Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > FIESTA

Ford Fiesta

Σε βάζει σε δίλημμα...

Η επιλογή χρώματος και αμαξώματος είναι εύκολη. Η απόφαση είναι δύσκολη.

Το μοντέλο που απεικονίζεται είναι το Trend

Διαμόρφωση Fiesta
All New Ford Fiesta ST-Line Interior

Ποιο σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι κατάλληλο για εσάς;

Απολαύστε την απόδοση και την οικονομία ενός υβριδικού αυτοκινήτου

Διαθέσιμο και σε ήπια υβριδική έκδοση (mHEV), το Ford Fiesta έχει τώρα μεγαλύτερη απόδοση από ποτέ. Το προηγμένο υβριδικό σύστημα EcoBoost Hybrid που διαθέτει είναι σχεδιασμένο να περιορίζει τις εκπομπές και να υποστηρίζει τον κινητήρα βενζίνης με περισσότερη ισχύ όταν χρειάζεται. Με την τεχνολογία αυτοφόρτισης, μάλιστα, η μπαταρία του υβριδικού συστήματος επαναφορτίζεται κατά την οδήγηση.

Ford Kuga EcoBlue diesel engine

Απόδοση χωρίς συμβιβασμούς

Ο κινητήρας Ford EcoBoost Βενζίνης χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό άμεσου ψεκασμού καυσίμου και υπερτροφοδότησης, μαζί με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρου για παροχή ισχύος με αξιοσημείωτη απόδοση. Διατίθεται με ισχύ έως 125PS σε συνδιασμό με τον κινητήρα 1.0 λίτρων και με εξαιρετική απόδοση 200PS σε συνδιασμό με τον κινητήρα 1.5 λίτρων στο Fiesta ST.

Τώρα μιλάμε έξυπνα

Η τεχνολογία θα πρέπει πάντα να έχει ένα σκοπό. Όταν βάζετε μπροστά το Ford Fiesta σας, βάζετε μπροστά μια ολόκληρη σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά και συστήματα. Για παράδειγμα το Active Park Assist, το αυτορυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου γκαζιού (ACC), το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, το σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας… Ετοιμαστείτε να χρησιμοποιήσετε τεχνολογικά συστήματα που είναι τόσο έξυπνα και χρηστικά που θα αναρωτιόσαστε πώς τα καταφέρνατε μέχρι τώρα χωρίς αυτά.

Χαλαρά και άνετα.

Οι έξυπνες τεχνολογίες λειτουργούν αβίαστα στο σπίτι σας και έτσι πρέπει να γίνεται και στο αυτοκίνητό σας. Γι' αυτό το Ford Fiesta είναι εφοδιασμένο με το Ford SYNC 3 που κάνει τη ζωή σας ευκολότερη, σύστημα ήχου B&O για περισσότερη ψυχαγωγία στον δρόμο και ανοιγόμενη πανοραμική ηλιοροφή που κάνουν την οδήγηση πιο απολαυστική. Ετοιμαστείτε να τα ανακαλύψετε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μέσα σε έναν χώρο που σας προσφέρει όλη την άνεση και την ευκολία που θα θέλατε.

Προτεραιότητα η ασφάλεια και η προστασία σας

Το Ford Fiesta ενσωματώνει ένα σύνολο από προηγμένα τεχνολογικά συστήματα που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν εσάς, τους επιβάτες και το όχημά σας στην περίπτωση ατυχήματος. Στα βασικά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται το Active City Stop, τα προστατευτικά πόρτας Door Edge Protectors και το SYNC 3 με λειτουργία Εκτάκτου Ανάγκης. Υπάρχουν και πολλά άλλα συστήματα, κάποια από τα οποία βρίσκονται εκεί για να συμβάλουν στην αποτροπή των ατυχημάτων.

Όλες οι εκδόσεις του FIESTA

Σύγκριση μοντέλων (PDF 4.6MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top