Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT MINIBUS > Χαρακτηριστικά > Άνεση και ευκολία

Άνεση & Ευκολία

Η χρήση ενός μεγαλύτερου επιβατικού οχήματος χαρακτηρίζεται από ένα μοναδικό σύνολο αναγκών και ευθυνών. Έτσι το Transit Minibus έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εκπληρώνει αυτές τις συγκεκριμένες εργασίες. Ενσωματώνει πολλά πρωτοποριακά και πανέξυπνα χαρακτηριστικά, όλα εκ των οποίων ενισχύουν στο μέγιστο την άνεση και την ασφάλεια όλων των επιβαινόντων και του οδηγού.

 

Ford SYNC with Voice Control

Ford SYNC. Προηγμένη ασύρματη τεχνολογία

Με το σύστημα Ford SYNC μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική και να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις στο κινητό σας, χρησιμοποιώντας απλές, άμεσες φωνητικές εντολές. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε φωνητικές εντολές για να παίζετε τραγούδια από USB ή MP3/iPod®, ή να αναπαράγετε μουσική σε συνεχή ροή από το συμβατό με Bluetooth®Bluetooth Trademark κινητό σας. Το σύστημα διαβάζει επίσης τα μηνύματα κειμένου σας (ανάλογα με το κινητό τηλέφωνο που είναι συνδεδεμένο). Ο φωνητικός έλεγχος και η φωνητική αναπαραγωγή γραπτών μηνυμάτων δεν υποστηρίζουν την Ελληνική γλώσσα.

 

Κάθισμα οδηγού με ηλεκτρική λειτουργία

Μια επιλογή ενός εργονομικά σχεδιασμένου καθίσματος οδηγού με ενσωματωμένο υποβραχιόνιο και οσφυϊκή υποστήριξη. Έτσι μπορείτε εύκολα να βρείτε την ιδανική θέση οδήγησης ή να την αλλάζετε για διαφορετικούς οδηγούς.

Electrically-operated driver’s seat
Overhead Luggage Rack

Έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις

Με το φωτεινό και ευρύχωρο, πλήρως επενδεδυμένο εσωτερικό του, το Ford Transit Minibus, είναι σχεδιασμένο να κάνει ακόμα και το μεγαλύτερο ταξίδι πραγματική απόλαυση. Νέες εταζέρες οροφής και στις δύο πλευρές [στάνταρ στα μοντέλα L4 H3 (LWB-EF με υψηλή οροφή), προαιρετική επιλογή στο L3 H3] διαθέτουν εξυπηρετικούς αποθηκευτικούς χώρους.

Ένα προηγμένο σύστημα που σας βοηθά να μένετε στη λωρίδα

Αν αρχίσετε να αλλάζετε λωρίδα κατά λάθος, το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας σας προειδοποιεί αμέσως, δονώντας το τιμόνι και προβάλλοντας ένα οπτικό μήνυμα. 

Lane Keeping Alert
Rear air conditioning

Πίσω κλιματισμός για τους επιβάτες

 

Ένα ξεχωριστό σύστημα κλιματισμού διατίθεται για τον πίσω χώρο των επιβατών. Το σύστημα φέρει δικά του περιστροφικά χειριστήρια και παρέχονται επίσης δύο έξοδοι στο ύψος των ποδιών για κάθε σειρά καθισμάτων. Συνεπώς, η ψύξη παρέχεται από πάνω και η θέρμανση από κάτω για μέγιστη αποδοτικότητα.

 

Φώτα που στρίβουν όταν στρίβει το τιμόνι, για καλύτερη ορατότητα τη νύχτα

Εάν ανάβετε φλας και στρίβετε σε ένα δρόμο ή σταθμεύετε, αυτό το χαρακτηριστικό προσφέρει αυξημένο φωτισμό χώρου. Αυτό συμβαίνει επειδή ένα φως μέσα στον προβολέα, προς την πλευρά της στροφής, φωτίζει αυτόματα την πλευρά του δρόμου, ώστε να έχετε βελτιωμένη ορατότητα καθ' όλη τη στροφή.

Static Cornering Lamps
Reclining seats

Ανακλινόμενα καθίσματα επιβατών

Με τα καθίσματα με ανακλινόμενες πλάτες και τα υποβραχιόνια που διατίθενται ως βασικός εξοπλισμός στη σειρά Trend, οι επιβάτες σας μπορούν να καθίσουν αναπαυτικά και να απολαύσουν τη διαδρομή.Tooltip

Πίσω πλαϊνά παράθυρα που ανοίγουν

Διατίθενται κορυφαία φιμέ κρύσταλλα ως βασικός εξοπλισμός. Συρόμενα παράθυρα 2ης σειράς διατίθενται ως βασικός εξοπλισμός, ενώ οι επιβάτες 4ης σειράς διαθέτουν πρόσθετο αερισμό που παρέχεται μέσω παραθύρων που ανοίγουν.

Opening rear side windows
230-volt power socket

Χρησιμοποιήστε μια βολική πρίζα

Μια προαιρετική πρίζα 150 Watt, 230V βρίσκεται μεταξύ των καθισμάτων του οδηγού και του συνοδηγού. Ιδανική για τη φόρτιση φορητών υπολογιστών ή άλλου εξοπλισμού χωρίς την ανάγκη ειδικών προσαρμογέων.

 

Εύκολη πρόσβαση

Μια εξαιρετικά φαρδιά πλαϊνή θύρα φόρτωσης έχει το μέγεθος δύο τυπικών εξόδων. Για εύκολη πρόσβαση, παρέχεται ηλεκτρικό πλαϊνό σκαλοπάτι ως βασικός εξοπλισμός, μαζί με χειρολαβές υποβοήθησης επιβατών που βρίσκονται σε βολική θέση σε αμφότερες τις πλευρές της συρόμενης θύρας.

 

Electrically-operated side step
230-volt power socket

Αναδιπλούμενοι καθρέπτες που αυτοπροστατεύονται

Για προστασία από τυχαίες ζημιές, οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες διπλώνουν αυτόματα όταν είστε σταθμευμένοι. Όταν είναι διπλωμένοι, προστατεύουν επίσης τα στιλάτα ενσωματωμένα φλας.

Κύκλος στροφής 11.9 μέτρα*

Το Ford Transit έχει εκπληκτική οδική συμπεριφορά, ανάλογη επιβατικού αυτοκινήτου, με υδραυλική υποβοήθηση του τιμονιού, εντυπωσιακό κύκλο στροφής 11.9m* και εξαιρετική ορατότητα του οδηγού, χάρη στο μεγάλο παρμπρίζ και τα μεγάλα πλαϊνά παράθυρα.

*Στους τροχούς, 11.9m στο L2 (MWB), 13.3m  στα L3 (LWB) και L4 (LWB EF)

 

Turning Circle
230-volt power socket

Σύστημα ανεφοδιασμού καυσίμου Ford Easy Fuel, για αλάνθαστο γέμισμα

Με αυτήν τη χρήσιμη τεχνολογία είναι σχεδόν αδύνατο να βάλετε το λάθος καύσιμο στο όχημά σας, πολύ απλά γιατί το λάθος στόμιο δεν μπορεί να χωρέσει. Ακόμα καλύτερα, το Ford Easy Fuel είναι ένα σύστημα ανεφοδιασμού χωρίς τάπα, το οποίο σημαίνει ότι γλιτώσατε για πάντα από τις βρώμικες τάπες καυσίμου.

Καθαρίστε το παρμπρίζ σας γρήγορα με το Quickclear

Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί για να μπορείτε να ξεκινήσετε πιο γρήγορα το πρωί που έχει παγωνιά. Εσείς απλά πατάτε ένα κουμπί και οι εξαιρετικά λεπτές αντιστάσεις θερμαίνονται ταχύτητα και ξεπαγώνουν ή αποθαμπώνουν το παρμπρίζ και ταυτόχρονα ξεπαγώνουν και τους υαλοκαθαριστήρες. Το σύστημα λειτουργεί μέσα σε δευτερόλεπτα, ακόμα κι αν στο εξωτερικό επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Turning Circle
Top