Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > NEO FIESTA VAN

ΝΕΟ FIESTA VAN

Χρησιμοποιήσαμε την εντυπωσιακή σχεδίαση, τα έξυπνα τεχνολογικά συστήματα και την αεροδυναμική του Ford Fiesta. Συνδυάσαμε την πρακτικότητα, την ανθεκτικότητα και τον μεγάλο χώρο φόρτωσης για τα οποία φημίζονται τα van μας και έτσι δημιουργήσαμε το νέο Ford Fiesta Van.

Ποιος είπε ότι η εργασία δεν μπορεί να είναι απόλαυση;

ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΥΠΕΡΟΧΟ.

Το νέο Fiesta Van συνδυάζει την εξαιρετικά σύγχρονη και εντυπωσιακή σχεδίαση στο εξωτερικό, με τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα και τον πλούσιο χώρο στο εσωτερικό. Μια σειρά έξυπνων χαρακτηριστικών και συστημάτων συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους για να σας βοηθήσουν να ολοκληρώνετε ευχάριστα κάθε εργασία σας.

Κατεβάστε Φυλλάδιο Χαρακτηριστικά και προδιαγραφές (PDF 1.4MB)   

ΕΝΑΣ ΑΨΟΓΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Το νέο Fiesta Van είναι ευέλικτο και γρήγορο σε πολυσύχναστους δρόμους, καθώς και αποτελεσματικό και αξιόπιστο σε μεγάλα ταξίδια. Το όχημα διαθέτει πλούσιο χώρο για όλο το φορτίο σας και είναι εξοπλισμένο με μια πλήρη σειρά έξυπνων χαρακτηριστικών και συστημάτων, όπως το αυτορρυθμιζόμενο cruise control (ACC), το σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας, το SYNC 3 και άλλα. Προσφέρει μια γνήσια οδηγική εμπειρία Ford με όλη την πρακτικότητα και ευελιξία που θέλετε σε ένα van.

 

ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Έλεγχος της ταχύτητας (Cruise Control) που μπορεί να προσαρμόζεται αυτόματα

Με την τεχνολογία του αυτορρυθμιζόμενου συστήματος σταθερής ταχύτητας (ACC), επιλέγετε την ταχύτητα με την οποία επιθυμείτε να κινήστε και το σύστημα τη διατηρεί. Εάν ο ενσωματωμένος αισθητήρας ραντάρ εντοπίσει ένα προπορευόμενο όχημα, επιβραδύνει το Fiesta van σας ώστε να διατηρεί μια προκαθορισμένη απόσταση. Όταν απελευθερωθεί ο δρόμος μπροστά από το αυτοκίνητό σας, το σύστημα επιταχύνει στην προεπιλεγμένη ταχύτητα.

Ford Fiesta Van with cruise control sensors shown
Ford Fiesta Van with detail of full beam

Αυτόματη αλλαγή μεγάλης σκάλας προβολέων. Για να βλέπετε χωρίς να "τυφλώνετε" τους άλλους

Το σύστημα Auto High Beam (AHB) επιτρέπει την οδήγηση τη νύχτα με τους προβολείς συνεχώς στη μεγάλη σκάλα, αφού κατεβάζει αυτόματα τους προβολείς στη μεσαία σκάλα αν ανιχνεύσει επερχόμενο ή προπορευόμενο όχημα, ώστε να μην θαμπώνει τους άλλους οδηγούς. Στη συνέχεια, επαναφέρει τους προβολείς στη μεγάλη σκάλα για μέγιστη ορατότητα (προαιρετική επιλογή).

ΑΝΕΣΗ & ΕΥΚΟΛΙΑ

Άψογη τεχνολογία που μπορείτε να ελέγχετε με τη φωνή σας

Το σύστημα Ford SYNC 3 ενσωματώνεται απρόσκοπτα με το κινητό σας τηλέφωνο και σας επιτρέπει να ελέγχετε τα πάντα, από τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι το ηχοσύστημα και την δορυφορική πλοήγηση, μέσω της οθόνης αφής 8'' ή με απλές φωνητικές εντολές (δεν υποστηρίζει Ελληνικά). Συνδέεται επίσης με το Applink και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάποιες από τις αγαπημένες σας εφαρμογές στο smartphone σας.

Ford SYNC. Advanced hands-free technology

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ & ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Engine of the year award

Περισσότερη ισχύς. Μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Μεγαλύτερη απόλαυση

Οι τελευταίοι κινητήρες βενζίνης του Fiesta Van είναι εξίσου εντυπωσιακοί. Συμπαγής, ελαφρύς και εξαιρετικής κατασκευής, ο κινητήρας βενζίνης 1.0 Ti – VCT 85 ίππων επιτυγχάνει μια εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου 4,5 – 5,3 λίτρα/100km με εκπομπές COμόλις 109-120g/km.

 

Ισχύς Diesel

Προτιμάτε το πετρέλαιο; Ο κινητήρας diesel 85 ίππων του Fiesta Van συνδυάζει εξαιρετική οικονομία καυσίμου (κατανάλωση από μόλις 3,6 λίτρα/100km σε μικτό κύκλο), εξαιρετική δυναμική και ομαλή λειτουργία. Η κορυφαία σχεδίαση του περιορίζει το λειτουργικό κόστος χωρίς συμβιβασμούς σε επιδόσεις.

High-performing diesel technology

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ford Fiesta Van alloy wheel

Σας προειδοποιεί σε περίπτωση απώλειας της πίεσης στα ελαστικά

Είναι πάντοτε σημαντικό να έχουν τα ελαστικά σας τη σωστή πίεση, ώστε να εξοικονομείτε καύσιμο, να διατηρείτε τα ελαστικά σας και να παραμένετε ασφαλείς. Για το λόγο αυτό, οι αισθητήρες παρακολουθούν διαρκώς κάθε τροχό και σας ειδοποιούν σε περίπτωση προβλήματος, ώστε να μπορείτε να σταματήσετε, να ελέγξετε την κατάσταση και είτε να φουσκώσετε ξανά το ελαστικό είτε να αλλάξετε τον τροχό.

ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Μεγάλος χώρος φόρτωσης

Το νέο Ford Fiesta Van διαθέτει έναν πλούσιο πίσω χώρο φόρτωσης με χωρητικότητα 0,96m³. Τέσσερα κατάλληλα τοποθετημένα σημεία πρόσδεσης και ένα ελαστικό ταπέτο που καλύπτει όλο το δάπεδο φόρτωσης, σας επιτρέπουν να μεταφέρετε το φορτίο σας με ασφάλεια και σιγουριά, χωρίς να ανησυχείτε μήπως μετακινηθεί ενώ οδηγείτε.

Ford Fiesta Can cargo space with flowers
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top