Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT VAN > Χαρακτηριστικά > Άνεση και ευκολία

Εργάζεστε με άνεση

Η καμπίνα του νέο Ford Transit είναι κατασκευασμένη για αντοχή, πρακτικότητα και άνεση. Ο έξυπνος σχεδιασμός σε ολόκληρη την καμπίνα προσφέρει πολλές αποθηκευτικές δυνατότητες. Τα υλικά είναι επιλεγμένα να αντέχουν και τις πιο σκληρές εργασίες αλλά και να προσφέρουν άνεση στις μεγάλες διαδρομές. Παράλληλα, μια σειρά από έξυπνες τεχνολογίες, μεταξύ αυτών και το ενσωματωμένο modem FordPass Connect, παρέχουν πλεονεκτήματα τόσο χρήσιμα που θα αναρωτιέστε πώς μπορούσατε να εργάζεστε χωρίς αυτά.

Ford SYNC interior display

Το κλειδί για έναν πιο διασυνδεδεμένο κόσμο

Για πρώτη φορά, το νέο Ford Transit διατίθεται με modem FordPass ConnectFordPass Connect 2020. Το σύστημα παρέχει μια σειρά από πολύτιμα πλεονεκτήματα, μεταξύ αυτών και Wi-Fi 4GWiFi 4G 2020 έως και για 10 συσκευές, καθώς και κυκλοφοριακές ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνοLive Traffic Van 2020 που τροφοδοτούνται απευθείας στο σύστημα πλοήγησης. Σε συνδυασμό με την εφαρμογή FordPass στο κινητό σας τηλέφωνο, θα μπορείτε να ελέγχετε αν έχετε κλειδώσει τις πόρτες και να τις κλειδώνετε ή να τις ξεκλειδώνετε από τη συσκευή σας. Μπορείτε ακόμα και να δείτε τη θέση του οχήματος στον χάρτη – έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως ξεχάσετε πού παρκάρατε, όταν βρίσκεστε σε περιοχές που δεν γνωρίζετε. 

Ford SYNC 3. Για μια άνετη εμπειρία ανοικτής συνομιλίας.

Το Ford SYNC 3 είναι ένα προηγμένο σύστημα που σας επιτρέπει να είστε σε σύνδεση και να ελέγχετε τηλέφωνο, ηχοσύστημα και σύστημα πλοήγησης. Για τον χειρισμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε φωνητικές εντολές, είτε την έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών με κινήσεις όπως 'σάρωση' και 'τσίμπημα ή τέντωμα'. Το σύστημα Live Traffic μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε την κυκλοφοριακή συμφόρηση. Μπορείτε, ακόμα και να εμφανίσετε μια λίστα με τα πλησιέστερα εστιατόρια, λέγοντας απλά "I’m hungry".

Ford Transit Van interior LCD screen close up
New Transit Van powerfold mirror close up

Εξωτερικοί καθρέφτες που μπορούν να προστατεύονται

Για να αποφύγετε τυχαίες ζημιές, οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέφτες αναδιπλώνονται προς τα μέσα όταν το όχημα παρκάρει. Έτσι, προστατεύονται και τα κομψά ενσωματωμένα φλας.

Σύστημα ανεφοδιασμού καυσίμου Ford Easy Fuel χωρίς τάπα ρεζερβουάρ

Με το σύστημα αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να βάλετε λάθος καύσιμο στο ρεζερβουάρ, αφού απλά δεν δέχεται άλλη μάνικα από τη σωστή. Επιπλέον, αφού το ρεζερβουάρ δεν έχει τάπα, δεν θα χρειαστεί ποτέ να λερώσετε τα χέρια σας.

Ford easy fuel close up
Ford Transit Van interior showing Adjustable Heated Seats

Πρόσθετη άνεση με ρυθμιζόμενη θέρμανση καθισμάτων

Όσο κρύο και αν κάνει έξω, εσείς πρέπει πάντα να είστε ζεστά μέσα στην καμπίνα σας.  Τα προαιρετικά θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα σας επιτρέπουν να εργάζεστε άνετα ακόμα και τον χειμώνα.

Top