Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT MINIBUS > Χαρακτηριστικά > Άνεση και ευκολία

Άνεση και συνδεσιμότητα

Όταν το μίνι λεωφορείο σας είναι γεμάτο και οδηγείτε μεγάλες αποστάσεις, είναι σημαντικό εσείς και οι επιβάτες σας να είστε όσο πιο άνετοι γίνεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το νέο Transit Minibus είναι εξοπλισμένο με προηγμένα τεχνολογικά συστήματα και έξυπνα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση όπου και αν κάθεστε.

Η επιχειρηματική εφαρμογή για συνδεδεμένα οχήματα

Σχεδιασμένο για επαγγελματικά οχήματα με ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect, η εφαρμογή FordPass Pro σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε το μόντεμ σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών. Φροντίζουμε να εξοπλίζουμε όλο και περισσότερο τα νέα μας επαγγελματικά οχήματα με πλήρη συνδεσιμότητα. Επικοινωνήστε με έναν Επίσημο Έμπορο Ford για να δείτε εάν το όχημά σας είναι συμβατό.

FordPass Pro app on phone
Hand with mobile showing FordPass Connect

Το κλειδί για έναν πιο συνδεδεμένο κόσμο

Το Transit Minibus διατίθεται με ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect FordPass Connect Modem 2020. Το σύστημα ξεκλειδώνει μια σειρά ισχυρών πλεονεκτημάτων, όπως έως και 4G WiFiWifi Hotspot 2020 για έως και δέκα συσκευές και ενημερώσεις κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνοLive Traffic 2020 που μεταδίδονται απευθείας στο σύστημα πλοήγησης SYNC 3. Όταν συνδέεστε στην εφαρμογή FordPass Pro, θα μπορείτε να ελέγχετε αν κλειδώσατε τις πόρτες και, στη συνέχεια, θα μπορείτε να τις κλειδώσετε ή να τις ξεκλειδώσετε από απόσταση. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την κατάσταση έως και πέντε συνδεδεμένων επαγγελματικών οχημάτων, ακόμη και να ελέγξετε αν απαιτείται συντήρηση.

Ασύρματη τεχνολογία SYNC 3

Το SYNC 3 βρίσκεται στην πιο προηγμένη έκδοσή του. Είναι πιο γρήγορο και πιο εύχρηστο και διαθέτει βελτιωμένες φωνητικές εντολές και ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Το νέο περιβάλλον εργασίας διαθέτει μεγαλύτερα πλήκτρα για καλύτερη χρηστικότητα, ενώ η έγχρωμη οθόνη αφής πλέον διαθέτει κινήσεις μεγέθυνσης και σάρωσης, όπως στα smartphone και τα tablet, ώστε η πλοήγηση να είναι ακόμα πιο εύχρηστη. Το SYNC 3 διαθέτει επίσης AppLink, το CarPlay της Apple και το Android Auto, ώστε να εμφανίζει τις πληροφορίες του smartphone σας στην οθόνη αφής.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up
New Transit Minibus birds eye view showing seating space through transparent roof

Καθίστε άνετα έως και 18 άτομα

Το νέο Transit Minibus είναι διαθέσιμο με έως 18 καθίσματα. Με τα καθίσματα με ανακλινόμενες πλάτες και τα υποβραχιόνια που διατίθενται ως βασικός εξοπλισμός στη σειρά Trend and Limited, οι επιβάτες σας μπορούν να καθίσουν αναπαυτικά και να απολαύσουν τη διαδρομή. Το εργονομικά σχεδιασμένο κάθισμα του οδηγού περιλαμβάνει προαιρετικό υποβραχιόνιο και οσφυϊκή υποστήριξη. Εϊναι επίσης θερμαινόμενο και διαθέτει 10 ηλεκτρικές ρυθμίσεις. Έτσι μπορείτε εύκολα να βρείτε την ιδανική θέση οδήγησης ή να την αλλάζετε για διαφορετικούς οδηγούς.

Περισσότερος χώρος για τις αποσκευές

Διατίθενται κρεμάστρες αποσκευών για τη βέλτιστη χρήση του εσωτερικού χώρου. Οι σχάρες αποσκευών σημαίνουν ότι υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες επιλογές αποθήκευσης για τους επιβάτες σας. Τα φώτα ανάγνωσης LED είναι στάνταρ και σας βοηθούν να κάνετε τα πιο μακρινά ταξίδια στη διάρκεια της νύχτας πιο άνετα.

New Ford Transit Minibus close up on overhead luggage racks
Ford Transit Minibus close up on aircon dials

Ορίστε διαφορετικές θερμοκρασίες για σας και το συνοδηγό σας

Με το διζωνικό ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού με ηλεκτρονικό έλεγχο θερμοκρασίας αέρα, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές θερμοκρασίες για εσάς μπροστά και για τους συνοδηγούς σας πίσω.

Ford Easy-Fuel, για άψογη συμπλήρωση

Αυτή η χρήσιμη τεχνολογία καθιστά σχεδόν αδύνατη τη συμπλήρωση του λάθους καυσίμου στο όχημά σας, επειδή το λάθος ακροφύσιο απλά δεν ταιριάζει. Ακόμα καλύτερα, καθώς το Ford Easy-Fuel είναι ένα σύστημα χωρίς καπάκι, δεν θα χρειαστεί ποτέ να χειριστείτε ξανά ένα βρώμικο καπάκι καυσίμου.

New Ford Transit Minibus close up on easy fuel cap
Top