ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Home > Owner > Resources & Support > SYNC & Bluetooth support > AppLink Catalogue > AppLink SYNC 3

Ο κατάλογος εφαρμογών κινητού τηλεφώνου της Ford

Εδώ θα βρείτε τις τελευταίες εφαρμογές κινητού τηλεφώνου, όλες σχεδιασμένες για χρήση με Ford SYNC με AppLink. Κάντε, λοιπόν, μια περιήγηση και κατεβάστε τις εφαρμογές που θέλετε από το Google Play ή το iTunes App Store.

SYNC 3 με AppLink

Glympse

Glympse Inc.

Χωρίς χρέωση

Ο ευκολότερος τρόπος για να μεταδίδετε με ασφάλεια τη θέση σας, σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να απαιτείται εγγραφή. Οι παραλήπτες μπορούν να βλέπουν τον αναμενόμενο χρόνο άφιξης και τη θέση σας για όσο εσείς επιλέξετε.

Waze Navigation & Live Traffic 

Waze Inc.

Χωρίς χρέωση

Αποφύγετε εκπλήξεις με άμεσες ενημερώσεις για την κυκλοφορία, αστυνομικά δελτία και άλλα. κατεβάστε το τώρα.

Sygic 

Sygic a.s.

Επί πληρωμή

Συνδέετε το Sygic Car Navigation με το SYNC 3 και προβάλετε την πλοήγηση από το smartphone απευθείας στην κεντρική οθόνη του οχήματος.

Radioplayer

UK Radioplayer Ltd

Χωρίς χρέωση

Η επίσημη εφαρμογή ραδιοφώνου του Ηνωμένου Βασιλείου.

Eventseeker 

Wcities

Χωρίς χρέωση

Εξατομικευμένη υπηρεσία προβολής συμβάντων, εστιασμένη σε ελάχιστη αναζήτηση και μέγιστο εντοπισμό, για να ξέρετε πάντα τι πρόκειται να συναντήσετε μπροστά σας.

Cityseeker

Wcities

Χωρίς χρέωση

Πρόσβαση στους οδηγούς πόλης με πληροφορίες για τα καλύτερα εστιατόρια, αξιοθέατα, νυχτερινή ζωή και εκδηλώσεις σε πάνω από 500 πόλεις παγκοσμίως.

HearMeOut 

HearMeOut

Χωρίς χρέωση

Πρόκειται για το νέο φωνητικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

AccuWeather

AccuWeather, Inc.

Χωρίς χρέωση

Μια βραβευμένη εφαρμογή που σας βοηθά να σχεδιάσετε τις διαδρομές σας, προειδοποιεί για κακοκαιρία και σας παρέχει έγκαιρη πρόγνωση καιρού για ασφαλέστερα και καλύτερα ταξίδια.

Roald Dahl Audiobooks

Penguin Books

Χωρίς χρέωση

Όλα τα αγαπημένα βιβλία του Roald Dahl σε μια εφαρμογή φωνητικής αφήγησης. Ακούστε δωρεάν αποσπάσματα και στη συνέχεια κατεβάστε ολόκληρο το βιβλίο. Ανάγνωση από διάσημες φωνές στη σκηνή ή στην οθόνη.

Acast

Acast AB

Χωρίς χρέωση

Βρείτε το πρόγραμμα που σας αρέσει με την εφαρμογή Acast μέσω SYNC AppLink στο Ford σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή οποτεδήποτε, με τη φωνή σας ή το άγγιγμά σας.

App Catalog
Ακόμα και αν ταξιδεύετε, μπορείτε να βρείτε όλες αυτές τις πληροφορίες στην εφαρμογή κινητού τηλεφώνου της Ford. Κατεβάστε τον κατάλογο εφαρμογών κινητού τηλεφώνου της Ford για περισσότερες πληροφορίες.
 
 
Top