Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Future Vehicles > Νέο Ford Transit Courier

ΝΕΟ TRANSIT COURIER

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2018

Το ευέλικτο Νέο Transit Courier είναι το πλέον συμπαγές στη σειρά Transit, αλλά μοιράζεται τη φημισμένη πρακτικότητα των μεγαλύτερων οχημάτων. Για παράδειγμα, υπάρχει ένας ευρύχωρος χώρος φόρτωσης 2,3 κυβικών μέτρων, κι έτσι χωράει περισσότερα από κάθε άλλο βαν στην κατηγορία του.

Η νέα έκδοση είναι επίσης εξοπλισμένη με προηγμένα τεχνολογικά συστήματα. Αυτά περιλαμβάνουν συστήματα που σας διατηρούν συνδεδεμένους ασύρματα, σας βοηθούν να παρακολουθείτε και να ελέγχετε την ταχύτητά σας, ακόμα και να προστατεύετε τους πεζούς γύρω σας. Οι κινητήρες του οχήματος έχουν αναβαθμιστεί επίσης, κάνοντας τη λειτουργία τους ακόμη πιο οικονομική από ποτέ. 

Πρακτικότητα μικρού βαν - Τεχνολογία μεγάλου αυτοκινήτου

Το ευέλικτο Νέο Transit Courier είναι το πλέον συμπαγές στη σειρά Transit, αλλά μοιράζεται τη φημισμένη πρακτικότητα των μεγαλύτερων οχημάτων.

Η νέα έκδοση είναι επίσης εξοπλισμένη με προηγμένα τεχνολογικά συστήματα.  Περιλαμβάνουν συστήματα που σας διατηρούν συνδεδεμένους ασύρματα και σας βοηθούν να παρακολουθείτε και να ελέγχετε την ταχύτητά σας. Οι κινητήρες του οχήματος έχουν αναβαθμιστεί επίσης, κάνοντας τη λειτουργία τους ακόμη πιο οικονομική από ποτέ.

 

New Silver Ford Transit Courier
New Ford Transit Courier Steering Wheel

Καθόλου κουραστική οδήγηση, πιο οικονομικές μετακινήσεις

Το σύστημα ελέγχου ταχύτητας (cruise control) διατηρεί την ταχύτητα που έχετε ορίσει, μέχρι να φρενάρετε ή να επιταχύνετε. Με τα χειριστήρια στο τιμόνι, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ταχύτητα ενώ οδηγείτε.

Επιπλέον, με το Ρυθμιζόμενο Περιοριστή Ταχύτητας μπορείτε να παραμείνετε στο προ-ρυθμισμένο όριο ταχύτητας της επιλογής σας. Το σύστημα αφενός σας βοηθάει να εξοικονομήσετε καύσιμο αφετέρου ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να παραβιάσετε το όριο ταχύτητας. Εκτός από τα πρακτικά οφέλη, και τα δύο τεχνολογικά συστήματα κάνουν τις μεγάλες μετακινήσεις στην εθνική πιο ξεκούραστες.

SYNC 3. Για άνετη, ασύρματη εμπειρία

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική και το σύστημα πλοήγησης. Επιλέξτε είτε φωνητικές εντολές, είτε την έγχρωμη οθόνη αφής 6'', η οποία υποστηρίζει πολλαπλούς χειρισμούς με το χέρι, όπως “σάρωση” ή “τσίμπημα και τέντωμα” για ζουμ.

Lead story 2: Comfort and Convenience: SYNC 3
Ford Transit Courier class-leading 2.3 cu.m loadspace

Συμπαγές και ευρύχωρο

Μπορεί να είναι συμπαγές, αλλά χάρη στο χώρο φόρτωσης 2,3 κυβικών μέτρων, έχετε 10% περισσότερο όγκο φόρτωσης από άλλα οχήματα της ίδιας κατηγορίας. Πίσω από το πλήρες διαχωριστικό, υπάρχει χώρος για μια ευρωπαλέτα και ωφέλιμο φορτίο 600 κιλών. Τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά προστατεύουν τόσο το φορτίο όσο και το όχημά σας από τις σκληρές συνθήκες του επαγγέλματος. Και επειδή το βαν έχει κατασκευαστεί με βάση τα αυστηρά πρότυπα των επαγγελματικών οχημάτων, έχει σχεδιαστεί αφενός για να αντέχει αφετέρου για να ελαχιστοποιεί το κόστος ιδιοκτησίας.

Εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων που εξοικονομεί καύσιμο

Το Νέο Transit Courier είναι εξοπλισμένο με ένα εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, που το καθιστά πιο οικονομικό και αποδοτικό. Όταν φτάσετε σε μια αρκετά υψηλή ταχύτητα, αλλάξτε απλά την ταχύτητα του βαν σε 6η και εξοικονομήστε καύσιμο ενώ οδηγείτε. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι οι αλλαγές ταχυτήτων είναι ομαλές και γρήγορες.

Lead story 4: Performance and Efficiency: 6 Speed Transmission
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top