Φόρτιση του νέου Ford Capri

Close

Φόρτιση στο σπίτι


Χρήση οικιακού φορτιστή ηλεκτρικού οχήματος

Επενδύστε σε έναν οικιακό φορτιστή ηλεκτρικού οχήματοςCX740L - Home Charger για τον πιο γρήγορο και βολικό τρόπο φόρτισης στο σπίτι. Μπορείτε ακόμη και να αφήσετε το Ford Capri® να φορτίζει όλη τη νύχτα, όπως ακριβώς και το τηλέφωνό σας.

 

Χρήση οικιακής πρίζας

Το προαιρετικό καλώδιο φόρτισης τύπου 2 (Mode 2) μπορεί να φορτίσει από οποιαδήποτε οικιακή πρίζα 230 VCX740L - Home Socket. Καλύτερα να χρησιμοποιείται περιστασιακά, όταν είναι επιτακτική ανάγκη.

Φόρτιση εν κινήσει

 

BlueOval™ Charge Network

Αποκτήστε πρόσβαση στο Ford BlueOval™ Charge NetworkCX740L - BlueOval και φορτίστε το ηλεκτρικό σας Ford Capri® σε οποιοδήποτε από τα περισσότερα από 600.000 δημόσια σημεία φόρτισης εναλλασσόμενου και συνεχούς ρεύματος σε 36 ευρωπαϊκές χώρες.

 

IONITY

Το IONITY είναι ένα από τα πολλά δίκτυα σημείων φόρτισης στο BlueOval Charge Network που παρέχει πρόσβαση σε φορτιστές συνεχούς ρεύματος υψηλής ισχύος για να φορτίσετε γρήγορα και πλήρως το Ford Capri® σας.

 

Καλώδια φόρτισης

Το νέο Ford Capri® διατίθεται με καλώδιο φόρτισης τύπου 2 (Mode 3) στον βασικό εξοπλισμό για χρήση σε οποιαδήποτε σημεία δημόσιας φόρτισης εναλλασσόμενου ρεύματος. Τα σημεία φόρτισης συνεχούς ρεύματος έχουν το δικό τους καλώδιο για να διευκολύνουν το ταξίδι σας.