Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Επαγγελματικά Αυτοκίνητα > TRANSIT CONNECT

TRANSIT CONNECT

Το Transit Connect διαθέτει πλέον νέα, εκλεπτυσμένη εμφάνιση, ανανεωμένο εσωτερικό και πιο προηγμένη τεχνολογία από ποτέ.

Η ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα που χαρακτηρίζουν το εμπορικό σήμα Transit, παραμένουν στο Transit Connect και είναι ορατές τόσο στο έξυπνο διαχωριστικό πλέγμα του χώρου φόρτωσης όσο και στο ευέλικτο εμπρός κάθισμα των επιβατών. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο μεταξόνια. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά εξελιγμένο van, που είναι εξοπλισμένο με πολύτιμες τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού, πολλές από τις οποίες δεν διατίθενται σήμερα στα περισσότερα αυτοκίνητα. Τον βοηθούν να παραμένει ασύρματα συνδεδεμένος, να παρακολουθεί και να ελέγχει την ταχύτητά του αυτοκινήτου, ακόμα και να προστατεύει τους πεζούς γύρω του.

Οι κινητήρες προηγμένης τεχνολογίας, που διαθέτει αποδίδουν ιδανική ιπποδύναμη με εξαιρετική οικονομία καυσίμου, ικανοποιώντας παράλληλα τους τελευταίους κανονισμούς εκπομπών Euro Stage 6.2.

συνδεσιμότητα με φωνητικές εντολές και την κεντρική οθόνη αφής

Σύστημα διατήρησης της ταχύτητας με αναγνώριση σημάτων οδικής κυκλοφορίας

Σας βοηθάει να παραμένετε εντός των ορίων ταχύτητας

Εντοπίζει τις οδικές πινακίδες ορίου ταχύτητας και απαγόρευσης προσπέρασης μέσω της κάμερας εμπρός και τις εμφανίζει στον πίνακα οργάνων. Αναλύει τις πληροφορίες και σας βοηθά να διατηρήσετε το όριο ταχύτητας που ισχύει.

Κινητήρας 1.5L EcoBlue

Ένας ισχυρός και αποδοτικός νέος κινητήρας

Το Transit Connect διατίθεται με μια επιλογή από προηγμένους κινητήρες diesel 100PS και 120PS, υψηλής απόδοσης Ford EcoBlue. Όλες οι εκδόσεις συνδυάζουν ικανή ελκτική δύναμη, για τη μεταφορά βαρέων φορτίων με χαμηλό λειτουργικό κόστος.

Κινητήρας 1.5L EcoBlue
SYNC 3: συνδεσιμότητα με φωνητικές εντολές και την κεντρική οθόνη αφής

SYNC 3

SYNC 3. Για μια απρόσκοπτη και ασύρματη εμπειρία

Το σύστημα Ford SYNC 3 συνδέεται άψογα με συμβατό κινητό τηλέφωνοTooltip και σας επιτρέπει να ελέγχετε τα πάντα, από τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι το ηχοσύστημα και τη δορυφορική πλοήγηση, μέσω της οθόνης αφής 6" ή με απλές φωνητικές εντολές.

Σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με αναγνώριση πεζών

Ένα σύστημα που βοηθάει στην προστασία των πεζών

Το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης ανιχνεύει οχήματα και πεζούς στο δρόμο μπροστά σας. Μπορεί ακόμη και να ανιχνεύσει πεζούς που πιθανόν να διασχίζουν το δρόμο μπροστά από το όχημά σας. Το σύστημα σας προειδοποιεί αν ανιχνεύσει ενδεχόμενη σύγκρουση και εάν δεν ανταποκριθείτε θα εφαρμόσει αυτόματα τα φρένα. Αυτή η τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στη μείωση της σοβαρότητας των ατυχημάτων ή στην παντελή αποφυγή τους. Λειτουργεί σε ταχύτητες μέχρι και 80km / h.

Εφαρμόζει αυτόματα τα φρένα αν δεν ανταποκριθείτε
Έξυπνο διαμπερές χώρισμα

Διαμπερές χώρισμα

Χώρος και για τα πιο μακριά αντικείμενα με το διαμπερές χώρισμα

Μπορούν να μεταφερθούν αντικείμενα μήκους έως 3,0 μέτρων στο μοντέλο Van L1 με κοντό μεταξόνιο χάρη στην έξυπνη θυρίδα που υπάρχει στο χώρισμα. Τα μοντέλα L2 με μακρύ μεταξόνιο επιτρέπουν τη μεταφορά αντικειμένων με μήκος 3,4 μέτρων (προαιρετική επιλογή).

Χαρακτηριστικά και τεχνικές προδιαγραφές

Εξερευνήστε τα χαρακτηριστικά και τις τεχνικές προδιαγραφές αυτού του μοντέλου, εναλλακτικά δείτε το φυλλάδιο.

White Ford Transit Connect

Διαμορφώστε το όχημά σας ανάλογα με τη δουλειά σας

Τα επαγγελματικά οχήματα Ford διατίθενται με μια ευρεία γκάμα βασικού εξοπλισμού και προαιρετικών επιλογών. Το δίκτυο της Ford θα σας επισημάνει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά του οχήματος για τις συγκεκριμένες επαγγελματικές σας ανάγκες, καθώς και όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τοποθέτηση ειδικού εξοπλισμού και μετατροπές που μπορεί να χρειαστείτε μετά την πώληση

Van

Ευρύχωρος, καλά διαμορφωμένος και εξαιρετικά λειτουργικός, ο χώρος φόρτωσης διαθέτει πλήρες ύψος, πλήρες πλάτος και την επιλογή δύο ή τριών καθισμάτων στην καμπίνα. Μια συρόμενη πόρτα πλευρικής φόρτωσης και συμμετρικές πίσω πόρτες φόρτωσης τοποθετούνται ως στάνταρ. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε θερμαινόμενο τζάμι στις πίσω πόρτες που θα έχει υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχής.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Έκθεση: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανταλλακτικά: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Συνεργείο: Ανοιχτά σήμερα μέχρι… <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Top