ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Πληκτρολογήστε την ερώτησή σας…
Home > Owner > Resources & Support > SYNC & Bluetooth support
SYNC & Bluetooth Support

Συνδεθείτε με το αυτοκίνητό σας όπως ποτέ ξανά


Τεχνολογία Ford SYNC

 

Η τεχνολογία Ford SYNC σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε μια σειρά χαρακτηριστικών συνδεδεμένου οχήματος. Είτε μέσω της οθόνης αφής είτε χρησιμοποιώντας εξαιρετικά απλές φωνητικές εντολές, μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα από τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα κειμένου, έως την πλοήγηση του οχήματος ή την αναπαραγωγή της αγαπημένης σας μουσικήςFord SYNC 2020.

Ford SYNC 4

Νέο Ford SYNC 4A

Προς το παρόν αποκλειστικά διαθέσιμο για την ηλεκτρική Mustang Mach-E. Το Ford SYNC 4A είναι ένα σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας εντός του αυτοκινήτου συνδεδεμένο μέσω δικτύου cloud. Η συνδεσιμότητα μέσω δικτύου cloud παρέχει στο SYNC 4A έναν πιο προηγμένο σχεδιασμό διαδρομών καθώς και αναγνώριση φωνής συνομιλίας. Ενώ η δυνατότητα ασύρματων ενημερώσεων εξασφαλίζει ότι το αυτοκίνητό σας εξελίσσεται συνεχώς. Και με την ασύρματη ενσωμάτωση smartphone, τη διαχείριση φόρτισης του ηλεκτρικού οχήματος, μια νέα οθόνη αφής 15,5” και πολλά άλλα, θα ζήσετε έναν εντελώς νέο κόσμο συνδεσιμότητας μέσω του αυτοκινήτου σας με το SYNC 4A.

Ford Sync 3 με AppLink

Με φυσικό, έξυπνο φωνητικό έλεγχο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές διάφορων κατηγοριών ενώ κινείστε, μέσω τεχνολογίας αιχμής, που συνδέει απρόσκοπτα το smartphone σας με το αυτοκίνητό σας. Σημειώστε ότι η διαθεσιμότητα της εφαρμογής εξαρτάται από την εκάστοτε αγορά και υπόκειται σε αλλαγή.

Ford SYNC 3 with AppLink
Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control

Ford SYNC 2 με οθόνη αφής και δυνατότητα φωνητικών εντολών

Ακούστε τη μουσική σας, πραγματοποιήστε και λάβετε κλήσεις στο κινητό σας, ακούστε το σύστημα να σας διαβάζει τα εισερχόμενα μηνύματα κειμένου. Τώρα τα ελέγχετε όλα αυτά με απλές φωνητικές εντολές. Το σύστημα μπορεί ακόμα να σας βοηθήσει να καλέσετε την υπηρεσία πολιτικής προστασίας, σε περίπτωση ατυχήματος.

Bluetooth® με Φωνητικό Έλεγχο

Πραγματοποιήστε και λάβετε κλήσεις, επιλέξτε μουσική, αναζητήστε οδηγίες και ρυθμίστε τη θερμοκρασία μέσω φωνητικών εντολών.

Ford Bluetooth® with Voice Control
Top