ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Πληκτρολογήστε την ερώτησή σας…
Home > Cars > FORD EXPLORER > Features > Άνεση και ευκολία

 

ΝEΟ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ EXPLORER - ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. Ανακαλύψτε περισσότερα

Ένας καλύτερος τρόπος για τις μετακινήσεις σας

Κάθε γραμμή στο ταμπλό. Κάθε ραφή στα πολυτελή δερμάτινα καθίσματα. Κάθε υλικό που χρησιμοποιείται σε όλη την καμπίνα. Καμία λεπτομέρεια δεν ήταν αρκετά μικρή κατά τη σχεδίαση του όμορφου φινιρίσματος του ευέλικτου εσωτερικού του Ford Explorer. Διαθέτει ένα εξατομικευμένο ηχοσύστημα B&O, ασύρματη φόρτιση τηλεφώνου και ένα εξελιγμένο μόντεμ FordPass Connect. Θα χρησιμοποιείτε κάθε δικαιολογία προκειμένου να το οδηγήσετε.

Το κλειδί για έναν κόσμο πιο συνδεδεμένο

Το κλειδί για έναν κόσμο πιο συνδεδεμένο

Η εφαρμογή FordPass σας κρατάει συνεχώς συνδεδεμένους με τον Explorer σας, ενημερώνοντάς σας έτσι ώστε να κινείστε έξυπνα στους δρόμους εξαιτίας των ενημερώσεων της οδικής κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο*. Όταν κάνετε ζεύξη του μόντεμ με την εφαρμογή FordPass στο τηλέφωνό σας, θα ξεκλειδώσετε μια γκάμα πρωτοποριακών νέων χαρακτηριστικών. Για παράδειγμα, μπορείτε να εντοπίσετε το όχημά σας και, στη συνέχεια, να το κλειδώσετε ή ξεκλειδώσετε από μακριά. Μπορείτε να παρακολουθείτε το επίπεδο καυσίμου, τα χιλιόμετρα και την πίεση των ελαστικών και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για την υγεία του οχήματος απευθείας στο τηλέφωνό σας. Και για να είναι η ιδιοκτησία ενός Plug-in Hybrid ακόμα πιο βολική, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση φόρτισης του οχήματός σας και να εξετάσετε τις ρυθμίσεις φόρτισης, όλα από το smartphone σας.

Ένας καλύτερος τρόπος για τις μετακινήσεις σας

Το Ford SYNC 3 σας βοηθά να παραμείνετε πάντα συνδεδεμένοι. Μπορείτε να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική και την πλοήγησή σας με φυσικές φωνητικές εντολές. Ακόμη έχετε την δυνατότητα να στείλτε προορισμούς από την εφαρμογή FordPass του smartphone σας, κατευθείαν στην πλοήγηση SYNC 3. Το σύστημα διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 10.1 ιντσών με χειρονομίες "τσιμπήματος και σάρωσης" για ακόμα πιο έξυπνη πλοήγηση. Το SYNC 3 μπορεί επίσης να συνδεθεί με το Apple CarPlay και το Android Auto και με το AppLink μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μερικές από τις αγαπημένες σας εφαρμογές smartphone

Ford Explorer interior with steering wheel and SYNC screen
Ford Explorer B&O sound system close up

Η μουσική όπως πρέπει να την ακούτε

Όποια μουσική κι αν προτιμάτε, αξίζει να την ακούτε έτσι όπως την ονειρεύτηκε ο καλλιτέχνης. Ένα εξατομικευμένο ηχοσύστημα B&O σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε ακριβώς αυτό από το ολοκαίνουργιο Ford Explorer σας. Το προηγμένο ηχοσύστημα 14 ηχείων 980 watt έχει σχεδιαστεί και ρυθμιστεί ειδικά για το Explorer από ειδικούς ήχου της B&O. Ανεβάστε λοιπόν την ένταση και απολαύστε τα αγαπημένα σας συγκροτήματα και τραγούδια μέσα στην προσωπική σας αίθουσα συναυλιών. 

Συνολικά 

Βεβαιωθείτε ότι όλες οι συσκευές σαςTooltip παραμένουν φορτισμένες και έτοιμες για χρήση με την ασύρματη βάση φόρτισης της κεντρικής κονσόλας του Ford Explorer και τη μεγάλη θήκη πολυμέσων: ένα τέλειο παράδειγμα του πώς το τακτοποιημένο εσωτερικό έχει κατασκευαστεί προκειμένου να μεγιστοποιήσει τον χώρο, την ευκολία και την άνεση.

Ford Explorer close crop on Wireless charging
Ford Explorer electronic parking brake close up

Έξυπνο, άνετο και ευρύχωρο

Το ηλεκτρικό χειρόφρενο είναι μια απλή προσθήκη που διαθέτει ορισμένα εκπληκτικά πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, σας προσφέρει περισσότερο χώρο στην καμπίνα, εφαρμόζεται πιο εύκολα και τα φρένα δεν απαιτούν τόσο τακτικό σέρβις. Για την εφαρμογή του χειρόφρενου, απλά πατήστε το κουμπί του ηλεκτρικού χειρόφρενου στην κεντρική κονσόλα.

Πρόσβαση του smartphone στη φόρτιση 

Έχουμε κάνει τη διατήρηση του υβριδικού σας Ford Explorer Plug-in όσο το δυνατόν ευκολότερη. Η Ford συνεργάζεται με τη NewMotion, το μεγαλύτερο δημόσιο δίκτυο φόρτισης της Ευρώπης. Αυτή η συνεργασία σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε μια σειρά πρόσθετων λύσεων φόρτισης μέσω του smartphone σας. Μπορείτε να εντοπίσετε και να πλοηγηθείτε στα πλησιέστερα δημόσια σημεία φόρτισης, ακόμα και να πληρώσετε μέσω της εφαρμογής.

Woman checking her phone whilst charging Ford
Top