Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > RANGER RAPTOR > Χαρακτηριστικά > Άνεση και ευκολία

Κατακτήστε τον κόσμο με άνεση

Εξωτερικά, όλα τα τμήματα του ολοκαίνουργιου Ford Ranger Raptor έχουν κατασκευαστεί ειδικά για να μεγιστοποιούν τις δυνατότητες, την ανθεκτικότητα και τις επιδόσεις εκτός δρόμου. Εσωτερικά, τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα σας βοηθούν να νιώθετε άνετα και ασφαλείς, καθώς αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σας όταν αντιμετωπίζετε την πρόκληση του άγνωστου σε διαδρομές off-road ή απαιτητικά περιβάλλοντα.

Ford Ranger Raptor with close up on Ford SYNC 3 with Voice Control and Touchscreen

Ασύρματη τεχνολογία SYNC 3

Το σύστημα Ford SYNC 3 ενσωματώνεται απρόσκοπτα με το κινητό σας τηλέφωνο και σας επιτρέπει να ελέγχετε τα πάντα, από τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι το ηχοσύστημα και τη δορυφορική πλοήγηση, μέσω της οθόνης αφής 8" ή με απλές φωνητικές εντολές . Η έγχρωμη οθόνη αφής υποστηρίζει πολλαπλούς χειρισμούς με το χέρι, όπως ‘σάρωση’ και ‘τσίμπημα’ ή ‘τέντωμα’ για ζουμ, ενώ μπορείτε να αναπροσαρμόσετε εικονίδια και φόντο, όπως θα κάνατε σε ένα tablet ή ένα smartphone. Το SYNC 3 συνδέεται επίσης με το Applink μέσω του οποίου ελέγχετε εφαρμογές συμβατές με το SYNC 3.

Ευκολότερη φόρτωση και εκφόρτωση

Το Raptor είναι πλέον διαθέσιμο με πόρτα χώρου αποσκευών Easy Lift. Η έξυπνη σχεδίαση κάνει την πόρτα χώρου αποσκευών του φορτηγού σας να φαίνεται σημαντικά ελαφρύτερη και σας επιτρέπει να την ανοίγετε και να την κλείνετε με ευκολία.

Ford Ranger Raptor showing ope easy lift tailgate
Ford Ranger Raptor close up of power start button

Βάλτε μπροστά το όχημά σας με το πάτημα ενός κουμπιού

Το ολοκαίνουργιο Ranger Raptor ανιχνεύει αυτόματα την παρουσία του μοναδικού τηλεχειριστηρίου, ακόμη κι αν αυτό βρίσκεται μέσα στην τσάντα ή την τσέπη σας. Απλά πατήστε το κουμπί εκκίνησης Ford και ο κινητήρας θα πάρει μπροστά.

Πολλοί εύχρηστοι αποθηκευτικοί χώροι

Κάθε μοντέλο διαθέτει πολλούς έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους. Το μοντέλο Double Cab, για παράδειγμα, διαθέτει δύο μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους κάτω από το κάθισμα, στο πίσω μέρος. Υπάρχουν τρεις τύποι κεντρικής κονσόλας, αναλόγως της καμπίνας που επιλέγετε. Σε αυτές υπάρχουν θήκες κατάλληλες για φαγητό, ποτηροθήκες και θήκες για φιάλες, δίσκοι για μικρά αντικείμενα και χώρος για το κινητό σας. Στο ντουλαπάκι έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε έναν φορητό υπολογιστή 15”, μια κλειστή ομπρέλα και άλλα πολλά.

Ford Ranger Raptor close up on handy stowage space
Ford Ranger Raptor close up integrated SatNav system

Ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης

Το νέο Raptor έχει πλήρως ενσωματωμένο σύστημα satnav με έγχρωμη οθόνη 8'' και ήχο DAB. Το σύστημα αποκρίνεται στις πιο πρόσφατες συνθήκες κίνησης ώστε να προσφέρει πιο ακριβείς χρόνους άφιξης και πληροφορίες για το ταξίδι. 

Καθαρίστε το παρμπρίζ σας γρήγορα με το Quickclear

Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί για να ξεκινάτε χωρίς καθυστέρηση τα παγωμένα πρωινά. Εσείς απλά πατάτε ένα κουμπί και οι εξαιρετικά λεπτές αντιστάσεις θερμαίνονται ταχύτητα και ξεπαγώνουν ή αποθαμπώνουν το παρμπρίζ και ταυτόχρονα ξεπαγώνουν και τους υαλοκαθαριστήρες. 

Ford Ranger Raptor showing fogged-up screen
Ford Ranger Raptor showing power foldable door mirrors

Πλαϊνοί καθρέπτες που αυτοπροστατεύονται

Για προστασία από τυχαίες ζημιές, οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες διπλώνουν αυτόματα όταν είστε σταθμευμένοι. Όταν είναι διπλωμένοι, προστατεύουν επίσης τα στιλάτα ενσωματωμένα φλας.

Ford Easy-Fuel, για αλάνθαστο γέμισμα

Με αυτήν τη χρήσιμη τεχνολογία είναι σχεδόν αδύνατο να βάλετε το λάθος καύσιμο στο όχημά σας, πολύ απλά γιατί το λάθος στόμιο δεν μπορεί να χωρέσει. Ακόμα καλύτερα, το Ford Easy-Fuel είναι ένα σύστημα ανεφοδιασμού χωρίς τάπα, το οποίο σημαίνει ότι γλιτώσατε για πάντα από τις βρώμικες τάπες καυσίμου.

Ford Ranger Raptor detail of easy fuel system with a capless system
Ford Ranger Raptor detail of wipers

Υαλοκαθαριστήρες που προσαρμόζονται αυτόματα στη βροχή

Οι υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχής ενεργοποιούνται μόλις ανιχνεύσουν σταγονίδια στο παρμπρίζ και στη συνέχεια ρυθμίζουν την ταχύτητά τους ανάλογα με την ένταση της βροχής. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά επίπεδα ευαισθησίας, τα οποία καθορίζουν πόσα σταγονίδια μπορούν να συγκεντρώνονται στο παρμπρίζ πριν τα καθαρίσουν οι υαλοκαθαριστήρες.

Ορίστε την ιδανική θερμοκρασία για εσάς και τον συνοδηγό σας

Με το διζωνικό ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού με αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας, μπορείτε να επιλέξετε τη θερμοκρασία που επιθυμείτε για εσάς και τον συνοδηγό σας και το σύστημα διατηρεί τη θερμοκρασία αυτή με προηγμένο κλιματισμό.

Ford Ranger Raptor detail of Dual-zone Electronic Automatic Temperature Control
Top