Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > NEO PUMA

ΝΕΟ FORD PUMA

Ο σχεδιασμός του ταιριάζει απόλυτα στον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Με πρωτοποριακή "ανθρωποκεντρική" σχεδίαση, τολμηρό εξωτερικό SUV στυλ και εξελιγμένο υβριδικό (mHEV) κινητήρα,

το Ford Puma σας προκαλεί να το ανακαλύψετε. 

Ενημερωτικό έντυπο Χαρακτηριστικά και προδιαγραφές (PDF 2.1MB)

Σε βάζει σε δίλημμα...

Η επιλογή ενός χρώματος είναι εύκολη. Η απόφαση είναι δύσκολη.

Το μοντέλο που απεικονίζεται είναι το ST-Line

Διαμόρφωση Puma
Ford Puma driving over bridge
Blue Ford Puma driving in city with trees and modern buildings

Τεχνολογικά συστήματα που κάνουν την οδήγηση απολαυστική

Το Ford Puma διαθέτει μια γκάμα από πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την οδηγική σας απόλαυση. Ένα εντυπωσιακό σύνολο τεχνολογιών, όπως οι επιλεγόμενες λειτουργίες οδήγησης και το σύστημα Ford Co-Pilot360, συνεργάζονται για να συμβάλουν στη διαχείριση της επιτάχυνσης, της πέδησης, ακόμα και της οδήγησης. Αυτές περιλαμβάνουν το αυτορυθμιζόμενο σύστημα σταθερής ταχύτητας (ACC), το σύστημα Pre-Collision Assist και το σύστημα Evasive Steering Assist, που ανιχνεύουν τον δρόμο μπροστά σας και σας προειδοποιούν για πιθανούς κινδύνους. 

Ένα βήμα μπροστά

Μια νέα εποχή πιο καθαρών υβριδικών ηλεκτρικών οχημάτων είναι εδώ, και το νέο Ford Puma ενσαρκώνει αυτή τη νέα κατεύθυνση με την αυτοφορτιζόμενη ήπια υβριδική επιλογή. Οι κινητήρες του Puma, με μια επιλογή νέων, καινοτόμων, προηγμένων υβριδικών βενζινοκινητήρων EcoBoost, προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις, εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου και αισθητά χαμηλότερες εκπομπές CO2 σε σύγκριση με άλλους συμβατικούς, μη υβριδικούς κινητήρες.

Woman checking FordPass App on her phone

Η τέλεια ισορροπία 

Όχι μόνο όμορφο, αλλά και έξυπνο. Η καμπίνα του Ford Puma προσφέρει κομψή σχεδίαση και υπέροχες δερμάτινες λεπτομέρειες. Τα εμπρός καθίσματα περιλαμβάνουν οσφυϊκή υποστήριξη και λειτουργία μασάζ, για επιπλέον επίπεδα άνεσηςTooltip. Και οι λεπτομέρειες στο εσωτερικό με έντονο φινίρισμα αυξάνουν την αίσθηση του εκλεπτυσμένου στυλ. Ενώ μια σειρά από έξυπνα χαρακτηριστικά και πρωτοποριακά τεχνολογικά συστήματα, σας δίνει τον πλήρη έλεγχο. Από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και την προηγμένη οθόνη αφής 8 ιντσών έως ένα πλήθος πρόσθετων υπηρεσιών και λειτουργιών που είναι διαθέσιμες μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας SYNC 3 και του ενσωματωμένου μόντεμ FordPass Connect - κάθε στοιχείο έχει σχεδιαστεί ώστε να κάνει την οδήγηση όσο το δυνατόν πιο απολαυστική.

Είναι εκεί για να σας προστατεύουν

Από προειδοποιήσεις για μια πιθανή σύγκρουση έως έξυπνα συστήματα που σας βοηθούν να διατηρείτε την πρόσφυση και τη σταθερότητα: η ασφάλειά σας είναι κύριο μέλημά μας. Για τον λόγο αυτό το Ford Puma είναι εξοπλισμένο με έξυπνα τεχνολογικά συστήματα υποβοήθησης, όλα σχεδιασμένα για την προστασία τη δική σας, της οικογένειάς σας και άλλων οδηγών στον δρόμο.

Blue  Ford Puma standing in front of pedestrians
Blue  Ford Puma with open booth

Έξυπνη χρήση του χώρου

 Η σύγχρονη ζωή συχνά απαιτεί μια εφευρετική προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίο καταλαμβάνετε τον χώρο. Με τον μεγαλύτερο πίσω χώρο φόρτωσης στην κατηγορία του, το Ford Puma ενστερνίζεται αυτόν τον τρόπο σκέψης. 

Εκτός από το κομψό στυλ και την επιβλητική παρουσία, το όμορφα ανάγλυφο εξωτερικό του Puma εξισορροπείται με την προσεγμένη λειτουργικότητα. Παρέχει πραγματική ευελιξία μέσω των λεπτομερειών της σχεδίασής του. 

Όλες οι εκδόσεις NEO PUMA

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top