All-New E-Transit Chassis front view

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

FORD E-TRANSIT CHASSIS CAB 

Νέο αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit Chassis Cab

  • The estimated electric driving range
    ΑΥΤΟΝΟΜIΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟY ΟΧHΜΑΤΟΣ
  • Maximum payload Transit Single Chassis Cab
    ΜEΓΙΣΤΟ ΜΙΚΤO ΩΦEΛΙΜΟ ΦΟΡΤIO
  • 15% - 80% ΓΡHΓΟΡΗ ΦOΡΤΙΣΗ ΣΥΝΕΧΟYΣ ΡΕYΜΑΤΟΣ
  • ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

FORD E-TRANSIT CHASSIS CAB

Ανθεκτικό, αξιόπιστο και ευέλικτο. Το E-Transit Chassis Cab είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις μοναδικές απαιτήσεις της επιχείρησής σας. 

Τα ανοιγόμενα πλαϊνά και πίσω παραπέτα, σε παραλλαγές dropside, διευκολύνουν τη γρήγορη φόρτωση και εκφόρτωση. Δύο διαθέσιμες επιλογές μεταξονίου παρέχουν ωφέλιμο φορτίο έως 1.725 κιλά.

Η σειρά από έξυπνες λειτουργίες συνδεσιμότητας SYNC 4 και FordPass Pro, το Ford Pro E-Telematics και οι λύσεις διαχείρισης στόλου συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας του οχήματος και στη βελτίωση της παραγωγικότητας για την επιχείρησή σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

Παρακολουθήστε το βίντεό μας για να δείτε το Ford E-Transit σε δράση.

E-Transit front three-quarter view

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

ΦΟΡΤΙΣΗ E-TRANSIT

Charging

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Person using FordPass Pro app

FORDPASS PRO

Είτε εργάζεστε με ένα όχημα, είτε διαχειρίζεστε έως και πέντε, η εφαρμογή FordPass Pro σάς παρέχει τα εργαλεία για να τα διατηρείτε σε καλή κατάσταση, ασφαλή και σε καλή λειτουργία. Η δωρεάν εφαρμογή σάς επιτρέπει να βλέπετε την τοποθεσία και την κατάσταση υγείας του οχήματός σας, να κλειδώνετε ή να ξεκλειδώνετε τις πόρτες του οχήματος από απόσταση, να διαχειρίζεστε το πρόγραμμα φόρτισης και πολλά άλλα.Η εφαρμογή FordPass Pro

Δείτε περισσότερα

FORD TELEMATICS

Χειρίζεστε στόλο με περισσότερα από 5 οχήματα; Το Ford Telematics μπορεί να συμβάλει στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και στην ελαχιστοποίηση του χρόνου παύσης λειτουργίας των οχημάτων. Σημαντικές πληροφορίες που βασίζονται σε δεδομένα, σας επιτρέπουν να κατανοείτε καλύτερα την καθημερινή λειτουργία του στόλου σας. Μπορείτε να δείτε γρήγορα την κατάσταση της υγείας του οχήματος και να βελτιώσετε την παραγωγικότητα επιλύοντας άμεσα τυχόν εντοπισμένα ζητήματα που απαιτούν προσοχή.Ford Telematics - e-transit 

Ford Pro Telematics Live Map view

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

SYNC 4

ΤΟ FORD SYNC 4SYNC 4 - e-transit είναι ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που συνδέεται στο cloud, με προηγμένο προγραμματισμό διαδρομών και αναγνώριση φωνητικής εντολής. Η συνδεσιμότητα cloud επιτρέπει στις ενημερώσεις λογισμικού του Ford Power-Up να διασφαλίζουν ότι το σύστημα ανανεώνεται συνεχώς. Συνοδεύεται επίσης με ασύρματη ενσωμάτωση κινητού τηλεφώνου smartphone, μια νέα οθόνη αφής 12” και πολλές ενσωματωμένες λειτουργίες. 

PRO POWER ONBOARD

Διαθέσιμη ως προαιρετική επιλογή μόνο στα ηλεκτρικά οχήματα E-Transit Van & Single Chassis, δίνεται η δυνατότητα παραγγελίας του Pro Power OnBoard, το οποίο ουσιαστικά παρέχει έως και 2,3 kW εξαγώγιμη ισχύ ηλεκτρικής ενέργειας για την φόρτιση/τροφοδότηση εργαλείων, βοηθώντας έτσι τους χρήστες να πραγματοποιήσουν μια σειρά από διαφορετικές εργασίες απευθείας από το όχημά τους χωρίς να χρειαζεται εξωτερική πηγή ενέργειας.

ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Προσαρμόστε τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε το E-Transit με 3 επιλέξιμες λειτουργίες οδήγησης. Η κάθε μία προσαρμόζεται αντίστοιχα για να βελτιστοποιήσει την απόδοση ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης. Το Normal είναι για καθημερινή οδήγηση, το Slippery βελτιώνει τον χειρισμό σε γλιστερά ή παγωμένα οδοστρώματα και το Eco σάς βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο την μπαταρία.

Ford E-Transit Chassis Cab conversion

ΜΕΤΑΣΚΕΥΕΣ CHASSIS CAB

Είτε χρειάζεστε ένα στιβαρό όχημα με καρότσα με ανοιγόμενα πλαϊνά παραπέτα ή ένα στιβαρό όχημα με ανατρεπόμενη καρότσα για να μεταφέρετε υλικά στο εργοτάξιο, ένα φορτηγό με κλειστή καρότσα με πάνελ για πολλαπλές παραδόσεις ή ένα πλήθος άλλων επιλογών, το E-Transit Chassis Cab αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για ένα ευρύ φάσμα ειδικών μετασκευών οχήματος. 

ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ E-TRANSIT ΣΑΣ

Είτε προτεραιότητά σας είναι ο μεγαλύτερος χώρος φόρτωσης, είτε ένα κλειστό van ή ένα chassis με ανοιχτή καρότσα – μπορείτε να επιλέξετε και να διαμορφώσετε το ιδανικό Ford E-Transit για την επιχείρησή σας που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

L2 = Μεσαίο Μεταξόνιο, L3 = Μακρύ Μεταξόνιο, L4 = Υπερμακρύ Μεταξόνιο

H2 = Μεσαία οροφή, H3 = Υψηλή οροφή

Χρησιμοποίησε τους χρήσιμους συνδέσμους παρακάτω για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες