Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > NEO RANGER

NEO FORD RANGER

Καλύτερο από ποτέ.

Σε βάζει σε δίλημμα...

Η επιλογή χρώματος και αμαξώματος είναι εύκολη. Η απόφαση είναι δύσκολη.

Το μοντέλο που απεικονίζεται είναι το XL

Διαμόρφωση Ranger
New Orange Ford Ranger Wildtrak parked on tarmac
Orange Ford Ranger on the road

Λειτουργεί πιο έξυπνα και με μεγαλύτερη αντοχή

Το νέο Ford Ranger είναι ειδικά σχεδιασμένο για να φέρνει τη δουλειά εις πέρας. Με περισσότερες τεχνολογίες από ποτέ, το νούμερο ένα σε πωλήσεις pick up της Ευρώπης σας βοηθά επίσης να εργάζεστε πιο έξυπνα. Τα προηγμένα συστήματα, όπως το σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας, το σύστημα διατήρησης λωρίδας και οι αισθητήρες στάθμευσης, σας βοηθούν και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας στον δρόμο. Το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης στην ανηφόρα, το σύστημα ελεγχόμενης κατάβασης και το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης σάς βοηθούν να διατηρείτε τον έλεγχο.

Ανθεκτικό και ταυτόχρονα άνετο

Η προηγμένη μηχανική και τα υλικά αρίστης ποιότητας συνδυάζονται άψογα, δημιουργώντας ένα ανθεκτικό και σκληρό εσωτερικό το οποίο είναι ταυτόχρονα και άνετο.

Go hands-free with SYNC 3
Silver Ford Ranger rear view driving on wet road

Ισχύς, αποδοτικότητα και κομψότητα

Το νέο Ford Ranger έχει σχεδιαστεί για να εργάζεται πιο σκληρά και πιο αποδοτικά. Διαθέτει μια σειρά από ισχυρούς νέους κινητήρες που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε καμία σταγόνα καυσίμου να μην πάει χαμένη. Αυτοί έχουν συνδυαστεί με ένα νέο προηγμένο κιβώτιο ταχυτήτων που προσαρμόζεται άψογα σε όλες τις συνθήκες και τα εδάφη. Τα χρήσιμα τεχνολογικά συστήματά του, όπως το Auto Stop-Start και ο ενσωματωμένος υπολογιστής ταξιδιού, το μετατρέπουν σε ένα ανθεκτικό pick up που συνδυάζει ανεπιτήδευτα «εξυπνάδα και μυϊκή δύναμη».

Προηγμένα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας

Το νέο Ford Ranger ενσωματώνει μια γκάμα έξυπνων συστημάτων που προστατεύουν εσάς, τους επιβάτες και τους άλλους οδηγούς του δρόμου. Ορισμένα τεχνολογικά συστήματα, όπως το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με πεζό, προσπαθούν να μειώσουν την πιθανότητα ενός ατυχήματος. Άλλα, όπως οι αερόσακοι, συμβάλλουν στη μείωση του βαθμού σοβαρότητας ενός τροχαίου ατυχήματος. Το όχημα διαθέτει επίσης προηγμένα συστήματα ασφαλείας, τα οποία σας προσφέρουν μεγαλύτερη σιγουριά όταν αποθηκεύετε τα εργαλεία σας ή το φορτίο σας.

Ford Ranger on the road with pre-collision graphic
Silver Ford Ranger towing speedboat

Ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασιστείτε

Σε ό,τι αφορά στο νέο Ford Ranger, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Το pick up αυτό, έχει μεταφορική ικανότητα 1 τόνου και μπορεί να ρυμουλκήσει έως 3.500 κιλά. Έχει απόσταση 237mm από το έδαφος και διασχίζει αβίαστα το νερό σε βάθος έως 800mm. Πράγματι, κάθε πτυχή του βραβευμένου οχήματος έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια για μεγαλύτερη ευελιξία, αξιοπιστία και ικανότητα.

Πλατφόρμα για Εργασία

Η έκδοση Chassis Cab είναι η τελευταία προσθήκη στη γκάμα του Ford Ranger, του pick-up με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη. Ο νικητής του βραβείου International Pick-up Award 2020 προσφέρει την ιδανική πλατφόρμα αμαξώματος μετασκευής για εξειδικευμένους κλάδους που βασίζονται σε ανθεκτικά και αξιόπιστα οχήματα. Η ανθεκτική κατασκευή αμαξώματος σε πλαίσιο παρέχει ένα σταθερό θεμέλιο για μετασκευές έως 3,270 kg μικτού βάρους, με βάρος ρυμούλκησης έως 3.500 kg. Έχοντας τη δυνατότητα επιλογής τετρακίνησης, το Chassis Cab προσφέρει εξαιρετικές ικανότητες εκτός δρόμου.

New Ford Ranger Chassis Cab in a factory hall

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΤΗΓΟ

Συνάδελφοι, συγγενείς, φίλοι… το νέο Ranger διαθέτει χώρο για όλους χάρη στα διαθέσιμα τρία χαρακτηριστικά στυλ καμπίνας, σε τέσσερα μοντέλα.

Εσείς και οι συνεπιβάτες σας αφενός θα απολαμβάνετε τόσο χώρο όσο και πριν, αλλά θα είστε καλύτερα εξοπλισμένοι από ποτέ, αφετέρου θα μετακινείστε ταυτόχρονα με άνεση και με στυλ.

Wheelbase Options
Ford Ranger Regular Cab in white
Ford Ranger Super Cab in white
Ford Ranger Super Cab in white

Όλα τα μοντέλα NEO RANGER

Σύγκριση μοντέλων (PDF 3.2MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top