Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT MINIBUS > Χαρακτηριστικά > Χρηστικότητα

Κατασκευασμένο να αντέχει

Το νέο Transit Minibus έχει κατασκευαστεί ώστε να είναι άνετο, ευέλικτο και, το σημαντικότερο, αξιόπιστο. Σε όλο το όχημα, τα υλικά έχουν επιλεγεί για την ανθεκτικότητα και την άνεσή τους. Ενώ τα παρατεταμένα διαστήματα σέρβις και οι μεγάλες εγγυήσεις σάς βοηθούν να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την επένδυσή σας.

New Transit Minibus with open door

Εύκολη πρόσβαση

Το Transit Minibus έχει κατασκευαστεί για να προσφέρει άνεση σε έως και 18 επιβάτες. Η είσοδος και έξοδος από το όχημα γίνεται πιο εύκολη για τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων με την χρήση της πλαϊνής φαρδιάς πόρτας.

Ζήστε καλύτερα

Για να κάνετε όσο το δυνατόν πιο εύκολη την πρόσβαση για τους επιβάτες σας, ένα ηλεκτρικό σκαλοπάτι παρέχεται ως στάνταρ εξοπλισμός.

close crop on legs stepping into Minibus
Ford Transit Minibus power socket

Χρησιμοποιήστε μια βολική πρίζα

Μια προαιρετική πρίζα 150 Watt, 230V βρίσκεται μεταξύ των καθισμάτων του οδηγού και του συνοδηγού: ιδανική για τη φόρτιση φορητών υπολογιστών ή άλλου εξοπλισμού χωρίς την ανάγκη ειδικών προσαρμογέων.

Κάθε στροφή γίνεται απλή

Ο κύκλος στροφής του νέου Transit Minibus είναι μόλις 11,9 [RHD /13,3 για LHD] μέτρα, καθιστώντας το εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο στις στροφές.

Ford Transit Minibus turning circles
mechanic checking a car

Μεγάλη εγγύηση κατά της διάτρησης για πρόσθετη σιγουριά

Απόδειξη της ποιότητας κατασκευής του νέου Transit Minibus αποτελεί η 12ετής εγγύηση κατά της διάτρησης, η οποία είναι μέρος του στάνταρ πακέτου.

Προσφέρεται ώστε να διατηρεί χαμηλά τα έξοδα επισκευών

Τα σκληρά προστατευτικά αμαξώματος προστατεύουν το Minibus σας από τυχαία ζημιά και ένα έξυπνο πίσω συγκρότημα προφυλακτήρα αποτελείται από πολλαπλά τμήματα, έτσι ώστε τα μέρη να μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα: βοηθώντας να διατηρείται το κόστος επισκευής στο ελάχιστο.

mechanic fitting a wheel to a car
Ford Transit Minibus close up on mud flaps

Λίγη επιπλέον προστασία

Σχεδιασμένο για να συμπληρώνει το εξωτερικό στιλ του οχήματος. Οι οπίσθιοι λασπωτήρες συμβάλλουν στην προστασία του χρώματος από μικρές πέτρες και ψεκασμό στο δρόμο, μειώνουν τη συσσώρευση λάσπης και ακαθαρσιών και διατηρούν το Transit Minibus σας στα καλύτερά του για πολύ καιρό στο μέλλον.  

Χρειάζεται να ρυμουλκήσετε επιπλέον φορτίο;

Αν η εργασία σας απαιτεί κοτσαδόρο, μπορείτε να προσδιορίσετε έναν ως εργοστασιακό προαιρετικό εξοπλισμό. Κι αν δείτε ότι χρειάζεστε έναν κοτσαδόρο μετά την αγορά του οχήματός σας, είναι εύκολο να παραγγείλετε έναν ως αξεσουάρ και να σας τον τοποθετήσει με επαγγελματικό τρόπο ο Έμπορος Ford σας. Και στις δύο περιπτώσεις, θα ενεργοποιηθεί η λειτουργία υποβοήθησης ευστάθειας τρέιλερ (TSA).

Ford Transit Minibus detail of tow bar
Top