ΝΕΟ FORD RANGER

Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΔΟΧΗ ΕΝΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Με εξαιρετική ικανότητα μεταφοράς φορτίου, κορυφαία στην κατηγορία ικανότητα ρυμούλκησης, εντυπωσιακή ευελιξία εκτός δρόμου και, επιπλέον, μεγάλη ποικιλία κινητήρων, συστημάτων μετάδοσης και στυλ αμαξώματος – είναι σαφές γιατί το Νεο Ford Ranger παραμένει το όχημα Pick-Up με τις καλύτερες πωλήσεις στην ΕυρώπηΕπεξήγηση.

Τώρα πλέον, είναι ακόμα καλύτερο...

Με εντυπωσιακή νέα εμφάνιση, αυξημένες δυνατότητες και πληθώρα συναρπαστικών νέων σχεδιαστικών χαρακτηριστικών και τεχνολογιών. Το Νεο μοντέλο είναι το πιο ικανό και εντυπωσιακό Ranger που έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα.

Ford Ranger driving on the road

INTERNATIONAL PICK-UP AWARD 2024

Και ο πρωταθλητής βαρέων βαρών επιστρέφει… Το Νέο Ranger κέρδισε το βραβείο International Pick-up 2024 — η τρίτη φορά που το Ranger κερδίζει αυτόν τον διάσημο τίτλο . Επιλέξτε έναν νικητή για την επιχείρησή σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ RANGER

All-New Ford Ranger front 3/4 view parked by mountains

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

All-New Ford Ranger dashboard view

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Το επανασχεδιασμένο εξωτερικό του Ranger αποτελεί δυναμική δήλωση της σύγχρονης, άρτια κατασκευασμένης στιβαρότητάς του. Διαθέτει εντυπωσιακή ορθογώνια μπροστινή μάσκα με τα χαρακτηριστικά φώτα πορείας ημέρας "C-Clamp", μυώδη πλευρικά τμήματα αμαξώματος και πιο πλατύ σχήμα απ' ό,τι στο παρελθόν, το οποίο δεν αυξάνει απλώς την ευστάθεια, αλλά χαρίζει και πιο στιβαρή εμφάνιση.

Το νέο Ford Ranger, οδήγηση κάτω από ανισόπεδη διάβαση, πίσω όψη 3/4

ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Το Νεο Ranger είναι περισσότερο από ικανό… εντός ή εκτός δρόμου. Με πλήθος εντυπωσιακών επιλογών για τον κινητήρα και το σύστημα μετάδοσης ισχύος, ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης εδάφους και μια σειρά από λειτουργίες υποβοήθησης του οδηγού, όπως το έξυπνο σύστημα ελέγχου σταθερής ταχύτητας με υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας και το ενισχυμένο ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης.

All-New Ford Ranger tailgate workbench in use

ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αναζητάτε δυνατότητες που θα διευκολύνουν ακόμα περισσότερο την εργασία σας; Τι θα λέγατε για έναν πάγκο εργασίας ενσωματωμένο στην πίσω πόρτα, έναν ενσωματωμένο εναλλάκτη που παρέχει τάση 240 Volt και ισχύ 400 Watt για τα ηλεκτρικά εργαλεία σας, έξυπνες νέες λύσεις αποθήκευσης, σκαλοπάτια πρόσβασης στην καρότσα, απομακρυσμένα ελεγχόμενες ζώνες φωτισμού ή απλώς έναν αυξημένο χώρο φόρτωσης; Αυτό είναι το Νεο Ranger.

Το σύστημα συνδεδεμένης πλοήγησης του ολοκαίνουργιου Ford Ranger, επίδειξη στην οθόνη

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εξοπλισμένο με πλήθος προηγμένων τεχνολογιών συνδεσιμότητας και υποβοήθησης. Από τον βελτιωμένο φωνητικό έλεγχο, την πλοήγηση, τη συνδεσιμότητα με smartphone με ενσωματωμένη λειτουργία AlexaΕπεξήγηση και το Ford SYNC 4AFord SYNC 4 έως την ενσωματωμένη λειτουργία ασύρματης φόρτισης συσκευώνWireless charging availability ή την παροχή ρεύματος για τα ηλεκτρικά εργαλεία σας – το ||allNew| Ranger είναι ο απόλυτος, σύγχρονος, ακούραστος βοηθός σας.

Η ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ

Η ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ, ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ, ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ FORD RANGER ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΑΜΑΞΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΣΤΥΛ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΦΟΡΤΩΣΗΣ Ή ΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ.

All-New Ford Ranger Chassis Cab 3/4 rear view

CHASSIS CAB

Με εξαιρετικές δυνατότητες γενικής χρήσης, το Ford Ranger Chassis Cab παρέχει μια ιδανική πλατφόρμα μετατροπής για ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών κλάδων – από εξατομικευμένες λύσεις παράδοσης και συντήρησης έως εξειδικευμένα οχήματα διάσωσης.

Χρησιμοποιήστε τους χρήσιμους συνδέσμους παρακάτω για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες