interior close-up

Άνετο, ευρύχωρο και ευέλικτο

Το Tourneo Courier διαθέτει μια ολοκαίνουργια καμπίνα, με καθίσματα που είναι τόσο αναπαυτικά και άνετα, όσο και πρακτικά και ανθεκτικά. Ο σχεδιασμός τους τα καθιστά, επίσης, ιδιαίτερα ευέλικτα. Για παράδειγμα, τα πίσω καθίσματα χωρίζονται σε αναλογία 60/40 και διπλώνουν και πέφτουν προς τα μπροστά, πίσω από τα μπροστινά καθίσματα, δημιουργώντας επιπλέον χώρο για τις αποσκευές.

Εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων που εξοικονομεί καύσιμο

Το Νέο Tourneo Courier είναι εξοπλισμένο με ένα εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, που το καθιστά πιο οικονομικό και αποδοτικό. Όταν φτάσετε σε μια αρκετά υψηλή ταχύτητα, αλλάξτε απλά την ταχύτητα του βαν σε 6η και εξοικονομήστε καύσιμο ενώ οδηγείτε. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι οι αλλαγές ταχυτήτων είναι ομαλές και γρήγορες

Ford Tourneo Courier gear close-up
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top