Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επιβατικά Αυτοκίνητα > TOURNEO CONNECT

TOURNEO CONNECT

Αν αναζητάτε ένα αυτοκίνητο πέντε ή επτά θέσεων, που θα μπορούσε να σας βοηθήσει τόσο στην εργασία σας όσο και στα μακρινά ταξίδια σας, τότε το Ford Tourneo Connect είναι το κατάλληλο όχημα για εσάς.

Το όχημα προσφέρει ένα έξυπνο ευέλικτο σύστημα καθισμάτων. Διαθέτει επίσης πρωτότυπες, προαιρετικές τεχνολογίες, τις οποίες μπορεί να περιμένετε να βρείτε σε πλουσιότερα μοντέλα που έχουν κατασκευαστεί με σκοπό την μεταφορά ανθρώπων. Υπάρχουν εξελιγμένα αλλά φιλικά προς το χρήστη συστήματα, που σας επιτρέπουν να συνδέεστε ασύρματα, να ελέγχετε και να παρακολουθείτε την ταχύτητά σας ακόμη και να προστατεύτε τους πεζούς γύρω σας.

Με μια αναβαθμισμένη εξωτερική και βελτιωμένη εσωτερική καμπίνα καθώς και προηγμένη απόδοση, το Tourneo Connect αποτελεί το ιδανικό αυτοκίνητο για οποιοδήποτε και ό,τιδήποτε  χρειάζεστε.

Σε βάζει σε δίλημμα...

Η επιλογή χρώματος και αμαξώματος είναι εύκολη. Η απόφαση είναι δύσκολη.

Το μοντέλο που απεικονίζεται είναι το Trend

Διαμόρφωση Tourneo Connect
Ford Tourneo Connect overview 360 video
Αναγνωρίζει και ανταποκρίνεται στα σήματα οδικής κυκλοφορίας

Σας βοηθάει να παραμένετε εντός των ορίων ταχύτητας

Εντοπίζει τις οδικές πινακίδες ορίου ταχύτητας και απαγόρευσης προσπέρασης μέσω της κάμερας εμπρός και τις εμφανίζει στον πίνακα οργάνων. Αναλύει τις πληροφορίες και σας βοηθά να διατηρήσετε το όριο ταχύτητας που ισχύει.

Ένας ισχυρός και αποδοτικός νέος κινητήρας

Η γκάμα προηγμένων κινητήρων diesel υψηλής απόδοσης 1,5 λίτρων Ford EcoBlue του Tourneo Connect συνδυάζει ευέλικτη ισχύ για την οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις με χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 από μόλις 110 g/km Tooltip

Κινητήρας 1.5L EcoBlue
SYNC 3: συνδεσιμότητα με φωνητικές εντολές και την κεντρική οθόνη αφής

SYNC 3. Για μια απρόσκοπτη και ασύρματη εμπειρία

Το σύστημα Ford SYNC 3 ενσωματώνει απρόσκοπτα το κινητό σας τηλέφωνο Tooltip και σας επιτρέπει να ελέγχετε τα πάντα, από τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι το ηχοσύστημα και τη δορυφορική πλοήγηση, μέσω της οθόνης αφής 6" ή με απλές φωνητικές εντολές.

Ένα σύστημα που βοηθάει στην προστασία των πεζών

Το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης ανιχνεύει οχήματα και πεζούς στο δρόμο μπροστά σας. Μπορεί ακόμη και να ανιχνεύσει πεζούς που πιθανόν να διασχίζουν το δρόμο μπροστά από το όχημά σας. Το σύστημα σας προειδοποιεί αν ανιχνεύσει ενδεχόμενη σύγκρουση και εάν δεν ανταποκριθείτε θα εφαρμόσει αυτόματα τα φρένα. Αυτή η τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στη μείωση της σοβαρότητας των ατυχημάτων ή στην παντελή αποφυγή τους. Λειτουργεί σε ταχύτητες μέχρι και 80km / h.

Έξυπνη τεχνολογία που σας προειδοποιεί αν κάτι υπάρχει στο δρόμο σας και εφαρμόζει αυτόματα τα φρένα αν δεν ανταποκριθείτε
Τα Fold Flat καθίσματα της Ford προσφέρουν εξαιρετική ευελιξία

Ευέλικτα καθίσματα

Ο χώρος είναι πλούσιος στο Tourneo Connect, με δύο συρόμενες πίσω πόρτες και άνεση για 5 επιβάτες. Παράλληλα, το μεγαλύτερο Grand Tourneo Connect προσφέρει την επιλογή 5 έως 7 θέσεων.

Και στα 2 μοντέλα, η 2η σειρά διαθέτει καθίσματα διαιρούμενα 60:40. Οι πλάτες διπλώνουν προς τα εμπρός σε οριζόντια θέση ενώ ολόκληρα τα καθίσματα μετακινούνται προς τα εμπρός, διευκολύνοντας την πρόσβαση στην 3η σειρά καθισμάτων. Τα καθίσματα της 2ης και της 3ης σειράς διπλώνουν επίσης προς τα εμπρός σε οριζόντια θέση, δημιουργώντας μια επίπεδη επιφάνεια για τις αποσκευές σας. Εύχρηστες αποθηκευτικές λύσεις, όπως τα ντουλάπια οροφής για τα πράγματα των επιβατών, επιτρέπουν να διατηρείται η καμπίνα σε τάξη. Είτε θέλετε να μεταφέρετε 7 ενήλικες επιβάτες, είτε ένα καγιάκ, αλλά και όλους τους ενδιάμεσους συνδυασμούς, μπορείτε να εμπιστευθείτε το Grand Tourneo Connect.

Όλα τα μοντέλα TOURNEO CONNECT

Σύγκριση μοντέλων (PDF 2.3MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Top