Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > FIESTA

NEO FORD FIESTA ECOBOOST HYBRID

Διαθέσιμος τώρα, ο υβριδικός κινητήρας Ford EcoBoost προσφέρει ένα νέο επίπεδο αποδοτικότητας στο ευέλικτο Fiesta.

 

Το ήπιο υβριδικό σύστημα προσφέρει περισσότερη ισχύEquivalent to 16 PS, 20% ταχύτερη επιτάχυνση και 10% μεγαλύτερη αποδοτικότητα καυσίμουNon-hybrid EcoBoost medium range, διατηρώντας παράλληλα το διασκεδαστικό DNA που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας του Fiesta.

Σε βάζει σε δίλημμα...

Η επιλογή χρώματος και αμαξώματος είναι εύκολη. Η απόφαση είναι δύσκολη.

Το μοντέλο που απεικονίζεται είναι το Connected

Διαμόρφωση Fiesta
All New Ford Fiesta ST-Line Interior

Ποιο σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι κατάλληλο για εσάς;

Υβριδική τεχνολογία EcoBoost

Το Fiesta EcoBoost Hybrid χρησιμοποιεί έναν ηλεκτρικό κινητήρα με μπαταρία 48 Volt που υποστηρίζει τον βενζινοκινητήρα του. Αντί να λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ισχύ, ο ηλεκτρικός κινητήρας προσφέρει υποβοήθηση ροπής στον κινητήρα, παρέχοντας πρόσθετη ισχύ ισοδύναμη με 16 PS και έως 20% καλύτερη επιτάχυνσηNon-hybrid EcoBoost medium range, καθώς και μειώνοντας την ανάγκη για αλλαγές ταχυτήτων. Χρησιμοποιεί, επίσης, τεχνολογία αναγεννητικής πέδησης, η οποία φορτίζει την μπαταρία του ήπιου υβριδίου συγκρατώντας την ενέργεια που συνήθως χάνεται όταν επιβραδύνεις. Αυτό βοηθά στην αύξηση της οικονομίας καυσίμου και στη μείωση των εκπομπών.

Ford Kuga EcoBlue diesel engine

Απόδοση χωρίς συμβιβασμούς

Ο κινητήρας Ford EcoBoost Βενζίνης χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό άμεσου ψεκασμού καυσίμου και υπερτροφοδότησης, μαζί με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρου για παροχή ισχύος με αξιοσημείωτη απόδοση. Διατίθεται με ισχύ έως 125PS σε συνδιασμό με τον κινητήρα 1.0 λίτρων και με εξαιρετική απόδοση 200PS σε συνδιασμό με τον κινητήρα 1.5 λίτρων στο Fiesta ST.

Τώρα μιλάμε έξυπνα

Η τεχνολογία θα πρέπει πάντα να έχει ένα σκοπό. Όταν βάζετε μπροστά το Ford Fiesta σας, βάζετε μπροστά μια ολόκληρη σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά και συστήματα. Για παράδειγμα το Active Park Assist, το αυτορυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου γκαζιού (ACC), το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, το σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας… Ετοιμαστείτε να χρησιμοποιήσετε τεχνολογικά συστήματα που είναι τόσο έξυπνα και χρηστικά που θα αναρωτιόσαστε πώς τα καταφέρνατε μέχρι τώρα χωρίς αυτά.

Σε ξεκουράζει και σε αναζωογονεί.

Όταν τα έξυπνα τεχνολογικά συστήματα λειτουργούν άνετα στο σπίτι σου, θα πρέπει να λειτουργούν το ίδιο άνετα και στο αυτοκίνητό σου. Το Fiesta είναι εξοπλισμένο με SYNC 3 για να διευκολύνει τη ζωή σου, με ηχοσύστημα B&O για να κάνει τις μετακινήσεις σου πιο διασκεδαστικές και με ανοιγόμενη πανοραμική οροφή για να επιτρέπει την είσοδο στον φως και στον αέρα σε κάθε διαδρομή. Επιπλέον, η εφαρμογή FordPass σου επιτρέπει να συνδέεσαι με το Fiesta σου όπου κι αν πηγαίνεις και να ξεκλειδώνεις ακόμα πιο έξυπνες λειτουργίες. Ετοιμάσου να ανακαλύψεις όλα αυτά και πολλά περισσότερα σε έναν χώρο που σου προσφέρει όλη την ευκολία και την άνεση που θέλεις.

Προτεραιότητα η ασφάλεια και η προστασία σας

Το Ford Fiesta ενσωματώνει ένα σύνολο από προηγμένα τεχνολογικά συστήματα που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν εσάς, τους επιβάτες και το όχημά σας στην περίπτωση ατυχήματος. Στα βασικά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται το Active City Stop, τα προστατευτικά πόρτας Door Edge Protectors και το SYNC 3 με λειτουργία Εκτάκτου Ανάγκης. Υπάρχουν και πολλά άλλα συστήματα, κάποια από τα οποία βρίσκονται εκεί για να συμβάλουν στην αποτροπή των ατυχημάτων.

Όλες οι εκδόσεις του FIESTA

Σύγκριση μοντέλων (PDF 4.6MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top