Διαμόρφωση Ζητήστε Test Drive Δίκτυο Ford Κλείσιμο ραντεβού Ask Ford
Home > Vans & Pickups > TRANSIT CONNECT

Δυναμικό. Ευέλικτο. Χρηστικό.

Sees the road signs you might miss

Βλέπει τα οδικά σήματα που εσείς μπορεί να μη δείτε

Είτε τα οδικά σήματα βρίσκονται στην πλευρά του δρόμου, είτε πάνω από αυτόν, είναι μόνιμα ή προσωρινά, το σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων μπορεί να τα εντοπίσει. Ένα εικονίδιο αυτού του σήματος με το όριο ταχύτητας ή απαγόρευσης προσπεράσματος εμφανίζεται στον πίνακα οργάνων και αλλάζει κάθε φορά που εισέρχεστε σε ένα νέο όριο.

SYNC 3 για hands-free εμπειρία

Το προαιρετικό Ford SYNC 3 με φωνητικό έλεγχο και έγχρωμη οθόνη αφής 6" επιτρέπει τον έξυπνο έλεγχο πολλών βασικών λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένου του τηλεφώνου, του ηχοσυστήματος, του κλιματισμού και του συστήματος πλοήγησης, με απλές φωνητικές εντολές ή από την οθόνη αφής. Επιτρέπει, επίσης, την αναπαραγωγή μουσικής από μνήμη USB, συσκευή MP3 ή iPod® καθώς και την ασύρματη σύνδεση κινητού τηλεφώνου μέσω Bluetooth® για την αναπαραγωγή μουσικής μέσω streaming και την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων σε ανοικτή συνομιλία, ενώ έχει και δυνατότητα φωνητικής αναπαραγωγής των γραπτών μηνυμάτων που λαμβάνετε.Tooltip

Ο φωνητικός έλεγχος και η φωνητική αναπαραγωγή γραπτών μηνυμάτων δεν υποστηρίζουν την Ελληνική γλώσσα.

Ford Transit Connect Sony audio system

Κορυφαίος κινητήρας βενζίνης με κορυφαία απόδοση

Ο νέος 3-κύλινδρος κινητήρας βενζίνης Ford EcoBoost 1,0 λίτρου αναπτύσσει ισχύ 100 ίππων και ροπή 170 Nm με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Σε συνδυασμό με άλλες τεχνολογίες εξοικονόμησης καυσίμου, όπως το σύστημα Auto-Start-Stop, αυτός ο βραβευμένος κινητήρας σας προσφέρει όλη την ισχύ που θα περιμένατε από έναν κινητήρα 1,6 λίτρων, αλλά με χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές CO2 που περιορίζονται έως και τα 5,6 λίτρα/100 km και 129 g/km αντίστοιχα.

Συμβάλλει στην αποφυγή των συγκρούσεων όταν οδηγείται με χαμηλή ταχύτητα

Χάρη στο πρωτοποριακό αυτό σύστημα μπορείτε να αποφύγετε τις συγκρούσεις όταν οδηγείτε με χαμηλή ταχύτητα ή όταν η ταχύτητα σας δεν ξεπερνάει τα 50 χλμ./ώρα. Αυτό το επιτυγχάνει καθώς υπολογίζει συνεχώς την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, όταν αυτό βέβαια βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Εάν το σύστημα ανιχνεύσει ξαφνική μείωση της ταχύτητας του προπορευόμενου οχήματος, τότε το αυτοκίνητο φρενάρει αυτόματα.

Χώρος για επιμήκη αντικείμενα με διαμπερές χώρισμα

Όλες οι εκδόσεις βαν με διθέσιο κάθισμα συνοδηγού διαθέτουν διαμπερές πλήρες χώρισμα που σας επιτρέπει να μεταφέρετε αντικείμενα με μήκος έως 3 m στο μοντέλο με κοντό μεταξόνιο (L1) και έως 3,4 m στο μοντέλο με μακρύ μεταξόνιο (L2). Το χώρισμα διαθέτει ανοιγόμενη θυρίδα στο επίπεδο του δαπέδου, μέσα από την οποία μπορείτε να περάσετε αντικείμενα στον αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Ο χώρος φόρτωσης, πίσω από το χώρισμα, επαρκεί για 2 ευρωπαλέτες (στο L1) ή φύλλα 8 x 4 ποδών (στο L2).

Interior 360 video still
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Ανοιχτά σήμερα μέχρι... <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Κατευθύνσεις

  Στοιχεία επίσημου συνεργάτη

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Top