Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > RANGER RAPTOR > Χαρακτηριστικά > Χρηστικότητα

Κατασκευασμένο για να πηγαίνει παντού

Το ολοκαίνουργιο Ford Ranger Raptor είναι κατασκευασμένο για να αντιμετωπίζει ακραίες συνθήκες εκτός δρόμου. Το μοναδικό, άκρως ανθεκτικό, ενισχυμένο πλαίσιό του, χρησιμοποιεί υψηλής αντοχής ατσάλια με μειωμένη περιεκτικότητα κραμάτων, για να αντέχει την υψηλή καταπόνηση που επιφέρει η off-road αγωνιστική οδήγηση. Η απόσταση 281 mm από το έδαφος συνδυάζεται επίσης με την ικανότητα διέλευσης 850 mm νερού. Κάθε χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί ώστε να διασφαλίζει ότι το Raptor προσφέρει ασύγκριτη οδηγική εμπειρία εκτός δρόμου.

Ford Ranger Raptor with ladder frame chassis close up

Ένας πολεμιστής εκτός δρόμου

Το μοναδικό σασί τύπου σκάλας Ranger Raptor επανασχεδιάστηκε και ενισχύθηκε για να αντιμετωπίζει ακραίες συνθήκες εκτός δρόμου. Το μοναδικό, άκρως ανθεκτικό, ενισχυμένο πλαίσιο του Ranger Raptor χρησιμοποιεί υψηλής αντοχής ατσάλια με μειωμένη περιεκτικότητα κραμάτων, για να αντέχει την υψηλή καταπόνηση που επιφέρει η off-road αγωνιστική οδήγηση. Δοκιμασμένο εκτενώς σε μερικά από τα πιο σκληρά εδάφη, το σασί του Ranger Raptor προσφέρει μέγιστη αντοχή και υψηλές επιδόσεις.

Παραμένει σταθερό

Τα εμπόδια εκτός δρόμου δεν αποτελούν πρόβλημα για το Raptor. Χάρη στην ανυψωμένη σχεδίασή του εξασφαλίζει απόσταση 281 mm ανάμεσα σε αυτό και οποιοδήποτε εμπόδιο εμφανίζεται στον δρόμο σας.

Ford Ranger Raptor parked in the middle of mountains
Ford Ranger Raptor towing a boat

Εντυπωσιακή δυνατότητα ρυμούλκησης

Το Raptor σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τις δυσκολότερες προκλήσεις εκτός δρόμου με ευκολία, αλλά και να μεταφέρετε και να ρυμουλκήσετε τα πιο ογκώδη φορτία.

Βουτάει στα βαθιά

Το Ranger πηγαίνει εκεί που άλλα οχήματα δεν τολμούν να πατήσουν. Με ικανότητα διέλευσης από υδάτινα εμπόδια σε ύψος 850mm, αποδεικνύει πραγματικά την αξία του.

Ford Ranger Raptor wading through deep water
Ford Ranger Ranger close up on sports bar

Προσελκύει την προσοχή σας

Η Σπορ μπάρα στο ολοκαίνουργιο Ford Ranger Raptor δημιουργεί ένα αθλητικό προφίλ που προσελκύει τα βλέμματα. Με τον ενσωματωμένο φωτισμό οροφής μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ανθεκτικά άγκιστρα πρόσδεσης για ασφαλέστερο φορτίο

Αυτά τα σημεία πρόσδεσης που συμμορφώνονται με το DIN σάς διασφαλίζουν ότι οτιδήποτε μεταφέρετε στο πίσω μέρος του Raptor θα είναι ασφαλές και προστατευμένο.

Ford Ranger Raptor with open top showing tie down points
Ford Ranger Raptor showing lockable pickup box

Ευέλικτη καρότσα που κλειδώνει για σιγουριά

Η ολοκαίνουργια καρότσα του Ford Ranger Raptor μπορεί να μεταφέρει μια τυπική ευρωπαλέτα, τα εργαλεία σας ή όλα όσα χρειάζεστε για ένα Σαββατοκύριακο στο κάμπινγκ. Σας προσφέρει επίσης διάφορες λειτουργίες για να ασφαλίσετε το φορτίο σας, οι οποίες συμμορφώνονται στο σύνολό τους με τους κανονισμούς DIN. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται τα ανθεκτικά άγκιστρα πρόσδεσης, η ενσωματωμένη μπάρα στήριξης του φορτίου και, σε ορισμένα μοντέλα, οι εξωτερικές ράγες πρόσδεσης. Για πρόσθετη προστασία και για να είστε ήσυχοι, η πίσω πόρτα κλειδώνει και ξεκλειδώνει χειροκίνητα.

Ηλεκτρική ισχύς εκεί που την χρειάζεστε

Οι έξυπνες έξτρα πινελιές υποστηρίζουν με χρήσιμο τρόπο την επιχείρησή σας. Μεταξύ αυτών είναι η πρίζα 240 Volt στην καμπίνα, η οποία είναι υπερπολύτιμη αν θέλετε να φορτίσετε το κινητό, το τάμπλετ σας ή το επαναφορτιζόμενο εργαλείο της δουλειάς σας, ενώ κινείστε.

Ford Ranger Raptor interior with 240V power socket close up
Top