Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT MINIBUS > Χαρακτηριστικά > Επιδόσεις και αποδοτικότητα

Ένας πιο έξυπνος τρόπος μετακίνησης των ανθρώπων

Το νέο Transit Minibus έχει σχεδιαστεί ώστε να σας βοηθά να μετακινείτε τα άτομα πιο αποδοτικά. Μια σειρά ισχυρών και αποδοτικών νέων κινητήρων συνδυάστηκε με προηγμένα κιβώτια ταχυτήτων για γρήγορες επιδόσεις και μειωμένες εκπομπές. Υπάρχει επίσης μια σειρά έξυπνων τεχνολογιών εξοικονόμησης καυσίμου, οι οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση του ανεφοδιασμού στο ελάχιστο δυνατό.

Ford Transit Minibus engine

Η δύναμη της επιλογής

Διαθέτοντας μια σειρά προηγμένων πετρελαιοκινητήρων Ford EcoBlue 2.0 λίτρων, το νέο Transit Minibus είναι πιο ισχυρό και πιο αποτελεσματικό από ποτέ. Το νέο Transit Minibus διατίθεται με έναν εκλεπτυσμένο κινητήρα Heavy Duty Truck (HDT) για να μεγιστοποιήσει την απόδοση. Προσφέροντας μέχρι και 170 στροφές με χειροκίνητες και αυτόματες επιλογές κιβωτίου ταχυτήτων, εγγυάται κανείς ότι θα βρείτε αυτό που ικανοποιεί τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Όποιο κι αν επιλέξετε, κάθε κινητήρας πληροί αυστηρά τα πρότυπα εκπομπών Euro HDT6.0.

Σας βοηθά να οδηγείτε πιο αποτελεσματικά

Το καινοτόμο σύστημα Ford EcoGuide εκτιμά συνεχώς τα αποτελέσματα της συμπεριφοράς σας στην κατανάλωση καυσίμου. Το σύστημα αναλύει την ταχύτητα, την ταχύτητα αλλαγής ταχυτήτων, τα επίπεδα πέδησης, καθώς και τον αριθμό των μικρών και μεγάλων διαδρομών που κάνετε. Στη συνέχεια, το EcoGuide τροφοδοτεί αυτές τις πληροφορίες σε εσάς μέσω μιας οθόνης στον πίνακα οργάνων. Στόχος είναι να σας ενθαρρύνουμε να οδηγείτε πιο αποτελεσματικά, να μειώνετε την κατανάλωση καυσίμου και να εξοικονομήσετε χρήματα στη διάρκεια ζωής του οχήματος.

new Ford Transit front view
Ford Transit Minibus close up on new dashboard

Χρησιμοποιήστε λιγότερο καύσιμο με το σύστημα Auto Start-Stop

Όταν το όχημά σας είναι ακινητοποιημένο στα φανάρια ή βρίσκεται στο ρελαντί ενώ περιμένετε στην ουρά, αυτό το τεχνολογικό σύστημα απενεργοποιεί αυτόματα τον κινητήρα. Τη στιγμή που είστε έτοιμοι να κινηθείτε, αφήστε απλά τον συμπλέκτη, επιλέξτε την πρώτη ταχύτητα ως συνήθως ή αφήστε το φρένο σε αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και το σύστημα επανεκκινεί τον κινητήρα. Το σύστημα Auto-Start-Stop είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό εάν οδηγείτε κυρίως στην πόλη, καθώς μπορεί να περιορίσει την κατανάλωση καυσίμου κατά 10%.

Ελαστικά που μπορούν να βελτιώσουν την αποδοτικότητα

Τα ελαστικά με χαμηλή αντίσταση κύλισης στο νέο Transit Minibus έχουν σχεδιαστεί ώστε να μειώνουν την ενέργεια που απαιτείται για την κύλιση των ελαστικών. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερη ισχύς για τη μετακίνηση και ότι η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται κατά τη διάρκεια ζωής του οχήματος.

Ford Transit Minibus close crop on tyres and wheel
Top