Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > NEO PUMA

ΝΕΟ FORD PUMA ECOBOOST HYBRID

Έξυπνα σχεδιασμένο για να παρέχει περισσότερη ισχύEquivalent to 16 PS, 20% ταχύτερη επιτάχυνση, με 10% μεγαλύτερη αποδοτικότητα καυσίμου.Operating in mid-range

Πρωτοποριακός σχεδιασμός με γνώμονα τον χρήστη, τολμηρό εξωτερικό στυλ SUV και δυναμική κίνηση.

Το Ford Puma δεν ζητά την προσοχή σου – την απαιτεί σιωπηλά.

Σε βάζει σε δίλημμα...

Η επιλογή ενός χρώματος είναι εύκολη. Η απόφαση είναι δύσκολη.

Το μοντέλο που απεικονίζεται είναι το ST-Line

Διαμόρφωση Puma
Ford Puma driving over bridge
Blue Ford Puma driving in city with trees and modern buildings

Τεχνολογικά συστήματα που κάνουν την οδήγηση απολαυστική

Το Ford Puma διαθέτει μια γκάμα από πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την οδηγική σας απόλαυση. Ένα εντυπωσιακό σύνολο τεχνολογιών, όπως οι επιλεγόμενες λειτουργίες οδήγησης και το σύστημα Ford Co-Pilot360, συνεργάζονται για να συμβάλουν στη διαχείριση της επιτάχυνσης, της πέδησης, ακόμα και της οδήγησης. Αυτές περιλαμβάνουν το αυτορυθμιζόμενο σύστημα σταθερής ταχύτητας (ACC), το σύστημα Pre-Collision Assist και το σύστημα Evasive Steering Assist, που ανιχνεύουν τον δρόμο μπροστά σας και σας προειδοποιούν για πιθανούς κινδύνους. 

Ένα βήμα μπροστά

Μια νέα εποχή πιο καθαρών υβριδικών ηλεκτρικών οχημάτων είναι εδώ. Το Ford Puma προσφέρει μια επιλογή προηγμένων νέων επιλογών EcoBoost Hybrid. Παρέχει εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου και αισθητά χαμηλότερες εκπομπές ρύπων CO2 από τους συμβατικούς, μη υβριδικούς κινητήρες και όλα αυτά χωρίς κανένα απολύτως συμβιβασμό στην εξαιρετική και διασκεδαστική οδήγησή του. Ένα ακόμη βήμα μπροστά, μια προηγμένη επιλογή αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων (DCT 7) προσφέρει μια ομαλή, απρόσκοπτη, λιγότερο απαιτητική οδήγηση, ιδιαίτερα σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας.

Woman checking FordPass App on her phone

Η τέλεια ισορροπία

Όχι μόνο όμορφο, αλλά και έξυπνο. Το εσωτερικό του Ford Puma προσφέρει κομψό σχεδιασμό και υπέροχες δερμάτινες λεπτομέρειες. Τα μπροστινά καθίσματα περιλαμβάνουν οσφυϊκή υποστήριξη και λειτουργία μασάζ, για επιπλέον επίπεδα άνεσης. Και οι λεπτομέρειες στο εσωτερικό με έντονο φινίρισμα αυξάνουν την αίσθηση του εκλεπτυσμένου στυλ. Ενώ μια σειρά από έξυπνα χαρακτηριστικά και πρωτοποριακά τεχνολογικά συστήματα, σου δίνει τον πλήρη έλεγχο. Σύνδεσε το Puma σου με την εφαρμογή FordPass για να ξεκλειδώσεις ακόμα πιο έξυπνες λειτουργίες οδήγησης. 

Είναι εκεί για να σας προστατεύουν

Από προειδοποιήσεις για μια πιθανή σύγκρουση έως έξυπνα συστήματα που σας βοηθούν να διατηρείτε την πρόσφυση και τη σταθερότητα: η ασφάλειά σας είναι κύριο μέλημά μας. Για τον λόγο αυτό το Ford Puma είναι εξοπλισμένο με έξυπνα τεχνολογικά συστήματα υποβοήθησης, όλα σχεδιασμένα για την προστασία τη δική σας, της οικογένειάς σας και άλλων οδηγών στον δρόμο.

Blue  Ford Puma standing in front of pedestrians
Blue  Ford Puma with open booth

Έξυπνη χρήση του χώρου

 Η σύγχρονη ζωή συχνά απαιτεί μια εφευρετική προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίο καταλαμβάνετε τον χώρο. Με τον μεγαλύτερο πίσω χώρο φόρτωσης στην κατηγορία του, το Ford Puma ενστερνίζεται αυτόν τον τρόπο σκέψης. 

Εκτός από το κομψό στυλ και την επιβλητική παρουσία, το όμορφα ανάγλυφο εξωτερικό του Puma εξισορροπείται με την προσεγμένη λειτουργικότητα. Παρέχει πραγματική ευελιξία μέσω των λεπτομερειών της σχεδίασής του. 

Όλες οι εκδόσεις NEO PUMA

Σύγκριση Μοντέλων (PDF 2.7MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top