ΝΕΟ FORD TOURNEO COURIER

ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ. ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Με ευέλικτη διαμόρφωση καθισμάτων και ιδανικό εξοπλισμό για κάθε είδους διαδρομή και εξόρμηση. Επιλέξτε ανάμεσα σε βενζινοκίνητο και πλήρως ηλεκτρικό όχημαV769 intro. Με εμφάνιση SUV, προηγμένη συνδεσιμότητα και μοναδική ευελιξία, ιδανικό όχημα για κάθε είδους ανάγκη.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Επιλέξτε από μια γκάμα προηγμένων κινητήρων βενζίνης, αλλά και ηλεκτρικού οχήματος (EV).

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ford Tourneo Courier Active Green rear 3/4 view

ΧΩΡΟΣ

Το Tourneo Courier ανεβάζει τον πήχη στα επιβατικά αυτοκίνητα με άπλετο χώρο σε μια επιλογή μικρών διαστάσεων για πόλη, που σημαίνει ότι είναι φτιαγμένο για περιπέτεια και παιχνίδι. Αν και με παραπλανητικά μεγάλο εσωτερικό, η ευελιξία των αναδιπλούμενων πίσω καθισμάτων και οι άφθονες επιλογές αποθήκευσης σημαίνουν ότι μπορείτε εύκολα να πάρετε τα πάντα μαζί σας για εκείνο το ταξίδι στην εξοχήMax. towing varies based on cargo.

Ford Tourneo Courier Back seat view

ΑΝΕΣΗ

Το Tourneo Courier σημαίνει άνεση, χωρητικότητα και δυνατότητες διαμόρφωσης. Τα εύκολα αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα ξεκλειδώνουν και ο χώρος αποσκευών φτάνει έως 2,45 κυβικά μέτρα στη διαρρύθμιση 2 θέσεων. Άπλετος χώρος για σαββατοκύριακα γεμάτα περιπέτεια. Με τα καθίσματα σηκωμένα, μεταφέρει εύκολα πέντε επιβάτες. Εξαιρετικό για την καθημερινότητα ή τα ταξίδια με φίλους.

Ford Tourneo Courier Interior view

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το Tourneo Courier διαθέτει οθόνη αφής 8 ιντσών με σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας SYNC4V769 Voice-operated systems, μαζί με ενσωματωμένο μόντεμ. Όταν συνδέεται με το smartphone σας μέσω της εφαρμογής FordPass, το μόντεμ σάς δίνει πρόσβαση σε μια σειρά λειτουργιών, όπως η παρακολούθηση τοποθεσίας, η κατάσταση της υγείας του οχήματος, τα επίπεδα καυσίμου, το απομακρυσμένο κλείδωμα και ξεκλείδωμα, και πολλά άλλα.

Κάντε click παρακάτω για να μαθαίνετε περισσότερα νέα