Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT COURIER

Πρακτικότητα και αποδοτικότητα σε ένα συμπαγές πακέτο

Ford SYNC. Προηγμένη ασύρματη τεχνολογία

Με το σύστημα Ford SYNC μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική και να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις στο κινητό σας, χρησιμοποιώντας απλές, άμεσες φωνητικές εντολές. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε φωνητικές εντολές για να παίζετε τραγούδια από USB ή MP3/iPod®, ή να αναπαράγετε μουσική σε συνεχή ροή από το συμβατό με Bluetooth®Bluetooth Trademark κινητό σας. Το σύστημα διαβάζει επίσης τα μηνύματα κειμένου σας (ανάλογα με το κινητό τηλέφωνο που είναι συνδεδεμένο). Ο φωνητικός έλεγχος και η φωνητική αναπαραγωγή γραπτών μηνυμάτων δεν υποστηρίζουν την Ελληνική γλώσσα.

 

Μια ασφαλής βάση για όλες σας τις συσκευές

Η βάση συσκευών είναι σχεδιασμένη για να συγκρατεί το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, το smartphone ή τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 και περιλαμβάνει θύρα σύνδεσης USB.

1.0 EcoBoost

Αξιοποιήστε τον κινητήρα σας στο έπακρο

Ο πρωτοποριακός βενζινοκινητήρας 1.0-λίτρων 3 κυλίνδρων Ford EcoBoost σας προσφέρει όλη την ισχύ που θα περιμένατε από ένα συμβατικό κινητήρα των 1,6 λίτρων (έως και 100PS) παρέχοντας περίπου 24% καλύτερη οικονομία καυσίμου και 25% χαμηλότερες εκπομπές CO2 σε μόλις 119/km. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Ford EcoBoost έχει βραβευτεί ως διεθνής κινητήρας της χρονιάς στην κατηγορία των 1.0 λίτρων πέντε χρόνια διαδοχικά.

Μέγιστο κράτημα με ελάχιστη προσπάθεια

Το προηγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) αποτρέπει το υπερβολικό σπινάρισμα των τροχών και σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό κράτημα και ανάλογες επιδόσεις και ευστάθεια όταν τα χρειάζεστε περισσότερο. Το σύστημα παρακολουθεί διαρκώς και ρυθμίζει την ισχύ στους μεμονωμένους τροχούς του οχήματος, εξασφαλίζοντας μέγιστη επαφή και κράτημα κατά την επιτάχυνση.

Blue Ford Transit Courier showing the Traction Control System

Χώρος για μακριά αντικείμενα με αναδιπλούμενο διαχωριστικό πλέγμα

Χάρη στο αναδιπλούμενο διαχωριστικό πλέγμα μπορείτε αφενός να μεταφέρετε φορτία με μήκος έως 2,59 μέτρα, αλλά επίσης το ίδιο προστατεύει και τον οδηγό από αυτά τα φορτία καθώς ακουμπούν πάνω στο αναδιπλωμένο κάθισμα συνοδηγού. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη με τα μοντέλα βαν και παρέχεται με το μπροστινό αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού.

 

Το βαν όπως το θέλετε

Μια ολοκληρωμένη γκάμα χρωμάτων εξωτερικού αμαξώματος, τροχών και προαιρετικών εξοπλισμών σας επιτρέπει να διαμορφώσετε το ιδανικό όχημα για εσάς. Εάν θέλετε να συμπεριλάβετε ακόμα περισσότερα ειδικά χαρακτηριστικά (οτιδήποτε από μοναδικά χρώματα αμαξώματος έως εξατομικευμένα εσωτερικά συστήματα φόρτωσης) ζητήστε το από τον Επίσημο Έμπορο, που θα αγοράσετε το Transit Courier σας.

Transit Courier 360 Interior
Transit Courier 360 Interior
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top