TO NEO FORD TOURNEO CONNECT

Το νέο Ford Tourneo Connect είναι σχεδιασμένο να είναι τόσο πολύπλευρο όσο κι εσείς.

Αρκετά ευρύχωρο για να μεταφέρει τα πράγματά σας. Αρκετά ευέλικτο για την οικογένειά σας. Αρκετά ευκίνητο για τους δρόμους της πόλης. Και αρκετά άνετο για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Πλήρως επαναπροσδιορισμένο, το νέο Ford Tourneo Connect έχει δυναμικό στυλ, όμορφο εσωτερικό και προσφέρει μια πλήρως ψηφιακή οδηγική εμπειρία. Προσφέρει την επιλογή ευέλικτων κινητήρων χαμηλών εκπομπών ρύπων βενζίνης EcoBoost και πετρελαίου EcoBlue, καθώς και την επιλογή τετρακίνησης (AWD) με κινητήρα πετρελαίου.

Τόσο το 5-θέσιο όσο και το 7-θέσιο Tourneo Connect διατίθενται με μακρύ ή κοντό μεταξόνιο και ιδιαίτερα ευέλικτο εσωτερικό χώρο. Για να μπορείτε να πηγαίνετε τα παιδιά στο σχολείο, να εξυπηρετήστε στην επαγγελματική σας ζωή και μετακίνηση, να πηγαίνετε εκδρομές τα σαββατοκύριακα, ξανά και ξανά, με ευκολία. Και με τον προσφερόμενο εξοπλισμό των εκδόσεων Titanium & Active, το νέο Ford Tourneo Connect είναι στο στοιχείο του, όπου και αν το οδηγείτε.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

Blue Tourneo Connect parked against a countryside background.

Το εικονιζόμενο όχημα είναι έκδοσης Active. Οι φωτογραφίες έχουν δημιουργηθεί με την βοήθεια υπολογιστή.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ  FORD TOURNEO CONNECT

 

Το μοντέλο που απεικονίζεται είναι το Tourneo Connect

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Ford Tourneo Connect front three quarter view

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Το Tourneo Connect προσφέρει μια σειρά από εντυπωσιακούς κινητήρες. Είτε επιλέξετε τον βενζινοκινητήρα EcoBoost είτε τον πετρελαιοκινητήρα EcoBlue, θα ικανοποιηθείτε με την οικονομία καυσίμου και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

All-New Ford Tourneo Connect rear three quarter view

ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΗ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Το νέο Ford Tourneo Connect έχει επανασχεδιαστεί πλήρως. Διαθέτει σπορ αμάξωμα, με δυναμικές ανάγλυφες γραμμές, επιβλητική εμπρός μάσκα, μια επιλογή από εντυπωσιακά χρώματα αμαξώματος, καθώς και κομψό και ευρύχωρο εσωτερικό.

Ford Tourneo Connect Active interior dashboard

ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥ

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25" του Ford Tourneo Connect σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε την οθόνη σας εμφανίζοντας τα δεδομένα του οχήματος που επιθυμείτε. Ενώ η κεντρική οθόνη αφής 8,25" ή 10" του ταμπλό συνδέεται άψογα με το κινητό σας τηλέφωνο smartphone.

Ford Tourneo Connect Sport front view in motion

ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ

Το προαιρετικό σύστημα επιλεκτικής τετρακίνησης (AWD)πετρελαιοκινητήρα με 122PS του νέου Ford Tourneo Connect παρέχει σιγουριά στην οδήγηση σε μεταβαλλόμενες συνθήκες. Το σύστημα μπορεί να υπολογίσει πόση ροπή πρέπει να μεταδώσει σε κάθε άξονα για καλύτερο έλεγχο και βελτιωμένη ευστάθεια

Ford Tourneo Connect interior view showing flexible seating

ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Διατίθεται με δύο ή τρεις σειρές καθισμάτων έως και για πέντε ή επτά άτομα. Όλα τα πίσω καθίσματα μπορούν να διπλωθούν σε οριζόντια ή σε όρθια θέση, ενώ μπορούν και να αφαιρεθούν. Το κάθισμα του συνοδηγού μπορεί και αυτό να διπλωθεί στο δάπεδο για να μεταφέρονται επιμήκη φορτία.

 

Εξερευνήστε Χαρακτηριστικά

FORDPASS

Αποκτήστε πρόσβαση σε μια σειρά από δυνατότητες διασύνδεσης μέσω του κινητού σας τηλεφώνου smartphone. Η εφαρμογή κινητού τηλεφώνου FordPassΗ εφαρμογή FordPass σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε στο κινητό σας τηλέφωνο τη θέση του οχήματος και δεδομένα για την οδήγηση, να λαμβάνετε ενημερώσεις για την κίνηση σε πραγματικό χρόνο, καθώς και ειδοποιήσεις για την κατάσταση του οχήματος.

 

Περισσότερα

hand holding mobile phone showing FordPass App

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Ιδανική επιλογή σε κάθε όχημα για κάθε είδους ανάγκη, άνεσης και ευκολίας στην καθημερινή οδήγηση.

Ford City Van

X PACK

Στα χαρακτηριστικά του προαιρετικού πακέτου επιλογής X-Pack περιλαμβάνονται νέοι προβολείς τεχνολογίας LED με αυτόματη εναλλαγή μεγάλης/μεσαίας σκάλας προβολέων, κάμερα οπισθοπορείας και αυτόματο ηλεκτρονικό διζωνικό σύστημα κλιματισμού (DEATC).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ TOURNEO CONNECT

Χρησιμοποιήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες