Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > NEO FIESTA VAN

ΝΕΟ FIESTA VAN

Χρησιμοποιήσαμε την εντυπωσιακή σχεδίαση, τα έξυπνα τεχνολογικά συστήματα και την αεροδυναμική του Ford Fiesta. Συνδυάσαμε την πρακτικότητα, την ανθεκτικότητα και τον μεγάλο χώρο φόρτωσης για τα οποία φημίζονται τα van μας και έτσι δημιουργήσαμε το νέο Ford Fiesta Van.

Ποιος είπε ότι η εργασία δεν μπορεί να είναι απόλαυση;

ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΥΠΕΡΟΧΟ.

Το νέο Fiesta Van συνδυάζει την εξαιρετικά σύγχρονη και εντυπωσιακή σχεδίαση στο εξωτερικό, με τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα και τον πλούσιο χώρο στο εσωτερικό. Μια σειρά έξυπνων χαρακτηριστικών και συστημάτων συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους για να σας βοηθήσουν να ολοκληρώνετε ευχάριστα κάθε εργασία σας.

Κατεβάστε Φυλλάδιο Χαρακτηριστικά και προδιαγραφές (PDF 1.4MB)   

ΕΝΑΣ ΑΨΟΓΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Το νέο Fiesta Van είναι ευέλικτο και γρήγορο σε πολυσύχναστους δρόμους, καθώς και αποτελεσματικό και αξιόπιστο σε μεγάλα ταξίδια. Το όχημα διαθέτει πλούσιο χώρο για όλο το φορτίο σας και είναι εξοπλισμένο με μια πλήρη σειρά έξυπνων χαρακτηριστικών και συστημάτων, όπως το αυτορρυθμιζόμενο cruise control (ACC), το σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας, το SYNC 3 και άλλα. Προσφέρει μια γνήσια οδηγική εμπειρία Ford με όλη την πρακτικότητα και ευελιξία που θέλετε σε ένα van.

 

ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Πιο οικονομικές και ξεκούραστες διαδρομές

Η τεχνολογία του συστήματος σταθερής ταχύτητας στο Fiesta Van περιλαμβάνει ρυθμιζόμενο περιορισμό ταχύτητας με ευφυή υποβοήθηση ταχύτητας. Αυτό βοηθά να διατηρείτε το όχημα εντός του επιλεγμένου ορίου ταχύτητας και μπορείτε σε συνδυασμό με την αναγνώριση οδικών σημάτων ταχύτητας (κατόπιν διαθεσιμότητας στο όχημα) να προσαρμόζετε ανάλογα την ταχύτητά σας. Το σύστημα μπορεί να σας εξοικονομήσει καύσιμο, να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα υπέρβασης ταχύτητας και, όπως όλα τα συστήματα ελέγχου ταχύτητας, σας επιτρέπει να διατηρείτε την ταχύτητά σας χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε το πόδι σας στο πεντάλ γκαζιού.

Ford Fiesta Van with cruise control sensors shown
Ford Fiesta Van with cruise control sensors shown

Το σύστημα Driver Alert σας ενημερώνει όταν κουράζεστε

Το σύστημα Driver Alert παρακολουθεί συνεχώς την οδηγική συμπεριφορά σας και έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει τυχόν αλλαγές που μπορεί να προκληθούν από κόπωση. Αν το σύστημα διαπιστώσει ότι γίνεστε λιγότερο προσεκτικοί, στην οθόνη εμφανίζεται ένα εικονίδιο προειδοποίησης, συμβουλεύοντάς σας να κάνετε ένα διάλειμμα. Αν η οδηγική σας εγρήγορση μειωθεί περαιτέρω, το μήνυμα επαναλαμβάνεται και συνδυάζεται με ένα κουδούνισμα.

Ford Fiesta Van with detail of full beam

Αυτόματη αλλαγή μεγάλης σκάλας προβολέων. Για να βλέπετε χωρίς να "τυφλώνετε" τους άλλους

Το σύστημα Auto High Beam (AHB) επιτρέπει την οδήγηση τη νύχτα με τους προβολείς συνεχώς στη μεγάλη σκάλα, αφού κατεβάζει αυτόματα τους προβολείς στη μεσαία σκάλα αν ανιχνεύσει επερχόμενο ή προπορευόμενο όχημα, ώστε να μην θαμπώνει τους άλλους οδηγούς. Στη συνέχεια, επαναφέρει τους προβολείς στη μεγάλη σκάλα για μέγιστη ορατότητα (προαιρετική επιλογή).

ΑΝΕΣΗ & ΕΥΚΟΛΙΑ

Άψογη τεχνολογία που μπορείτε να ελέγχετε με τη φωνή σας

Το σύστημα Ford SYNC 3 ενσωματώνεται απρόσκοπτα με το κινητό σας τηλέφωνο και σας επιτρέπει να ελέγχετε τα πάντα, από τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι το ηχοσύστημα και την δορυφορική πλοήγηση, μέσω της οθόνης αφής 8'' ή με απλές φωνητικές εντολές (δεν υποστηρίζει Ελληνικά). Συνδέεται επίσης με το Applink και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάποιες από τις αγαπημένες σας εφαρμογές στο smartphone σας.

Ford SYNC. Advanced hands-free technology

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ & ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Engine of the year award

Περισσότερη ισχύς. Μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Μεγαλύτερη απόλαυση

Οι τελευταίοι κινητήρες βενζίνης του Fiesta Van είναι εξίσου εντυπωσιακοί. Συμπαγής, ελαφρύς και εξαιρετικής κατασκευής, ο κινητήρας βενζίνης 1.0 Ti – VCT 85 ίππων επιτυγχάνει μια εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου 4,5 – 5,3 λίτρα/100km με εκπομπές COμόλις 109-120g/km.

 

Ισχύς Diesel

Προτιμάτε το πετρέλαιο; Ο κινητήρας diesel 85 ίππων του Fiesta Van συνδυάζει εξαιρετική οικονομία καυσίμου (κατανάλωση από μόλις 3,6 λίτρα/100km σε μικτό κύκλο), εξαιρετική δυναμική και ομαλή λειτουργία. Η κορυφαία σχεδίαση του περιορίζει το λειτουργικό κόστος χωρίς συμβιβασμούς σε επιδόσεις.

High-performing diesel technology

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ford Fiesta Van with cruise control sensors shown

Ένα σύστημα που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των πεζών

Η υποβοήθηση έναντι σύγκρουσης (pre-collision assist) με την ανίχνευση πεζών ανιχνεύει οχήματα και πεζούς μέχρι και 130 μέτρα εμπρός ή όποιον θα μπορούσε να διασχίσει στην πορεία του οχήματος και σας προειδοποιεί για την παρουσία τους. Αν δεν ανταποκριθείτε, το σύστημα εφαρμόζει αυτόματα τα φρένα. Αυτή η νέα τεχνολογία έχει σχεδιαστεί με σκοπό να συμβάλει στη μείωση της σοβαρότητας των ατυχημάτων, ή να βοηθήσει στην αποφυγή τους εντελώς. Λειτουργεί με ταχύτητες έως 80 km/ h, μέρα και νύχτα.

Σας προειδοποιεί σε περίπτωση απώλειας της πίεσης στα ελαστικά

Είναι πάντοτε σημαντικό να έχουν τα ελαστικά σας τη σωστή πίεση, ώστε να εξοικονομείτε καύσιμο, να διατηρείτε τα ελαστικά σας και να παραμένετε ασφαλείς. Για το λόγο αυτό, οι αισθητήρες παρακολουθούν διαρκώς κάθε τροχό και σας ειδοποιούν σε περίπτωση προβλήματος, ώστε να μπορείτε να σταματήσετε, να ελέγξετε την κατάσταση και είτε να φουσκώσετε ξανά το ελαστικό είτε να αλλάξετε τον τροχό.

Ford Fiesta Van alloy wheel

ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ford Fiesta Can cargo space with flowers

Μεγάλος χώρος φόρτωσης

Το νέο Ford Fiesta Van διαθέτει έναν πλούσιο πίσω χώρο φόρτωσης με χωρητικότητα 0,96m³. Τέσσερα κατάλληλα τοποθετημένα σημεία πρόσδεσης και ένα ελαστικό ταπέτο που καλύπτει όλο το δάπεδο φόρτωσης, σας επιτρέπουν να μεταφέρετε το φορτίο σας με ασφάλεια και σιγουριά, χωρίς να ανησυχείτε μήπως μετακινηθεί ενώ οδηγείτε.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top