ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Πληκτρολογήστε την ερώτησή σας…
Home > Cars > FORD EXPLORER > Features > Επιδόσεις και αποδοτικότητα

 

ΝEΟ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ EXPLORER - ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. Ανακαλύψτε περισσότερα

Άνετα ικανό

Το ολοκαίνουργιο Ford Explorer είναι ένα κομψό μείγμα στιβαρών ικανοτήτων με εξελιγμένη υβριδική αποδοτικότητα. Ένα υβριδικό σύστημα Plug-in ακριβείας, με έναν βενζινοκινητήρα V6 EcoBoost 3 λίτρων, το οποίο σας βοηθά να κατακτήσετε τον κόσμο πιο αποτελεσματικά από ποτέ. Ενώ ένα προηγμένο αυτόματο 10-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων με περιστροφικό διακόπτη αλλαγής ταχυτήτων εξασφαλίζει ότι έχετε πάντα τη σωστή ταχύτητα, τη σωστή στιγμή. Αυτό είναι ένα SUV σχεδιασμένο ειδικά για να προσφέρει μια εντυπωσιακή δυναμική οδήγηση, εξαιρετικό και ασυναγώνιστο έλεγχο του δρόμου. 

Καθαρό. Αθόρυβο. Πρακτικό

Εξίσου κατάλληλο για τους συμφορημένους δρόμους της πόλης και τα δύσκολα οδοστρώματα. Η προηγμένη τεχνολογία Plug-in Hybrid (PHEV) του  Ford Explorer συνδυάζει έναν ηλεκτρικό κινητήρα με μπαταρία με τον εντυπωσιακό τούρμπο βενζινοκινητήρα EcoBoost 3 λίτρων. Αυτός αποδίδει μια συνδυασμένη υβριδική ισχύ 450 PS, σε συνδυασμό με εξαιρετική κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 71 γρ./χλμ. Η επιλογή τεσσάρων λειτουργιών ηλεκτρικού οχήματος (EV) σημαίνει ότι, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, μπορείτε να αποφασίσετε εάν θα λειτουργήσετε με ισχύ από τον ηλεκτρικό κινητήρα, τον βενζινοκινητήρα, μέσω συνδυασμού και των δύο ή να χρησιμοποιήσετε τον κινητήρα για να επαναφορτίσετε την μπαταρία. Έτσι, μπορείτε να κάνετε κάθε ταξίδι εύκολο σε οποιοδήποτε έδαφος, διατηρώντας ταυτόχρονα την οδήγησή σας στην πόλη καθαρή, ήσυχη και εκλεπτυσμένη.

Ηλεκτρική αποδοτικότητα

Πλήρως φορτισμένο, το Ford Explorer μπορεί να διανύσει απόσταση έως και 42 χλμ. αποκλειστικά με ηλεκτρική ισχύ. Αυτό σημαίνει ότι οι διαδρομές σας σε καταστήματα, στο σχολείο, στο γήπεδο γκολφ ή οποιαδήποτε άλλη σύντομη διαδρομή, μπορούν να πραγματοποιηθούν με μηδενικές εκπομπές. Για τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας, το σύστημα χρησιμοποιεί επίσης έναν συνδυασμό πέδησης με ανάκτηση ενέργειας και ισχύος που αντλείται από τον κινητήρα EcoBoost για να επεκτείνει την ισχύ της μπαταρίας ενώ οδηγείτε. 

Ford Explorer dashboard close up showing electric range
Ford Explorer charging point close up

Εύκολη επαναφόρτιση

Ένα οικιακό καλώδιο φόρτισης παρέχεται με το όχημα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε έχετε πρόσβαση παρέχοντας πλήρη φόρτιση σε λιγότερο από 6 ώρες, για οικονομική χρέωση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εναλλακτικά, ως προαιρετικό εξάρτημα, μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα Ford Wall-Box για εσας, το οποίο προσφέρει οικιακή φόρτιση υψηλότερων ταχυτήτων με δυνατότητα φόρτισης 0-100% σε περίπου 3,5 ώρες. Εναλλακτικά, η μπαταρία PHEV μπορεί να φορτιστεί χρησιμοποιώντας τους περισσότερους δημόσιους σταθμούς φόρτισης. Ενώ η συνεργασία της Ford με τη NewMotion, το μεγαλύτερο δημόσιο δίκτυο φόρτισης της Ευρώπης, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε μια σειρά πρόσθετων λύσεων φόρτισης μέσω του smartphone σας.

Άψογη επιλογή ταχυτήτων

Για μοντέλα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ο περιστροφικός διακόπτης αλλαγής ταχυτήτων του Ford Explorer σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του προηγμένου 10-τάχυτου κιβωτίου ταχυτήτων, επιτρέποντάς σας να επιλέγετε άψογα ταχύτητες με την απλή περιστροφή του διακόπτη. Ενώ αντικαθιστά το συμβατικό λεβιέ ταχυτήτων, ελευθερώνει επιπλέον χώρο για μια πιο καθαρή και εκλεπτυσμένη εσωτερική σχεδίαση. 

Ford Explorer Rotary Gear Shift Dial
Ford Explorer interior with steering wheel and paddle shifters

Γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων με τις άκρες των δαχτύλων σας

Εμπνευσμένη από τους αγώνες οδήγησης, αυτή η τεχνολογία σας προσφέρει γρήγορες και άνετες αλλαγές σχέσεων. Καθώς τα χειριστήρια τοποθετούνται στο τιμόνι, μπορείτε να αλλάζετε σχέσεις περισσότερο αποτελεσματικά όταν στρίβετε.

Top